İki günden beri böyle bir hata ile karşılaşmaktayım ve çözüm bulamadım. İnternette biraz araştırmalarıma göre Explorer'da geçmişi silmem gerekiyormuş, denedim ve işe yaramadı. Oyunu silip tekrar kurdum fakat gene de bir çözüm bulamadım. Herhangi bir düşüncesi olan var mı ?
İki günden beri böyle bir hata ile karşılaşmaktayım ve çözüm bulamadım. İnternette biraz araştırmalarıma göre Explorer'da geçmişi silmem gerekiyormuş, denedim ve işe yaramadı. Oyunu silip tekrar kurdum fakat gene de bir çözüm bulamadım. Herhangi bir düşüncesi olan var mı ?
Oooo Hoş Geldin buralara.
Hoş buldum mu demeliyim bilemedim belki karşılaşanlar vardır diye şey ettimmm
muvaffak yazdı:Genelde hesabında bir işlem yapıldığında böyle hatalar veriyor. Destek talebinde bulundun mu yada ban cezası alma gibi bir ihtimalin var mı?
Not: Herkeste aynı sorun varsa eğer bu;
Darmian yazdı:Bunlar hep güncelleme belirtisi
Bildiğim kadarı ile ban almamam gerekiyor, ban alacak bir şey yapmadım yani sus bile almamışken ban işini bilemedim :d Destek talebinde bulunmadım buradan yardım alabilirim diye düşündüm fakat son çare oraya yazacağım.