Ve Artık Sona Doğru Yaklaşıyoruz Sanırsam

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxMeTaLHeaDxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Ve Artık Sona Doğru Yaklaşıyoruz Sanırsam

Mesaj gönderen IIxMeTaLHeaDxII »

Öncelikle Tüm Arkadaşlara Selam Olsun.
Hepimiz Bu Oyunla Büyüdük Sayılabilir. Defalarca Bıraktık. Defalarca Geri Döndük. Her Dönmemizde Bu Oyun İçin 1/0 Geride Başladık Diyebilirim. Ben En Son 5 Yıl Önce Bırakmıştım. Ve Haziran Ayı Gibi Tekrardan Başladım. Halende Oynuyorum. Oyun Başında Hiç Bir Tılsımım Yoktu Şuan İse Met1 DK2 Cart Curt Her Neyse 2ci Seviye Tılsımlara Sahibim. Artık Oyundan Zevk Alamayan Sadece Ben Değilimdir Diye Düşünüyorum. Belkide Artık Oyun Çerçevesini Her Noktasını , Her Santimini Ezberledik Diyebiliriz. Eskiden Bakıyorumda Bir Kenan Kesimi İçin 4 Saat Sığınağa Giripte Kesemeden çıktığımı Hatırlıyorum. Ne Güzel Günlerdi O Günler. Şuan Bakıyorum Gaffar Belkide En Büyük Grub Bölgesidir Çemberlitaş.
Arkadaşlar Girmesi ve Çıkması Bir Oluyor. Bunun Zevk Neresinde Sizlere Soruyorum. Belkide Tılsım Olayı Oyunu Mahvetti , Belkide Yeni Bir Bölgeye Yeni Seviyelere İhtiyacımız Var Diye Düşünüyorum. Artık Bende Bu Miadını Doldurmak üzere.

Her Geçen Başka Bi Arkadaşımız Oyundan Vazgeçiyor. Haklıda Belki Zaman Geçirmek İçin Oynuyoruz. Ama Bu Oyun Artık Bizim Geri Getiremeyeceğimiz Vaktimizi Çalmaya Başladığımı Düşünüyorum.

Karar Sizin.

Saygılarımla...

Bir gün bakıp duygulanacağım bir yazı olabilir ya da her şeyi geride bırakacağım kötü bir anı , hayırlısı olsun ..
IIxMeTaLHeaDxII
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Ve Artık Sona Doğru Yaklaşıyoruz Sanırsam

Mesaj gönderen ZoneIX »

IIxMeTaLHeaDxII yazdı:Öncelikle Tüm Arkadaşlara Selam Olsun.
Hepimiz Bu Oyunla Büyüdük Sayılabilir. Defalarca Bıraktık. Defalarca Geri Döndük. Her Dönmemizde Bu Oyun İçin 1/0 Geride Başladık Diyebilirim. Ben En Son 5 Yıl Önce Bırakmıştım. Ve Haziran Ayı Gibi Tekrardan Başladım. Halende Oynuyorum. Oyun Başında Hiç Bir Tılsımım Yoktu Şuan İse Met1 DK2 Cart Curt Her Neyse 2ci Seviye Tılsımlara Sahibim. Artık Oyundan Zevk Alamayan Sadece Ben Değilimdir Diye Düşünüyorum. Belkide Artık Oyun Çerçevesini Her Noktasını , Her Santimini Ezberledik Diyebiliriz. Eskiden Bakıyorumda Bir Kenan Kesimi İçin 4 Saat Sığınağa Giripte Kesemeden çıktığımı Hatırlıyorum. Ne Güzel Günlerdi O Günler. Şuan Bakıyorum Gaffar Belkide En Büyük Grub Bölgesidir Çemberlitaş.
Arkadaşlar Girmesi ve Çıkması Bir Oluyor. Bunun Zevk Neresinde Sizlere Soruyorum. Belkide Tılsım Olayı Oyunu Mahvetti , Belkide Yeni Bir Bölgeye Yeni Seviyelere İhtiyacımız Var Diye Düşünüyorum. Artık Bende Bu Miadını Doldurmak üzere.

Her Geçen Başka Bi Arkadaşımız Oyundan Vazgeçiyor. Haklıda Belki Zaman Geçirmek İçin Oynuyoruz. Ama Bu Oyun Artık Bizim Geri Getiremeyeceğimiz Vaktimizi Çalmaya Başladığımı Düşünüyorum.

Karar Sizin.

Saygılarımla...

Bir gün bakıp duygulanacağım bir yazı olabilir ya da her şeyi geride bırakacağım kötü bir anı , hayırlısı olsun ..
Bu yıl sonuna bakıcaz bu olmassa kapanana kadar boş boş bakıcaz
BOŞ
Sedattt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sedattt »

Biz bunun savaşını çok verdik ama bu oyuna asla güncelleme gelmez. Yillarca oyalandik. Isyan ettikçe forum yöneticileri tarafindan hep uzaklaştırıldık. Adamlar sobee ekibinin kölesi gibi . Sizde bırakın oyunu, serinplay gibi oyuncular oyun kapanana kadar sürekli aynı şeyleri yapıp dursunlar. Bu yılda kesinlikle güncelleme olmayacak. Selametle
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

sonu olmayan şey yoktur.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Sedattt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sedattt »

Kader mühürlerini geliştirme çalışmaları tam gaz devam ediyor. KM'nin web sitesinin anasayfası güncellenmiş. İKV'ye ise yine ilgi yok, eşya iadesi bile yapılmıyor. Nerull'un bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum sözünden çıkaracağımız işe şu; oyun 1 sene daha kapanmayacak :)
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

Miladını doldurdu
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

daha önce bir çok konuda bir çok yazı yazdık ama beyhude işler. sözümüze cevap verecek yok. o yüzden uzun uzadıya yazdığım yazıyı sildim.
bu konuda açılan onlarca konu gibi bir yönetici tarafından silinecek. ama Re: Şu an ne dinliyorsun ? başlığı 2 yıldır olduğu gibi konu dışına taşınmayacak.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Bu oyuncu kitlesi 2 kelam açıklamayı hak ediyor.Ancak yetkililer bırakın oyunla ilgilenmeyi 22 gündür NErull foruma bile girmemiş.Değersizleştirdiler iyice.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

resp0nse yazdı:Bu oyuncu kitlesi 2 kelam açıklamayı hak ediyor.Ancak yetkililer bırakın oyunla ilgilenmeyi 22 gündür NErull foruma bile girmemiş.Değersizleştirdiler iyice.
Tek tek saymis olamazsin nasil bakiyoruzki en son ne zaman giris yaptigina :/
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Özel mesaj yolladım hala gidende bekliyor ulaşanlara düşmedi bu da adamın 22 gündür girmediğini işaret ediyor :)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön