Oncelikle sa arkadaşlar yeni Laptop alıcam ikv oynatirmi
ASUS X540LJ CORE İ3 4005U 1.7GHZ-4GB RAM-500GB HDD-1GB-15.6"W10 NOTEBOOK
1 gb gt920m ekran kartı arkadaşlar
Yardim
-
Darkinlove
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Yardim
İstanbul Kıyamet Vakti - Çemberlitaş
Sistem gereksinimleri :
- P4 Celeron veya muadili işlemci
- Windows XP/Vista/Windows 7
- 512 MB RAM
- 2.3 GB boş sabit disk alanı
- DirectX 9.0.c
- Pixel Shader 2.0 veya üzeri grafik kartı
Örnek : ATI Radeon 9500 veya üzeri / GeForce FX 5200 veya üzeri
- 1024x768 minimum ekran kartı çözünürlüğü
- Internet Bağlantısı

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

Ayrıca ;
Bilgisayar Sınayıcı :
Bilgisayarınızın oyunu çalıştırabilecek mi? Bu programla sınayabilirsiniz.
http://download.istanbuloyun.com/istanbul_test.exe

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
-
Darkinlove
- Acemi Savaşçı

Işlemci hızı 1.8 ghz Dior benim alacağım laptopun 1.7 ghz oynatirmi?
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

-
Darkinlove
- Acemi Savaşçı

Yarın almaya gidicem bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bi yardim
öncelikle bilgisayarın özellikleri ikv için yeterli. 1.7 hız biraz düşük gibi ama sorun olacağını sanmıyorum.
şunu da hatırlatayım istedim başıma geldiği için. bende yeni bilgisayar aldım ama holde ne yazık ki her 5 dk da bir kritik hata alıyorum ve oyundan düşüyorum. hiç bir çözüm yolu da yok yani en azından ben bulamadım.(güncelleme, ekran kartı driver, direkx hepsini güncelledim.) sonuçta hole girmek istediğimde eski bilgisayarımda oynamak zorunda kalıyorum.ve takılmalar kasmalara razı olmak zorundayım.
her ne kadar bilgisayarın çok iyi olsada ikv bazı bilgisayarlarda problem oluyor. umarım böyle bir problem yaşamasın rahat rahat oynayabilirsin.
şunu da hatırlatayım istedim başıma geldiği için. bende yeni bilgisayar aldım ama holde ne yazık ki her 5 dk da bir kritik hata alıyorum ve oyundan düşüyorum. hiç bir çözüm yolu da yok yani en azından ben bulamadım.(güncelleme, ekran kartı driver, direkx hepsini güncelledim.) sonuçta hole girmek istediğimde eski bilgisayarımda oynamak zorunda kalıyorum.ve takılmalar kasmalara razı olmak zorundayım.
her ne kadar bilgisayarın çok iyi olsada ikv bazı bilgisayarlarda problem oluyor. umarım böyle bir problem yaşamasın rahat rahat oynayabilirsin.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
-
Darkinlove
- Acemi Savaşçı

Aslında asusa verdiğim fiyata casper marka
I7 işlemci Laptop alabiliyorum ama casper alma diorlar Asus sağlam olur dediler
şu an kullandığım 2 bilgisayar da casper. bana mı iyisi denk geldi yoksa casper iyi de millet abartıyor mu bilmiyorum ama bilgisayardan gayet memnunum. ilk yıl mükemmel derecede iyi bir bilgisayar casper. sonrasında ısınma problemleri başlıyor. hem iç hem de dış temizliğine dikkat ettiğim için henüz bir problem yaşamadım. daha yapma fırsatım olmadı ama (ismini doğru biliyorsam )termal macunu değiştirirsen 2-3 yılda bir, yine aynı perfonmansı yakalarsın diyorlar.Darkinlove yazdı:Aslında asusa verdiğim fiyata casper marka
bana bugün sorsalar casper alayım mı diye mümkünse alma derim. ama ben gidip alacak olsam casper alırım. çünkü ısınma problemi uzun vade de bilgisayarda ciddi hasarlara yol açabilir. ama özellikleri bakımından aynı fiyata satılan diğer markalardan her zaman üstün olan casper. bende iki bilgisayarımı da bu sebeple aldım. ben ısınma probleminde önlemimi alırım dikkatli olurum diyorsan casper. hayır ben işimi garantiye alıyım bilgisayarım dayanıklı olsun diyorsan asus. yine de karar senin. başka bilgisayarlarda var tabi asus caspere fazla takılma istersen.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
-
Darkinlove
- Acemi Savaşçı

Teknoloji işi birazda şans işi 2 tane arkadaşım casper kullanıyor 1 sinin ısınmadan ekran kartı yandı digerinunde harddiski sürekli ses geliyor ben zaten sadece ikv oynuom isinmasin yeterli bence