Selamun Aleyküm Öncelikle Bu Oyunda Çok Şey Bulmuştum.Taa Ki Bu Zamana Kadar Geçenlerde Çarımın Şifresini Verdiğim Oyunda Güvendiğim Kardeş Dediğim İnsanlar Bana İhanet Etmiştiler.Bi Nevi Çekememezlik, Fesatlık Yani Şerruhhhhh Arkadaşım Sen Sanıyorsunkı O GM (game master ) Taklitini Yapan Bendim Konunun Başındada Bahsettiğim Gibi Güvenip Çarımı Emanet Ettiklerim Yaptı.Delikanlıx Loncası Sizin Loncanıza Girmek İsteyende Ben Değildim Güvendiğim İnsanlar Beni Sırtımdan Vurup Amaçlarına Ulaşmışlardı.Beni Tüm Merana Kötü Olarak Tanıtmış Oldular.Neyse Uzun Lafın Kısası Ben Bu Bna Damgalanan Yüzle Daha Fazla Bu Oyunda Duramam.HERKES HAKKINI HELAL ETSİN BENDEN YANA HELAL'DİR. SAYGILARIMLA;
KuzeyxStar-Koruyucexzabiz
Elveda İstanul Kıyamet Vakti ; Elveda Meran
Re: Elveda İstanul Kıyamet Vakti ; Elveda Meran
Kardeş Karar Senin Ama Senin Gibi Birinin Bu Oyunu Bırakması Beni Çok Üzdü Hakkım Helal olsun Eğer Varsa
yazı renginden okuyamadım ama yolun açık olsun kardeşim her ne için gittiğini bilmesemde

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
içine etti konunun :mrgreen:MORDuMan yazdı:yazı renginden okuyamadım ama yolun açık olsun kardeşim her ne için gittiğini bilmesemde
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Konuyu açan kişi ve DANA isimli kullanıcı aynı kişi deilse bnmde adım CAN deildir....