Gizbir kaynaktan öğrendiğimiz kadarıyla İKV ye yeni güncelleme gelmemesinin sebebi patlama ihtimaliymiş.
Gizli kaynağın aktardığı bilgiler şu şekilde ; Güncelleme getirmek istiyorlar ama guncelleme gelirse İKV patlar.
Arkadaşlar güncellemenin gelmesi için kaynak sağlanması lazım Nerull abi öyle dedi. Kader mühürleriyle birlikte tüm oyunlarını TT genel müdürüne falan ulaştırmışlar, para bekliyorlarmış işte. TT nin lideri paraya kıyarsa getirceklermiş, şu an TT Kader mühürleri için baskı yapıyormuş. Umarım gelir
TheWesTSooN yazdı:Arkadaşlar güncellemenin gelmesi için kaynak sağlanması lazım Nerull abi öyle dedi. Kader mühürleriyle birlikte tüm oyunlarını TT genel müdürüne falan ulaştırmışlar, para bekliyorlarmış işte. TT nin lideri paraya kıyarsa getirceklermiş, şu an TT Kader mühürleri için baskı yapıyormuş. Umarım gelir
İroni mi yaptın bilmiyorum ama haber ciddi ise bir görüntü vs. eklemelisin ki biz de cümlenin sonuna koyalım.Hatta koyalım.
Ayrıca daha ne kaynağından bahsediyor 4 yıldır dünyanın akçesi aktı kasalarına.
Kader mühürleri patlasa bu oyunun harbi harbi fişi çekilmişti çünkü ayak bagı olurdu sadece,benim için son iki ay...ellerine yüzlerine bulaştırdıkları projeleri beni baglamaz.Plus al dediler aldık,silah yükselt dediler yükselttik,karakter adı değiş dediler değiştik,gözcü al dediler aldık, onu yap,akçe çek ama artık yeter...o gün geldiginde bizde oyunumuzu oynayacagız.Yani oyuncular olarak finansal destek saglanmıştır,çemberlitaş ilk geldiginde zaten eminim o ttnet bayinde satılan kutular ile iyi bir gelir kazanmışlardır(hayırdır parayı bölüşemediniz?)gelire güvenerekde muhtemelen kader mühürlerine başlandı,eee biz mi dedik altından kalkamayacagın iş yap biz dedikki ikv gelişsin,samimi ortamlar,dostluklar korunsun,güzel anılar yaşamaya devam edelim hikayenin devamını görelim,adil ve bugsız bir oyun olsun dedik,gel gör ki hangisi yapıldı.Ve oyuncu kitlesi bu oyun yapım aşamasında umursanmaz oldu.3 yıldır finansal destek alamıyorsunuz ne yani ne anlayacam ben bundan?Türk Telekom sana finansal destek vermeyecekse napacak oyunu felanmı yayımlayacaktı?
Ayrıca vakit çok dan doldu basit şeylerin ise oyunu kurtarmasının mümkünatı yok,icf ölü,kader mühürlerinde player sayısı düşük yolun sonu gözüktü belkide?Daha ne oyunu kader mühürleri tutmadıgı için yeni çıkışmı arıyorsun kusura kalmayın.Siz zaten 4 yılınızı sadece bu oyuna heba etmișseniz oturun düşünün dogru meslektemiyim acaba diye?Sadece grafikle bir oyun tutmaz,bunu herkes görmüştür eminim.Eee fakat haklısınız Vr gözlükler felan derken olay başka yerlere gidiyor,zamana ayak uydurun iyi,o yüzden artık bu oyun adam olurmu bilmiyorum.Ne yazsam daha bilemedim.
Meğer uzun süredir devam eden gorusmelerde. İKV nin fişini çekmeye karar vermişler .
Ama doğal afet ihtimalinden bu vb kararı 365 gün erteleyerek rafa kaldırmışlar.
Gizli tanığın söylediğine göre gizli CEO imza sırasında gözünün önünü göremiyor,yağmur yağıyor, gök gürlüyordu.
Oysa o sırada hiç bir şeyden habersiz Ayten kızımız bana da bir fistan yokmu diye gah agaha soruyor gah kurt adamları vuruyor dovuyor öldürüyordu.
Bence gerçek neden İKV ye herhangi bir güncelleme geldiğinde Kader Mühürlerini gölgesinde bırakacağı endişesi var.
Sobee de yeni projesinin eski projesine yenilmesini istemiyor ve İKV yi sürekli bekletiyor.
TheWesTSooN yazdı:Arkadaşlar güncellemenin gelmesi için kaynak sağlanması lazım Nerull abi öyle dedi. Kader mühürleriyle birlikte tüm oyunlarını TT genel müdürüne falan ulaştırmışlar, para bekliyorlarmış işte. TT nin lideri paraya kıyarsa getirceklermiş, şu an TT Kader mühürleri için baskı yapıyormuş. Umarım gelir
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.