DeaTHKneLL(UniFoReVeR)
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
DeaTHKneLL(UniFoReVeR)
Selamun aleykum bikac gun once oyunda havadisler aldim kuklaci sunucusu online acisindan azalma.olmus baska sunuculara gitmis tanidiklar oyuna ara vermistim geri donmeyi dusunuyorum eo sunucusuna gelmeyi dusundum var mi burda tanidiklar kendilerini belli etsinler:)
- cimbom63454
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ReySAkar
- vJesta
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: DeaTHKneLL(UniFoReVeR)
Oyunda şuan Eminönü daha aktif bir sunucu haline geldi dediğiniz gibi kuklacıda oyuncu azalmasının sebebi Eminönü sunucusuna geçiş yapmaları. Tabi sadece kuklacı sunucusundan gelmiyorlar tüm sunuculardan Eminönü sunucusuna göç var
Sunucumuzda Kuklacı oyuncusu çok bazıları iyi bazıları kötü malesef. Cana yakın arkadaşlarımız fazlasıyla var arkadaşlık konusunda sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. Gelmeyi düşünüyorsanız şimdiden hoş geldiniz
Eğer sıfırdan başlayacaksan beraber başlarız. Lel xdcitroenn yazdı:Selamun aleykum bikac gun once oyunda havadisler aldim kuklaci sunucusu online acisindan azalma.olmus baska sunuculara gitmis tanidiklar oyuna ara vermistim geri donmeyi dusunuyorum eo sunucusuna gelmeyi dusundum var mi burda tanidiklar kendilerini belli etsinler:)

- citroenn
- FareAdam Düşmanı
Bikac gunlugune tyrion karakteri ile takilmaktayim gercekten cok saglam playerlar ce arkadaslar var kendi carlarimida bikac gun icerisinde aktaracagim vs atmak icin tyriondayim sadece 
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
Buarada hosbulduk iki unifor olarak geldik nezaketiniz icin tsklr