[Dailymotion]la olum bak yenıden dene xD okan çelikbilek ekleessperanza yazdı:Okan bulamadım la seni facedeXuqaLa yazdı:essperanza yazdı:Kuşçu nereye laYinede senin için hayırlısı olsun kendine iyi bak
Kuscuxokan yaa ılk char ım Ne yapak Ayrılma zamanı qeldı kendıne ıyı bak ısdersen face de ekle konusurz
XukalaxRayk...!! okan çelikbilek..!!!
XukaLaxRayK Dan WeDa..!!
Re: XukaLaxRayK Dan WeDa..!!
[Vimeo]eyw kardesım saol oyunda basarılarını dılerım[/Vimeo]Vandervaart yazdı:Yolun açık olsun.Reel hayatında başarılar dilerim..
ne yapalım kardesım her seyın bır zamanı war ıns oyununda sonu qeldı ıyı gunlerımız oldu senınlede XukalaxLaviLLa Hatırlarsınefsaneottoman yazdı:Merandaki değerli kişiler ya merandan gidior yada oyuunu bırakıyor Allah'a emnet ol yolun açık olsun
la olum sen de benım kafadan ama belkı bırdahakı yıl qelebılırım suan okul bıtsın bı :mrgreen:Sivaslixcemal yazdı:Yolun Açık Olsun..
MORDuMan yazdı:lonca uçurumun eşiğinde hadi hayırlısı ben çıkdım dağıldı loncadoru dio
Sende mi... Hakkım varsa helaldir hakkını helal et kardeşim bu gidişle iyi bildiğim kişilerin sayısı epey azalacak gibi görünüyor. Reel hayatında başarılar...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
ne yapalım ıso zaman qeldı ama sen cok ıyı bırısın oyunda ıns ıyı gunlerın olur..kfat4 yazdı:Sende mi... Hakkım varsa helaldir hakkını helal et kardeşim bu gidişle iyi bildiğim kişilerin sayısı epey azalacak gibi görünüyor. Reel hayatında başarılar...
XukalaxRayK
Coq Sevdiğim Okan Kardesım Oyunu Bıraktıgın ıcn ÜzüLdum Sn Gıbı matrak ve guwenılır Oyuncu Bulmak ZOR bu dewırde... Allaha Emanet Ol .. Hayatta BaşaRıLaR Dılerım...
Becronx
ıso yazdıgın gıbı artık demır almak gelmısse bır gemı kalkar bu lımandan aynısı bana sımdı demır alma sırası qeldı gemı kalkıyo lımandan ıso kendıne ıyı bak arada bır qelcem oyuna ıns gorusurzkfat4 yazdı:Sende mi... Hakkım varsa helaldir hakkını helal et kardeşim bu gidişle iyi bildiğim kişilerin sayısı epey azalacak gibi görünüyor. Reel hayatında başarılar...
Xukalaxrayk..... :arrow:
[ SelAMun AleykUM Forum HaLkı :
Coq Sevdiğim Okan Kardesım Oyunu Bıraktıgın ıcn ÜzüLdum Sn Gıbı matrak ve guwenılır Oyuncu Bulmak ZOR bu dewırde... Allaha Emanet Ol .. Hayatta BaşaRıLaR Dılerım...
Becronx[/quote]
ne yapak yakup demırı aldık denızden yola cıkıyoruz sende allha emanet ol gorusuruz arada sırada ..!!
XukalaxTeam.
Becronx[/quote]
ne yapak yakup demırı aldık denızden yola cıkıyoruz sende allha emanet ol gorusuruz arada sırada ..!!
XukalaxTeam.
- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Geri Döndüm uLenn
artık Rayk'ın Yerıne SoNxFeDeRaL war 
Meran'ın ''SoN'' Neferleri