İkvyi 2 buçuk yıl boyunca oynayıp yaklaşık 3-4 sene önce bırakmıştım. Yaklaşık 8e yakın 49 hesap kasmışlığım vardır. Arada tekrar geri dönüşlerim olmuştu ama gerek zaman gerek de bilgisayarımın sıkıntılı olmasından oynayamamıştım. İkvnin her zaman yeri ayrı olmuştur ben de. Gece 4de bu yazıyı yazmamdan da belli sanırım.
Yine Yeniden
Yine Yeniden
Herkese merhabalar öncelikle 
İkvyi 2 buçuk yıl boyunca oynayıp yaklaşık 3-4 sene önce bırakmıştım. Yaklaşık 8e yakın 49 hesap kasmışlığım vardır. Arada tekrar geri dönüşlerim olmuştu ama gerek zaman gerek de bilgisayarımın sıkıntılı olmasından oynayamamıştım. İkvnin her zaman yeri ayrı olmuştur ben de. Gece 4de bu yazıyı yazmamdan da belli sanırım.
Ne bileyim adını duyunca düşününce hep bir içim cız eder. Hayatım boyunca sayısız oyun oynamışımdır ama hiçbiri ikv kadar yer edinememiştir. O muhteşem hikayesiyle muhteşem atmosferiyle hep beni kendine bağlamıştır. Bu kadar süreden sonra bu oyunun ilgi görmemesi ve forumda bu kadar isyan görmek gerçekten beni üzüyor. Çok fazla olumsuz yorum okudum çok fazla şikayet var ama açıkcası kim ne derse desin oyuna tekrar başlama kararı aldım. Çünkü ikv gerçekten benim için az da olsa o güncelleme umuduna tutunmaya değecek bir oyun. Okuduklarıma göre en kalabalık snucu eminönüymüş. Ben de eminönünde yeni bir karakter açıp gerek plusı gerek kasa erişimiyle tam takır oyuna başlamayı düşünüyorum eğer benim gibi oyna tekrar başlıyacak arkadaş varsa beraber oynamaktan da mutluluk duyarım. 
Re: Yine Yeniden
Merhaba
Ben şuan eminönünde bir karakter açacağım ama senin kadar oyun bilgim yok 49 levele kasmışlığım hiç yok o yüzden yardımı isteyebilirim Khadgar ismiyle açacağım karakteri şuan giriyorum oyuna, umarım görüşürüz.
Ben şuan eminönünde bir karakter açacağım ama senin kadar oyun bilgim yok 49 levele kasmışlığım hiç yok o yüzden yardımı isteyebilirim Khadgar ismiyle açacağım karakteri şuan giriyorum oyuna, umarım görüşürüz.
Re: Yine Yeniden
inşallah güzel günleri görüceğiz EĞLENMENE BAK bende bu ay sonu başlıycam bazı işlerim çıkmıştı 2008 de başlamıştım ama tek sıkıntın para olsun
BOŞ