ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Selamlar , bugün oyundaydım.Ailede en büyük biz olunca evden çıkmadık haliyle , bize geliyorlar bayramlaşmak için.O sebeple oyundaydım.
Günün tamamı neredeyse klan savaşı ile geçti.Şifacımın 50.100KP'sı oldu.60Bin Kp olunca da mor element koruyucu gözlük alacağım.

Tankımın bir kaç ufak tefek görevi varmış , onları da hallettim.Bugün Çemberlitaş turu yapmadık , hem grup bulamamak hem de uğraşmak istemedik.

Resim

Resim

Ahmet'in yardımıyla Gizitli Hain görevini de hallettik.

Resim

Çemberlitaş zırhı ile bir fotoğrafım olsun istedim 8-) :twisted:

Resim

Şeklinde günü bitirdik.Tekrardan bayramınızı kutlarım , görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Yakşamlar , 1 saat kadar oyundaydım.Bu sürede 2 defa Stuart'sız Gaffar kesimi yaptık.Arkadaşlara tembihledik benim fps kötü olduğunu , sağolsun onların da yardımıyla sorunsuzca kesimleri gerçekleştirdik.

İlk turda sadece [Bıçak Sırtı Zırh] aldım Semoş Hanım'dan ;

Resim
Diğer ensesi kalın Gaffar ve Stuart beyler hediye vermediler...

2. turda ise yine Semoş Hanım'dan Bıçak Sırtı Pantul Reçetesi aldım.

Resim
Diğer ensesi kalın Gaffar ve Stuart beyler hediye vermediler...

İşte böylelikle çok şükür günü itemsiz kapatmamış olduk.Toplamda 3 turda 4 tane item almış oldum.Güzel gidiyoruz :)

Tekrar görüşmek üzre , hayırlı bayramlar...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Hayırlı olsun dostum.Daha nice eşyalara... :)
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Retaliation yazdı:Hayırlı olsun dostum.Daha nice eşyalara... :)
Teşekkürler , bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar , toplam 1-2 saat kadar oyunda bulundum.Bir kaç arkadaşın görevlerine yardım ettim , sonra da kapadım zaten.Sıkıcıydı bugün oyun.

:arrow: Önce geçen günlerde düşürdüğüm madeni sattım ;

Resim

:arrow: Daha sonra tank ile Dev Ana kesimine katıldım ;

Resim

:arrow: Son olarak Yeşil Hidra kesimine katıldım.Kesim sırasında Fraps açmayı unuttuğum için resimler hayli kalitesiz...

Resim

Resim

Bu şekilde geçti oyun.

:idea: Ve ayrıca malumunuz sıfırdan bir tank savaşçı diziyorum.Düşen düşmeyen itemleri tek bir liste halinde görmek istedim.Şöyle bir liste yaptım.
Düşen itemlerin üzerini çizicem ve kırmızı renkli olacak.Görsellik konusunda ise resmi sitede bulunan resimlerin boyutlarını küçültüp , monte ettim.Telif falan yemeyiz umarım :lol:
Umarım açıklayıcı olur hem benim hem sizin için.Daha sonra bu item var mıydı bu item yok muydu diye boş boş düşünmeyelim :)

[imgright]http://i.hizliresim.com/pE6PVL.png[/imgright]
[imgright]http://i.hizliresim.com/E3PJBn.png[/imgright] [imgright]http://i.hizliresim.com/VErYGV.png[/imgright]
Bence güzel durdu , sizce 8-) :P

Böylecene bitirdik günümüzü , tekrar görüşmek üzre....[/b]

İçerik Kaynakları Gizlenmiş İçeriktedir.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar , oyun git gide sıkıcı olmaya başladı.Bayramdan mıdır bilinmez kimsecikler yok.Boş boş takılıyoruz etrafta.,

Ama nedense bir sürü fotoğraf çekmişim , gören zannedecek dolu dolu geçti oyun :D

Güne Rıfat kardeşimize Meran Mücevheri satarak başladım.İmkanlar el verdiğince düşük fiyattan verdiğimi düşünüyorum.Hayırlı olsun.

Resim

Ahmet kardeşimize iksir reçetesi ararken Hydros klana girdi.Galiba şu oyunu oynayan tek yönetici kendisi :?:

Resim

Reçeteyi düşürünce de uzunca bir savaşın ortasında bulduk kendimizi.Ama 1 tane fotoğraf çekmişim.Sanırsam savaşın aksiyonunda aklıma gelmedi :D

Resim

Şöyle bir Yeraltı turu yapayım dedim.Uzunca yolda sadece Mavi Topaz elde ettim.Buna da şükür :roll:

Resim

Yeraltı turu atarken bir arkadaşa Farabi tek item ceket takasladım.Önce ceketi ona verip , devamında şifacı karakterinden 2 tane Hidrojen madeni verdi.Üç kağıt yapmadığı için teşekkür ederim arkadaşımıza.

Resim
Resim

Kasamda boş boş duran Kızıl Zümrüt'ü ederinin yarısı fiyattan satışını yaptım.Örs parası olsun bizim için :)

Resim

Semender Derisi görevini yapmak için arada mezarlığa gelip torba düşürmeyi deniyorum.O sırada düşen bir yüssük.Efsun ismi hoşuma gitti 8-)

Resim

Ve ışınlanmak için yani Topkapı'yı kullanmak için geçici süreliğine bir loncaya dahil oldum.

Resim

İlk Topkapı madenimde Yeşil Elmas ;

Resim

Günü böylelikle bitirmiş oldum.Tank ile Çemberlitaş turu atamadım.Adam akıllı grup , insan bulmak zor şu sıralar.O yüzden 1-2 gündür boş geçti.Bakalım nereye kadar devam edecek...

Neyse , fazla da uzatmadan bitirelim.Tekrar görüşmek üzre...Sağlıcakla kalın.

Önizlemede resimler oldukça küçük görünüyor bende.Siz de öyle görüyor iseniz forum yetkilileri resimleri tekrardan kendileri ekleyebilirse sevinirim.2-3 defa upload ettim ama sürekli küçük gördüm önizlemede.Resimlerin orjinal boyutları 1440x900 , yani normal boyutlarda*
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar , sıkıcı bir İKv gününü daha geride bıraktık.Hemen hementüm gün klan savaşı şeklinde geçti.
Ticaret , bölge falan yok.Tahminim ya bayram dolayısıyla yada oyunu bırakıp gittiler.Oyunlar da açılıyor.3-5 kişi kalıcaz oyunda.Bakalım nasıl geçecek...

:arrow: Çemberlitaş grubu bulmakta zorlanıyorum.Galiba erken pes edicem :idea:

Gelelim günün yıldızlı olayına.Kerim kardeşimiz kendisine Buluşma Seti + Sobee'nin Taktiri Epe itemlerini aldı.Geçmişte söz vermişti bir giymem için , sağolsun bu güzel olayı bana yaşattı.Oyun tarihimde ilk defa bu şekilde bir görüntüm oldu.Sanırsam da ilk ve son görüntü :) Bunlara hiç bir şekilde ulaşacağımı zannetmiyorum.

Resim

Tek çekilmeden olur mu hiç :lol:

Resim

Ve Ahmet kardeşimizle bölge bölge klan savaşı yaptık.1 şifacı 1 gazap miss gibi 8-) :twisted:

Resim
Resim
Resim
Resim

Klan savaşları da olmasa ne yapacaz Allah bilir :)

İşte böyle bitirdik günü , tekrar görüşmek üzre , sağlıcakla kalın...

Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Göz kamaştırıcı... :shock: :shock:
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Retaliation yazdı:Göz kamaştırıcı... :shock: :shock:
:twisted:

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Selamlar , internetim son 1 saattir feci şekilde yavaşladı.En düşük kalitede videoları açamıyorum.Haliyle resimleri de upload edemiyorum bir türlü.Bugün boş geçecek.Zaten oyun da boş.

Oyunda sadece klan savaşı yaptım.Toplasan 2 saat kadar oyundaydım.Ne bir Çemberlitaş ne de para kazanmak.Hiç bir şey zevk vermez oldu.

Bir şey diyeyim mi , yaprak dökümü başladı...
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

İyi günler , bugün erken yazmak istedim.Bir sebebi yok aslında , içimden öyle geldi :),

Her zamanki gibi Ahmet kardeşimizle klan savaşları...

Resim

Resim

Bugün Hol'de düşürdüğüm Shen Kou İcadı İksir reçetesini 500bin'den satışını yaptım.Hiç yoktan iyidir :roll: Neden
Neden Hol'e indiğimi de en altta belirticem.

Resim

3 tane torba düştü ayaklarımın altına.Ve 1 tanesi :lol:

Resim

Şöyle bir item düştü.Sanırsam işportalık :cry:

Resim

Ve biraz tek tabanca KP turları...

Resim
Resim

Lodoslar tarafından kesildiğim zaman bana laf atmıştı.Ben de o lafı iade için arkadaşla biraz muhabbet ettim.Muhabbeti kendisi bitirmek için 3 defa Alt + F4 tuşlarına bastı ama muhabbete noktayı ben koydum 8-)

Resim
Resim

Neden Hol'e indiğim cevabı ise şöyle : Bir aralar üretmek istediğim ancak vazgeçtiğim bir tılsım ,
[tooltip t=Büyücü ve savaşçının yeteneklerinin olumsuz etkilerini kaldırma ihtimalini %20 arttırır.]Büyü Bozma (II)[/tooltip]

Sürekli klan savaşları yapıyoruz ve hep önde gittiğim için haliyle epey bir hasar alıyorum.Bu yüzden hasar alma oranımı düşürmek için bu tılsıma baş koydum artık.Ya üretecez ya üretecez :)

Reçetesi aşağıda.Peptit ve Salgı kısmını kendim halledicem.Geri kalan kısmına para verip alıcaz artık.

Resim

Öyle böyle bitirdik günü.Tekrar görüşmek üzre...

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön