İKV ve Macbook

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İKV ve Macbook

Mesaj gönderen HIStory »

Selamlar arkadaşlar. Uzun zamandır oyunda yokum. Kıyamet günlüklerinden şifacı arkadaşların günlüklerini takip ediyordum. Oyunumu ve şifacımı özlediğimi farkettim. Güncellemeye benim de umudum yok evet ama Eminönü'nde Sivri Ada'da vs. gezip maden toplamak, düşük seviye efsunlu eşyalar toplamak istiyorum. Can sıkıntısı yani, oyunda yapacak başka birşeyim kalmadı çünkü :) Her neyse konuya gelecek olursam daha önce Macbookta İKV oynamış arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi? http://shiftdelete.net/macte-windows-uy ... oruz-44773 Şu linkteki yöntemi kullansam İKV'yi Macbook kullanarak oynayabilir miyim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Re: İKV ve Macbook

Mesaj gönderen girayankara »

wine basarili bir uygulama. ikv icin degil ama baska oyunlari mac uzerinde actigini gordum. ikv yi linux tabanli isletim sistemlerinde wine ile calistirdim bir sorun yasamadim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Windows için geliştirilmiş ve optimize edilmiş bir İKV oyunun şu anda bile Windows da düzgün çalışmazken Mac felan uçuyorsunuz arkadaşım ama deneyin yinede :mrgreen:
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Kader mühürleri androide geliyor biz halen neyze akçe çekmeye devam kader mühürlerini geliştirirler ondan sonra ikvden devam ederler ben göremesemde torunlarım görür evet ancak akçe çekerek ikvyi mac os a getiririz.Bunuda ekibin başındaki rakçı arkadaş yapar ikvdeki sıva işleriyle ugrasan arkadaşlarıda yabana atmamak gerek.
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HIStory »

Denemeye değer sanırım. Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
DavulTOZU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DavulTOZU »

Ulaş bana kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HIStory »

resp0nse yazdı:Windows için geliştirilmiş ve optimize edilmiş bir İKV oyunun şu anda bile Windows da düzgün çalışmazken Mac felan uçuyorsunuz arkadaşım ama deneyin yinede :mrgreen:
Elimizdeki pc bu :)
muvaffak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen muvaffak »

Bende var mac vmware ile kurdum oyunu direk fakat benim bak 2010 model olduğu için ekran kartı pek sağlam değil bu yüzden oyunu kasarak oynamıştım. Masaüstünde simgesi bile oluyor arkaplanda windows çalışıyor. Eğer iyi bir macin varsa sıkıntı yaşamazsın.
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HIStory »

Calismadi. Wine ile oyunu yukleyebilmeme ragmen launcher.exe yi calistirsam bile sunucu listesi gelmedi. Ikinci kez baslamak istedigim Ikv maceram sona erdi. Eksiksiz sifacim bos bos yatacak simdi ozlemistim halbuki. Gazap 3 ten sonra Asit tilsimi kasmaya heveslenmistim. Kismet :) Devam edenlere bol sans.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön