Selamlar , bugün fazla oynayasım yoktu oyunu.2-3 saat takıldım ve kapattım.Bakalım neler yapmışız :?:
:arrow: İlk bir Eminönü turu yapayım dedim.Yine aynı yerde oyuna başladım tank ile.2. Elmas madeninden düşen madeni şöyle gösterelim
:arrow: Baktım bundan başka maden düşeceği yok , büyücüye geçtim.Büyücü Yeraltı'nda imiş.Ben de çıkmadım , kasayı doldurdum.Şöyle bir reçete düştü ;
Ve şöyle bir item ;
:arrow: Devamında Büyük Hol'e geçtim.1.5 saat kadar kaldım orda.5 tane torba düştü.
İlk torba ;
İkinci torba ;
Üç , dört ve beşinci torbalar...
:arrow: Kasa dolunca geçtim şifacıya Eminönü'de maden toplamak için.9-10 tur attım nerdeyse.Tek başımaydım , tüm madenleri çektim ama 2. derece saf bile düşüremedik
:arrow: Sonra geçtim tekrardan büyücüye , Sivri Ada'da Sürüngen Pulu düşürürüm belki diye dolanmaya başladım.Yarım saat kadar dolandım , onda da tık olmadığını anlayınca tekrardan Yeraltı'na geçtim.
:arrow: Bu sefer akrep keseyim dedim , hidraların girişten , Solucan'a kadar gittim.1 tane Klorotoksin düştü çantama.
Nihayetinde bugün oyunu erken bitirmiş olduk.Kötü denmeyecek şekilde bitirdik günü.
:arrow: Gazap'ı Meteor kaleye götürmek için oyuna girdim az evvel.Yol üzeri Kerim kardeşimizle karşılaştım.Sağolsun bu sefer elime Kanuni Yatağanı tutuşturdu
Geçen aylarda da Epe tutuşturmuştu [quote="VoiceOfVoiceless"]Gelelim günün yıldızlı olayına.Kerim kardeşimiz kendisine Buluşma Seti + Sobee'nin Taktiri Epe itemlerini aldı.Geçmişte söz vermişti bir giymem için , sağolsun bu güzel olayı bana yaşattı.Oyun tarihimde ilk defa bu şekilde bir görüntüm oldu.Sanırsam da ilk ve son görüntü Bunlara hiç bir şekilde ulaşacağımı zannetmiyorum.
Tek çekilmeden olur mu hiç :lol:
[/quote]
:idea: 4-5 tane (III). kademe tılsımım olsaydı bu işlere girerdim.Kanuni , Epe , Buluşma setlerin ticaretleri zevkli olabilirdi.Ama üsttede bahsettiğim gibi bunlara ulaşamam.Çok uzaklar bana.
Neyse , kendisine tekrardan teşekkür ederim , sağolsun [/b]
Selamlar , bugün güzel geçti.Hem düşen materyaller hem de onları satışımız falan güzel bir nakit akışı gerçekleştirdim.
:arrow: Öncelikle Büyük Hol'de Safran düşürdüm.Ara ara sürprizler yapıyor böyle
:arrow: Sonrasında güzel bir reçete.Erkeğinin *'lı olanı vardı bende.Bunu da elde etmem iyi oldu.
:arrow: Bir arkadaşla 2 tane Salgı üzerinden pazarlık yaparken Salgı düşürmemle ve ufak bir indirim ile 3 Salgı'yı da sattım.
:arrow: Sonra düşen bir tılsım ve kasayı doldurduktan sonra çıktım Büyük Hol'den.
:arrow: Geçenlerde düşürmüş olduğum Alexandrite'leri sattım bir arkadaşa.Ordan da para geldi
:arrow: Şifacı ile Eminönü'de maden turuna çıktım bir süre.Saf maden elde edemedim.Yolumda giderken taciz edenleri falan kestim :twisted: :roll:
2-3 defa daha karşı karşıya geldik , topuklamayı tercih etti
:arrow: Yine hidralardan Domuz Kent'e kadar yürüdüm.Bu yürüyüşte 1 tane Mavi Topaz , 1 tane Alexandrite , 1 tane de Klorotoksin elde ettim.
:arrow: Son olarak Mavi Topaz sayısı 6'yı bulunca Mavi Kaya ürettim.3-5 tane daha üretmeyi düşünüyorum.Günün birinde lazım olur , gerek satış için , gerek üretim için vesaire.
:idea: Klorotoksinlerin de sayısını 7-8 yapmadan satışını yapmayı düşünmüyorum.Toplu olması her zaman avantaj.