HANGİ KARAKTERİ SEÇEYİM?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: HANGİ KARAKTERİ SEÇEYİM?

Mesaj gönderen Esadullah »

DiCaprio yazdı:
Esadullah yazdı:
TOLGA yazdı:Esenlikler dostum.

Büyücü
Büyücü sınıfını da savaşçı gibi tek başına kasabilirsin, görevlerinin bir çoğunu tek başına halledebilirsin. Çoklu yetenekler mevcut olduğundan toplu öldürmede yapabilirsin. Grup bölgelerine en rahat girebilen sınıf diye düşünüyorum çünkü genellikle minimum 4 büyücü giriliyor her bölgeye. Kullanmayı öğrendikten sonra saate tek başına çok rahatlıkla gidebilirsin hem çember hem de elektrik olarak. Kolaylıkla para, lp ve maden kasabilirsin.
Selamlar,

Yeni başlayan arkadaşlar için Büyücü sınıfını daha çok öneririm. Büyücü sınıfı ile seviye atlama durumu daha kolay diyebilirim. Karakteri geliştirmek ve ileri seviyelere daha seri bir şekilde gidebilmek için harika skilleri bulunur.

Yinede karar senin! :geek:
Büyücüyü m1'siz almıyolamış grup bölgelerine ve gaffara.Bu tılsımlarda zor bulunuyormuş.İtemlerde zor düşüyormuş.Nasıl olacak :D
Kardeşim seviye atlama konusunda Büyücü karakterini önerdim. ÇT konusuna gelince Savaşçın sağlam tank olmadığı sürece, şifa ve büyücünün tılsımları var olmadığı sürece grup bulmak zor. Arkadaş ortamı kurmak gerekir..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
DiCaprio
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen DiCaprio »

Esadullah yazdı:
DiCaprio yazdı:
Esadullah yazdı:
TOLGA yazdı:Esenlikler dostum.

Büyücü
Büyücü sınıfını da savaşçı gibi tek başına kasabilirsin, görevlerinin bir çoğunu tek başına halledebilirsin. Çoklu yetenekler mevcut olduğundan toplu öldürmede yapabilirsin. Grup bölgelerine en rahat girebilen sınıf diye düşünüyorum çünkü genellikle minimum 4 büyücü giriliyor her bölgeye. Kullanmayı öğrendikten sonra saate tek başına çok rahatlıkla gidebilirsin hem çember hem de elektrik olarak. Kolaylıkla para, lp ve maden kasabilirsin.
Selamlar,

Yeni başlayan arkadaşlar için Büyücü sınıfını daha çok öneririm. Büyücü sınıfı ile seviye atlama durumu daha kolay diyebilirim. Karakteri geliştirmek ve ileri seviyelere daha seri bir şekilde gidebilmek için harika skilleri bulunur.

Yinede karar senin! :geek:
Büyücüyü m1'siz almıyolamış grup bölgelerine ve gaffara.Bu tılsımlarda zor bulunuyormuş.İtemlerde zor düşüyormuş.Nasıl olacak :D
Kardeşim seviye atlama konusunda Büyücü karakterini önerdim. ÇT konusuna gelince Savaşçın sağlam tank olmadığı sürece, şifa ve büyücünün tılsımları var olmadığı sürece grup bulmak zor. Arkadaş ortamı kurmak gerekir..
Yani diyorsunki çevre yapman şart tüm karakterler için.Çevreyi nasıl kuracam hiç çevrem yokki.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Savaşçı ile başlayıp , onunla Çemberlitaş'a girerek çevre yani adını duyurabilirsin.
Savaşçı , Çemberlitaş'a girerken en az masraf isteyen sınıflardan birisi.Sadece Shen Kara iksire para veriliyor.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Git eminönünde maden topla sat böyle 1 2 parça eşya parası çıkana kadar sonra savaşçı karekterini aç çünkü tılsımsız girebileceğin tek karekter o çemberli için
Girebiliyorsan bir loncayada gir faydası olur
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön