183 hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

183 hatası

Mesaj gönderen kargasa14 »

Hatayı herkes biliyor zaten açıklamaya gerek yok. benim merakım şu soruna çözüm bulan bir kul yok mu.
bilgisayarda güncellenmeyen yer kalmadı. SEKİZ YILLIK laptop bilgisayarımda holde saatlerce dursam yinede düşmüyorum. ama lanet olası eski işte kasma takılma problemleri oluyor bundan dolayı da slot çevirmek imkansıza yakın.
yenisini aldık rahat ederiz dedik 5 dk da bir oyundan atıyor kasa açmaya gelmiyor anında kritik hata. forumda okumadık konu kalmadı. hızlı destekten de sorun sizin sisteminizde cevabını aldım. yani nasıl sorun benim bilgisayarımda olabiliyor. bariz bir eksiklik bir problem var.
oyunda problem yok belliki çünkü sorunsuz oynayabildiğim bir bilgisayarım var. ama bir yetkili çıkıp bu problem acaba nasıl çözülür diye bakmıyor. alacağım bilgisayara ikv yükleyip deneme mi yapmam lazım acaba çalışır mı diye.

en son bulduğum şey ani fps değişikliklerinden dolayı oyundan atıyormuş. ama onun çözümünüde bulamadım. bir sürü program var ama işe yarayanını henüz bulamadım.

bir bulan varsa, yada bu işten anlayan biri varsa lütfen yardımcı olsun.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: 183 hatası

Mesaj gönderen kargasa14 »

Serinplay yazdı:Bende laptop kullanıyorum ve ilk girdiğimde hiç sıkıntı yoktu.Sonra zamanla oyun yavaşladı.Sürekli hata vermeye başladı.Özellikle test ettiğim bazı yerlerde ne zaman kasamı açsam hata veriyor.Daha sonraları oyun hiç oynanmayacak hale geldi.Fps çok düştü nerdeyse slayt gösterisine döndü.Ama bununda laptoplardaki sistemden kaynaklandığını öğrendim."Kapat" seçeneği yerine "Yeniden Başlat" a basmak gerekiyormuş.Yaptım ve oyun su gibi aktı.Ancak sürekli gelen kritik hatalara bende bir çözüm bulamadım.
evet bu dediğini zaman zaman yapıyorum. oyun kasmasına çözüm oluyor. ama dediğin gibi hata almayı engellemiyor. birkaç program var deneyeceğim belki bir çözüm bulurum. bu gidişle çözüm ile ilgili son noktayı ben koyacağım. her ne kadar bilgisayar bilgim çok fazla olmasada.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön