Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- Soylu2009
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Oyunun zaten bir potansiyeli yok.Oynayan da şuan 5-6 kişi var 3 ü makro dur.Oyunun en kötü yanı sıkıcı olması.2 levelden 8 levele kadar görev yok ve absürd bir miktar tecrübe gerekiyor 8 levele kadar kasmak için.2 den 3 e geçmek için 100+ keçi kesmeniz lazım.
Soyluxfighter - Soyluxlaurel Soyluxallianz Soyluxrescue
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
aagaggagagagahahahhahaha
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Abi Bully çek.... +1leyin görsün kitlesi için bu kanala reklam kokan video çektirtmişler.Brainiac yazdı:aagaggagagagahahahhahaha
PewDiePie kanalına dahi reklam verseler bu oyundan olmaz.KM ile bir kumar oynadılar ama kaybettiler....

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- TheWesTSooN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
bu resim nerede var acaba.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- TheWesTSooN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Harhangi bir yerde yok. Sadece KM ilk açıklandığı zaman yönetimin yaptığına tepki olarak hazırlanmış bir çalışma. Facebookta bir arkadaştan görmüştüm. Çok da iyi özetlemiş. Kader mühürleri ikv yi bitirdi.
kusura bakma ama katılmıyorum. km yi takip ediyorum ve ellerinde iyi bir çalışma yoksa km sobee nin elinde patlayacak. birde şu yöneticilerimiz nerede diye bir araştırma yaptım. bir çoğu farklı isimlerle de olsa km de görev yapıyor. buraları tahliye mi ediyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum. oyun aleminde çok başarılı bir yere sahip olması gereken bir oyunu terk ediyorsunuz ya inşallah elinizde patlar şu oyun. tt de sizi yarı yolda bıraksın da görün. 4 YIL bir oyun için yenilik, değişiklik, hata düzeltmesi olmadan geçen 4 yıl çok uzun bir süre.
Ya abi en başta şu gönderiyi bi okuyun
-Meteor Bölgesi (1 Ekim 2007)
-Er Meydanı (!7 Kasım 2008)
-Derindeki Sır (13 Mayıs 2009)
-Hidra (20 Ocak 2010)
-Grup Bölgeleri (11 Haziran 2010)
-Çemberlitaş (1 Haziran 2011)
-Arz ve Lodos (25 aralık 2012)
Günümüz (1 şubsat 2016) Yenılık yok.. Bu yazıya bakınca Her yıl yeni bir Güncelleme getirmişler bağzıları 7 8 ay bağzıları 1 1.5 yıl Şimdi kader mühürleri ellerinde kalsa bile en azından yeni güncelleme yapmaları 1.5 2 yıl sürecek doğru değilmi...
-Meteor Bölgesi (1 Ekim 2007)
-Er Meydanı (!7 Kasım 2008)
-Derindeki Sır (13 Mayıs 2009)
-Hidra (20 Ocak 2010)
-Grup Bölgeleri (11 Haziran 2010)
-Çemberlitaş (1 Haziran 2011)
-Arz ve Lodos (25 aralık 2012)
Günümüz (1 şubsat 2016) Yenılık yok.. Bu yazıya bakınca Her yıl yeni bir Güncelleme getirmişler bağzıları 7 8 ay bağzıları 1 1.5 yıl Şimdi kader mühürleri ellerinde kalsa bile en azından yeni güncelleme yapmaları 1.5 2 yıl sürecek doğru değilmi...
[uGel Görki Beni Aşk Neyledi...][/u]
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
oyun tutulmaz inşallah kapatırlar 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
zaten oyunu oynayanların % 70 i belki %90 ı ikv den i can football dan ve oyunu her açtığımda zevksiz bir tarafı var. dünyaya açılmayacaksa bu oyun; ki bu haliyle dünya pazarına çıkarsa gülerler adama; ne diye yaptın şu oyunu. elinde her şeyiyle bir ikv var. bu kadar zamanda ikv ye yeni motor yazardın.