Geçenlerde aklıma geldi, gerçi daha önce de düşünmüştüm ama böyle bir konuya yeltenmemiştim.Grup bölgeleri ilk çıktığında mantıken kimsede ne tılsım, ne grup bölgesi itemi vardı.Kenan, migrat itemleri olabilir.Bu itemlerle birlikte 1000 hasar olacağını farzedelim.O zaman insanlar bu hasarla yaptı.Yada savaşçılar 25k canla şifacılar az şifa büyüsü ile girdi.Bunu şimdi de yapabileceğimizi düşünüyorum.Kimseye "Niye kötüleri grubuna almıyorsun?" diye kızma hakkım yok.Kendimde bu hakkı bulamam, adam hızlı çıkmak ister yada ne bileyim işte...
Forumda tüm sınıflar hakkında gerekli konuları takip eden, Büyücü için minimum 1000=hasar, şifacı ve savaşçı için minimum gerekli zırh can dirençleri tamamlamış, şifacı için her ne gerekiyorsa tamamlamış kişilerle bir grup bölgesi denemesi yapmak istiyorum.Çemberlitaş için geçerli bu grup.İlgili görevlerin de yapılması falan filan.Minimum özelliklerden maksimum özelliğe kadar taşıyan ve katılmak isteyen herkesi forum hesabımın gelen kutusunu renklendirmeye davet ediyorum.
Grup Bölgesi İçin "Gurup"
Re: Grup Bölgesi İçin "Gurup"
Selamlar,
satırları okurken birden gözümde eski günler canlandı,Çemberlitaş Bölgesinden 5,6 saatte zor çıkardık.Kimi Şef'leri öldürebilirdik kimilerini öldüremezdik,ama oyunun tadını ve zevkini çıkarırdık.Şimdi eskisi gibi ne tadı var nede tuzu,her yeni gelen bir bölge daha önce ki gelen bölgelerin değerinin düşmesine sebep oluyor.Ve görünen şudur ki bu oyuna eklenen her güncelleme artık oyuna yeni oyuncu çekemeyeceği anlamına da geliyor,Teşkilat için görevler, Sığınak Bölgesi,Miğrat Bölgesi,Çemberlitaş Bölgesi ganimetleri ve görevleri derken üstüne birde yeni eklentiler artık şu zamanda yeni başlayabilecek bir oyuncu için öğrenilmesi çok zor bir durum.. Ne var ise şuan oyunu oynayan oyuncular da var belki onlarda olmasa..
Sizin grup kurma çabanıza gelirsek bu çok kolay bir şey olmayacaktır.Yeni karakter açtınız o karakterin tüm görevlerini yaptınız diyelim.Peki Sığınak Bölgesi ve Miğrat Bölgesi ganimetlerini nasıl elde etmeyi düşünüyorsunuz? diyelim ki bölge ganimetlerini de elde ettiniz, Şaheser asaları nasıl üreteceksiniz? (Ejder Asa vs) Diyelim ki onları da ürettiniz, asalarınızı parlatmak için harcanan Akçe? İçeride kullanacağınız İksir sayısı..Hevesinizi kırmak istemezdim ama çok uzun iş,siz filmi başa sarıp tekrar izlemek istiyorsunuz. :roll:
Sevgi ve dua ile vesselam..
satırları okurken birden gözümde eski günler canlandı,Çemberlitaş Bölgesinden 5,6 saatte zor çıkardık.Kimi Şef'leri öldürebilirdik kimilerini öldüremezdik,ama oyunun tadını ve zevkini çıkarırdık.Şimdi eskisi gibi ne tadı var nede tuzu,her yeni gelen bir bölge daha önce ki gelen bölgelerin değerinin düşmesine sebep oluyor.Ve görünen şudur ki bu oyuna eklenen her güncelleme artık oyuna yeni oyuncu çekemeyeceği anlamına da geliyor,Teşkilat için görevler, Sığınak Bölgesi,Miğrat Bölgesi,Çemberlitaş Bölgesi ganimetleri ve görevleri derken üstüne birde yeni eklentiler artık şu zamanda yeni başlayabilecek bir oyuncu için öğrenilmesi çok zor bir durum.. Ne var ise şuan oyunu oynayan oyuncular da var belki onlarda olmasa..
Sizin grup kurma çabanıza gelirsek bu çok kolay bir şey olmayacaktır.Yeni karakter açtınız o karakterin tüm görevlerini yaptınız diyelim.Peki Sığınak Bölgesi ve Miğrat Bölgesi ganimetlerini nasıl elde etmeyi düşünüyorsunuz? diyelim ki bölge ganimetlerini de elde ettiniz, Şaheser asaları nasıl üreteceksiniz? (Ejder Asa vs) Diyelim ki onları da ürettiniz, asalarınızı parlatmak için harcanan Akçe? İçeride kullanacağınız İksir sayısı..Hevesinizi kırmak istemezdim ama çok uzun iş,siz filmi başa sarıp tekrar izlemek istiyorsunuz. :roll:
Sevgi ve dua ile vesselam..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
O şekildeki bir grup ortalama olarak 6 saatte içeriden çıkar. Sıfır tılsım sıfır hasar 2 2 2 şeklinde girilmesi şart iken öyle harcayacağınız iksire ve zamana yazıktır. Migrat ve kenan için de ortalama 1.5 2 saatte içeriden çıkarsınız.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
kardeşim ne alakası var. çemberlitaştan önce güneş asayla kaç sığınak attım ben .1 saati geçtiği çok nadır olurdu. migrat 1 saatte yine kesilir. ayrıca forumu youtube vs araştırısan çemberlitaşta güneş asa ile kesim videolarını bulursun. ayrıca 40 dakika sürsün 50 dk sürmesin diye 2000 fizik + m1 + m23 bulmak için 40 dakika adam arayanları her gün görüyorum. biriniz bile alıyor musunuz olmayan adamları acaba. alıyoruz deme çünkü 1850 fizik ve m1 olduğu halde sırf elimde ejder asa var yükseltilmiş kıyamet asa yok diye alınmadığımı biliyorum. sebep hs yetmezmiş.alpay1994 yazdı:O şekildeki bir grup ortalama olarak 6 saatte içeriden çıkar. Sıfır tılsım sıfır hasar 2 2 2 şeklinde girilmesi şart iken öyle harcayacağınız iksire ve zamana yazıktır. Migrat ve kenan için de ortalama 1.5 2 saatte içeriden çıkarsınız.
şimdi şöyle bir saçmalık ortaya çıkıyor oyunda. çemberlitaşa girmek için kıyamet asa ve zırhı üretmen lazım ki bu ikisi beyaz köşk piyasasında 300-350m eder. m1 350m. m23 450-470m. yani yeni bir oyuncunun çemberlitaşa girmesi imkansız toplayıp hesap yapmaya gerek yok.
adam bulabilsem arkadaşın dediğini yarın beyazköşkte yapıcam. sıfırdan açmaya gerek yok kardeşim hiç girmemiş kişiler var zaten oyunda.
ha ben illa tecrübeli kişilerle giricem diyorsan böylesi daha kolay. işi bilen adam için hasarın önemi yoktur. iksire yazık demiş arkadaş ejder iksirin 70-100 bin den satıldığı sunucuda iksirden bol birşey yok demektir. zamana gelirsek zaten zevk için yapıcaksın. zevk için zaman harcadığın oyunda niye zaman kaybı olsun.
böyle birşey için adam bulabilirsen yap kardeşim. en azından oyundan zevk alan birileri olur. bu oyunda herşeyi hatta zamanı bile para olarak gören oyuncular olduğu için bu oyun bu hale geldi.
hiç boşuna yönetimi suçlamayın. oyunu oynayanların %90 ı oyunda parası olan adamlar.. yeni oyuncu yok diyede boşuna söylenmeyin. parası olmayan zaten 49 levelden sonra bir süre uğraşıp pes ediyor. ve sizlerde bilerek yada bilmeyerek bu oyunculara köstek oluyorsunuz.
yeni bölge gelmiyor diyede boşuna söylenmeyin. gelse bile yine aynı şeyler olacak. fazla uzağa gitmeye gerek yok tılsımlara bakın yeter.
konuyu çok farklı yerlere getirdim biliyorum ama içimdekilerin bir kısmını döküp rahatladım kusura bakma.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Hikayen güzelmiş kardeş. Ben üzerinde 900 hasar olan tılsımsız arkadaşları gaffara götürdüm vakti halinde yaklaşık 6 ay kadar önce. İstersen iletişim adreslerini vereyim konuş. O dönemlerden geçtik bizde tüm atarken insanın tüm günü gidiyordu.kargasa14 yazdı:kardeşim ne alakası var. çemberlitaştan önce güneş asayla kaç sığınak attım ben .1 saati geçtiği çok nadır olurdu. migrat 1 saatte yine kesilir. ayrıca forumu youtube vs araştırısan çemberlitaşta güneş asa ile kesim videolarını bulursun. ayrıca 40 dakika sürsün 50 dk sürmesin diye 2000 fizik + m1 + m23 bulmak için 40 dakika adam arayanları her gün görüyorum. biriniz bile alıyor musunuz olmayan adamları acaba. alıyoruz deme çünkü 1850 fizik ve m1 olduğu halde sırf elimde ejder asa var yükseltilmiş kıyamet asa yok diye alınmadığımı biliyorum. sebep hs yetmezmiş.alpay1994 yazdı:O şekildeki bir grup ortalama olarak 6 saatte içeriden çıkar. Sıfır tılsım sıfır hasar 2 2 2 şeklinde girilmesi şart iken öyle harcayacağınız iksire ve zamana yazıktır. Migrat ve kenan için de ortalama 1.5 2 saatte içeriden çıkarsınız.
şimdi şöyle bir saçmalık ortaya çıkıyor oyunda. çemberlitaşa girmek için kıyamet asa ve zırhı üretmen lazım ki bu ikisi beyaz köşk piyasasında 300-350m eder. m1 350m. m23 450-470m. yani yeni bir oyuncunun çemberlitaşa girmesi imkansız toplayıp hesap yapmaya gerek yok.
adam bulabilsem arkadaşın dediğini yarın beyazköşkte yapıcam. sıfırdan açmaya gerek yok kardeşim hiç girmemiş kişiler var zaten oyunda.
ha ben illa tecrübeli kişilerle giricem diyorsan böylesi daha kolay. işi bilen adam için hasarın önemi yoktur. iksire yazık demiş arkadaş ejder iksirin 70-100 bin den satıldığı sunucuda iksirden bol birşey yok demektir. zamana gelirsek zaten zevk için yapıcaksın. zevk için zaman harcadığın oyunda niye zaman kaybı olsun.
böyle birşey için adam bulabilirsen yap kardeşim. en azından oyundan zevk alan birileri olur. bu oyunda herşeyi hatta zamanı bile para olarak gören oyuncular olduğu için bu oyun bu hale geldi.
hiç boşuna yönetimi suçlamayın. oyunu oynayanların %90 ı oyunda parası olan adamlar.. yeni oyuncu yok diyede boşuna söylenmeyin. parası olmayan zaten 49 levelden sonra bir süre uğraşıp pes ediyor. ve sizlerde bilerek yada bilmeyerek bu oyunculara köstek oluyorsunuz.
yeni bölge gelmiyor diyede boşuna söylenmeyin. gelse bile yine aynı şeyler olacak. fazla uzağa gitmeye gerek yok tılsımlara bakın yeter.
konuyu çok farklı yerlere getirdim biliyorum ama içimdekilerin bir kısmını döküp rahatladım kusura bakma.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
anlattıklarıma HİKAYE diyen birinin o hasarı olan adamı karşılıksız veya birinin arkadaşı olmadan bölgeye aldığına inanamıyorum kusura bakma. ayrıca yazdıklarımı da okuduğunu sanmıyorum.
ha bu arada bir kere aldın o adamı diyelim o adam bir daha girebilecek mi sence çt ye?
ha bu arada bir kere aldın o adamı diyelim o adam bir daha girebilecek mi sence çt ye?
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
At özelime mesajı vereyim cep numarasını arkadaşın konuyu gereksiz yere boş uzatma. Tabi ki de bunu yapacak insan sayısı sunucularda sayılıdır. Zamanında bende geçtim o yollardan, bende biliyorum nasıl bir şekilde davranıldığını merak etme. Bu yüzden lonca sisteminin var olduğunu unutma. Birlik ve beraberlik için. Forumda günlüğü olan bir arkadaş vardı beyazköşkte hala duruyor. Bir incele bakalım. Her zaman böyle ağlayıp sızlamakla oyun oynanmıyor. Çaba göstermeden, arkadaş edinmeden hatta bunların hepsini yapmış olsan bile böyle bir sanal gerçeklikte bir şey beklemeyeceksin.kargasa14 yazdı:anlattıklarıma HİKAYE diyen birinin o hasarı olan adamı karşılıksız veya birinin arkadaşı olmadan bölgeye aldığına inanamıyorum kusura bakma. ayrıca yazdıklarımı da okuduğunu sanmıyorum.
İlla ki ben kendim ulaşırım diyorsan,
Batuhan Küçükaydınoğlu,
Altan Babaçoğlu.
Bu iki arkadaşla facebook üzerinden iletişime geçersen sana hikayenin hepsini anlatacaklardır.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent