İKV KULLANICI PANELİ HAKKINDA REHBER EDECEK BİRİ
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
İKV KULLANICI PANELİ HAKKINDA REHBER EDECEK BİRİ
Selamlar Başlıkta Belirttigim Gibi Kullanıcı Panelimi Düzenlemek İstiyorum Çok Karışık Gözüküyor Mesela bunu bilen birisi bana ulaşabilirmi acaba Yazıyı Ortalayıp Günlüğüm için (TIKLA) yaptıgım zaman url gibi olsun o tıkla bölümü forum.istanbuloyun falan yazmasın Bu Tarz Şeyleri yapmaya bilen yorum Atsın lütfen
Re: İKV KULLANICI PANELİ HAKKINDA REHBER EDECEK BİRİ
Kod: Tümünü seç
[center][url=günlüklinki]Günlüğüm için Tıkla[/url][/center]Kod: Tümünü seç
[center][url=http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=137&t=135725]Günlüğüm için Tıkla[/url][/center]- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Çok Teşekkür Ederim birde Aşşaya Böyle güzel Eklemelik Wallpaperler Varmı Bildigin ?
İkv Walpaper'ı miIIxSoulflyxII yazdı:Çok Teşekkür Ederim birde Aşşaya Böyle güzel Eklemelik Wallpaperler Varmı Bildigin ?
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Evet Şöyle Sade Kalmaması İçin Bir Kaç Şey
Sade olmasını istiyorsan oyunun sitesindekileri kullan 
Gibi
Düzenleme: pardon kalmaması yazmışsın, kalması için diye okudum ben, öyle wallpaperlar bilmiyorum.
Gibi
Düzenleme: pardon kalmaması yazmışsın, kalması için diye okudum ben, öyle wallpaperlar bilmiyorum.
En son TOLGARDA tarafından 06 Kas 2016 21:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Biraz Daha Şöyle Hd'msi Falan Yokmu Ne Biliyim Bi Arkadaşın Fotoğrafı vardı 3 tane karakter yan yana geçmiş küçük ince duruyordu
Veya Kendi Karakterımı Alıp Arkayı Bulanıklaştırıp Hd yapmak gibi bi durum olabiliyormu acaba?
Photoscape ile arkayı bulanıklaştırabilirsin ss aldıktan sonra.IIxSoulflyxII yazdı:Biraz Daha Şöyle Hd'msi Falan Yokmu Ne Biliyim Bi Arkadaşın Fotoğrafı vardı 3 tane karakter yan yana geçmiş küçük ince duruyorduVeya Kendi Karakterımı Alıp Arkayı Bulanıklaştırıp Hd yapmak gibi bi durum olabiliyormu acaba?
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Şu Arkadaş Gibi Arkaplanı hafif Bulanıklaştırıp Karakter Bölümünü Gerçekçi Yapmak Gibisinden

O zor be, ben yapabileceğimi sanmıyorum belki sabah anlayan birileri konuyu görüp yanıtlayabilir amaIIxSoulflyxII yazdı:Şu Arkadaş Gibi Arkaplanı hafif Bulanıklaştırıp Karakter Bölümünü Gerçekçi Yapmak Gibisinden