İKV'de hangi karakteri açmalıyım?Nedenleriyle anlatırsanız çok iyi olur.WS'lerde iyi olmak,iyi kasılmak hızlı para kasılmak gibi özellikleri olan bir karakter seçeceğim.Çok gerekirse para yatırırım.ÇT kutu alacağım ama karar verdikten sonra.
Cevaplarınızı bekliyorum.
İyi Forumlar.
HANGİ KARAKTERİ SEÇEYİM?
- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HANGİ KARAKTERİ SEÇEYİM?
Para kasmak icin buyucu
Savasmak icin savasci
Eger olmeyi sevmiyosan sifaci ac
Kendi gorusum :
8 senelik oyuncuyum 30 un ustunde savasci full+full yaptim her sunucuda
Savasci kadar guzel bi karakter yok her zaman bir adim onde hiz olarak cabukluk olarak
Can ve defansif olarak her daim yetenekli bir savasci 3 buyucuye bedeldir.
Kanit olarak youtube a ikv parlementx yaz orda 3 buyucuyu kesip 80 canla kactigim goruntuler var.
Savasmak icin savasci
Eger olmeyi sevmiyosan sifaci ac
Kendi gorusum :
8 senelik oyuncuyum 30 un ustunde savasci full+full yaptim her sunucuda
Savasci kadar guzel bi karakter yok her zaman bir adim onde hiz olarak cabukluk olarak
Can ve defansif olarak her daim yetenekli bir savasci 3 buyucuye bedeldir.
Kanit olarak youtube a ikv parlementx yaz orda 3 buyucuyu kesip 80 canla kactigim goruntuler var.
Esenlikler dostum.
Kısaca her karakterin belli başlı özelliklerinden ve avantajlarından bahsedeyim sana, kendi kafanda az çok bir fikir oluşturursun okuyunca.
Savaşçı
Savaşçı sınıfının tek başına kasılma olanağı yüksektir. Görevlerini tek başına yapabilirsin, baş düşmanlar hariç. Kolayca 49. seviyeye gelirsin grup bölgelerine biraz ortamlara katılmanla birlikte rahatlıkla girebilirsin, bu sayede item düşürebilirsin. Teke tek wslerde savaşçılar ön plandadır ancak Gazap şifalara veya Maksimum Hasar şifalara karşı biraz zayıf kalabilirsin. Saate kadar tek başına gidemezsin ama az çok Büyük Hol'de depar, sarsılmaz vb. kaçarak veya slot döndürerek maden toplayarak para kasabilirsin.
Büyücü
Büyücü sınıfını da savaşçı gibi tek başına kasabilirsin, görevlerinin bir çoğunu tek başına halledebilirsin. Çoklu yetenekler mevcut olduğundan toplu öldürmede yapabilirsin. Grup bölgelerine en rahat girebilen sınıf diye düşünüyorum çünkü genellikle minimum 4 büyücü giriliyor her bölgeye. Kullanmayı öğrendikten sonra saate tek başına çok rahatlıkla gidebilirsin hem çember hem de elektrik olarak. Kolaylıkla para, lp ve maden kasabilirsin.
Şifacı
Şifacı sınıfı tek başına pek kasamayabilir çünkü atağından çok defansı ve iyileştirmesi mevcuttur. Sen daha çok ikinci planda savaşçı ve büyücüye destek sağlarsın. Grup bölgelerinde gördüğüm kadarıyla en yüksek item düşme şansı savaşçıdan önce şifacıdadır. Çok rahat grup bölgelerine girersin çünkü şifacısız grup bölgesi çok nadir atılır. Saate tek başına gidemezsin ama muhtemelen bir büyücüye söylediğinde seni yanında götürmek isteyecektir. Maden ve para kasabilirsin.
Bu rehber sana kaba taslak bir fikir oluşturacaktır. Şimdi kendine uygun olanını seçebilirsin dostum.
Kısaca her karakterin belli başlı özelliklerinden ve avantajlarından bahsedeyim sana, kendi kafanda az çok bir fikir oluşturursun okuyunca.
Savaşçı
Savaşçı sınıfının tek başına kasılma olanağı yüksektir. Görevlerini tek başına yapabilirsin, baş düşmanlar hariç. Kolayca 49. seviyeye gelirsin grup bölgelerine biraz ortamlara katılmanla birlikte rahatlıkla girebilirsin, bu sayede item düşürebilirsin. Teke tek wslerde savaşçılar ön plandadır ancak Gazap şifalara veya Maksimum Hasar şifalara karşı biraz zayıf kalabilirsin. Saate kadar tek başına gidemezsin ama az çok Büyük Hol'de depar, sarsılmaz vb. kaçarak veya slot döndürerek maden toplayarak para kasabilirsin.
Büyücü
Büyücü sınıfını da savaşçı gibi tek başına kasabilirsin, görevlerinin bir çoğunu tek başına halledebilirsin. Çoklu yetenekler mevcut olduğundan toplu öldürmede yapabilirsin. Grup bölgelerine en rahat girebilen sınıf diye düşünüyorum çünkü genellikle minimum 4 büyücü giriliyor her bölgeye. Kullanmayı öğrendikten sonra saate tek başına çok rahatlıkla gidebilirsin hem çember hem de elektrik olarak. Kolaylıkla para, lp ve maden kasabilirsin.
Şifacı
Şifacı sınıfı tek başına pek kasamayabilir çünkü atağından çok defansı ve iyileştirmesi mevcuttur. Sen daha çok ikinci planda savaşçı ve büyücüye destek sağlarsın. Grup bölgelerinde gördüğüm kadarıyla en yüksek item düşme şansı savaşçıdan önce şifacıdadır. Çok rahat grup bölgelerine girersin çünkü şifacısız grup bölgesi çok nadir atılır. Saate tek başına gidemezsin ama muhtemelen bir büyücüye söylediğinde seni yanında götürmek isteyecektir. Maden ve para kasabilirsin.
Bu rehber sana kaba taslak bir fikir oluşturacaktır. Şimdi kendine uygun olanını seçebilirsin dostum.
Kardeşim savaşçı desen çevre şart ben yalnız oyuncuyum.Büyücü desen m1 şart bende oyuna yeni karakterle başlayacam m1 zor iş.Şifacı desen kasması bayağı zor zaman alır.Nolacak şimdiTOLGA yazdı:Esenlikler dostum.
Savaşçı
Büyücü
Şifacı
Selamlar,TOLGA yazdı:Esenlikler dostum.
Büyücü
Yeni başlayan arkadaşlar için Büyücü sınıfını daha çok öneririm. Büyücü sınıfı ile seviye atlama durumu daha kolay diyebilirim. Karakteri geliştirmek ve ileri seviyelere daha seri bir şekilde gidebilmek için harika skilleri bulunur.
Yinede karar senin! :geek:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Bu tercihi forumda başkalarına danışıyorsan büyücüyü hiç düşünme bir kere.Savaşçı da seni pek açmaz.Ne öyle deparlı kaçmalı şeyler falan.Erkek adama yakışır mı hiç? Şifacını aç gez işte. Zamanla kendi kararını verirsin zaten.Kolay gelsin.DiCaprio yazdı:İKV'de hangi karakteri açmalıyım?Nedenleriyle anlatırsanız çok iyi olur.WS'lerde iyi olmak,iyi kasılmak hızlı para kasılmak gibi özellikleri olan bir karakter seçeceğim.Çok gerekirse para yatırırım.ÇT kutu alacağım ama karar verdikten sonra.
İyi Forumlar.

Büyücüyü m1'siz almıyolamış grup bölgelerine ve gaffara.Bu tılsımlarda zor bulunuyormuş.İtemlerde zor düşüyormuş.Nasıl olacakEsadullah yazdı:Selamlar,TOLGA yazdı:Esenlikler dostum.
Büyücü
Yeni başlayan arkadaşlar için Büyücü sınıfını daha çok öneririm. Büyücü sınıfı ile seviye atlama durumu daha kolay diyebilirim. Karakteri geliştirmek ve ileri seviyelere daha seri bir şekilde gidebilmek için harika skilleri bulunur.
Yinede karar senin! :geek:
Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır!
Uğraşmadığın, emek vermediğin, zaman harcamadığın süre boyunca bu oyunda yalnızca para yatırarak bir yerlere gelebilirsin. Bu kadar parayı verecek gönül varsa zaten dilediğin karakteri açabilirsin. :ugeek:
Uğraşmadığın, emek vermediğin, zaman harcamadığın süre boyunca bu oyunda yalnızca para yatırarak bir yerlere gelebilirsin. Bu kadar parayı verecek gönül varsa zaten dilediğin karakteri açabilirsin. :ugeek:
Öncelikle diğer yanıtlarını okudum. Ona binayeten cevap vermek istiyorum. Şimdi arkadaşım her sınıfın ayrı bir güzelliği olduğu gibi ayrı bir zorluğu da vardır.DiCaprio yazdı:İKV'de hangi karakteri açmalıyım?Nedenleriyle anlatırsanız çok iyi olur.WS'lerde iyi olmak,iyi kasılmak hızlı para kasılmak gibi özellikleri olan bir karakter seçeceğim.Çok gerekirse para yatırırım.ÇT kutu alacağım ama karar verdikten sonra.
İyi Forumlar.
M1 siz almıyolarmış yazmışsın zaten iyi niyetli kişiler oyunda pek fazla bulunmaz.
Senin zevk alarak oynayacağın karakter veya sınıf hangisi ise onu seçmeni tavsiye ederim. Gözünü korkutmuşlar insan yeter ki bir işe başlasın ve üstesinden geleceğine inansın sonra herşey olur biraz sabır ve zamana ihtiyacın olacaktır.