ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

YankeeGoHome yazdı:Resim

Bu item ile [Centurion Zehiri Kolye] item giymeden zırhım fullenmiş olup , hasar düşüşünü en aza indiricem.Yani öyle planlıyorum :)

Şifacı karakterine merak sardığımda bende sizin gibi düşünüyordum . Hatta yücelen solucan ayak eld ceket takı almayı planlıyordum hasarım çok az düşsün diye . Ancak 1 2 usta şifacı ile konuştuktan sonra bana şunları söylediler ; Centurion itemlerin etkisine bakarsanız saldırı kritik vuruş ihtimali ve hasar zehir veriyor . Ancak yücelen solucanlar ise sadece max ve zırh veriyor bu durumda yücelen solucan item takarsanız kritiğiniz ve zırhınız düşücektir ve bu da ıska atıp kritiksiz vurmanıza sebeb olucaktır . Bundan dolayı yücelen solucan 2 parça item ( centuriondan düşen mor pantolon olursa iyi olur ) ve 2 parçada cent item takarsanız yeterli olucaktır . Bilmem anlatabildimmi . Yani tamamen gereksiz bir item şifacı için . Zaten denk geldiyseniz genelde tüm şifacı ws lerinde de cent zırh ve yüzük takarlar . Ben ofansları kesicem derseniz yine söylediğim itemleri takmalısınız . Bu durum sizi 5 parça item takmaktan da kurtarır . 4 parça itemle zırhınız 70 70 ve maxınız 3800 olucaktır .

İyi forumlar .
Herkes aynı yoldan gidiyor , ben diğer tarafı kullanmak istiyorum açıkçası.Ayağımız takılsa bile aklımda soru işareti kalmaz en azından.
Yolun sonunu görelim , olmadı bilindik yoldan gideriz artık
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

AFRASiYAB yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:Bu savaşçımın tüm görevleri yapılı olduğu halde Çemberlitaş için gerekli olan görevler açılmıyor.2-3 defa desteğe bildirdim ancak yeteri kadar aydınlatılamadım.Bugün oyundaki görev veren tüm karakterleri tek tek dolaştım.YOK.GÖREV YOK.Bu karakterimi dizemiyorum.
Selam VoiceOfVoiceless;

An itibariyle yaptığım kontrollerde Thexniqhtmare adlı karakterinizin Domuz'un Adamı [44] görevinin durduğunu görmekteyim. Meran Labirenti girişinde kapının arkasında sağ tarafta bulunan Domuz'un Adamı ile konuşarak görevi alabilir, akabinde Asrın Keşfi [44] görevinizi ve devamında gelecek olan Meran Şehri görevlerini, Arzuhalci'nin görevlerini, Migrat görevlerini tamamlayarak savaşçınızı Çemberlitaş'a sokabilirsiniz. :) Umarım hevesiniz yarıda kalmaz, saygılarımızla.
İlgin için teşekkür ederim AFRASiYAB , çok iyi aydınlattınız , ışıl ışılım şuan :D

Bir de savaşçı gözüyle bakalım Çemberlitaş'a ;)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

AFRASiYAB yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:Bu savaşçımın tüm görevleri yapılı olduğu halde Çemberlitaş için gerekli olan görevler açılmıyor.2-3 defa desteğe bildirdim ancak yeteri kadar aydınlatılamadım.Bugün oyundaki görev veren tüm karakterleri tek tek dolaştım.YOK.GÖREV YOK.Bu karakterimi dizemiyorum.
Selam VoiceOfVoiceless;

An itibariyle yaptığım kontrollerde Thexniqhtmare adlı karakterinizin Domuz'un Adamı [44] görevinin durduğunu görmekteyim. Meran Labirenti girişinde kapının arkasında sağ tarafta bulunan Domuz'un Adamı ile konuşarak görevi alabilir, akabinde Asrın Keşfi [44] görevinizi ve devamında gelecek olan Meran Şehri görevlerini, Arzuhalci'nin görevlerini, Migrat görevlerini tamamlayarak savaşçınızı Çemberlitaş'a sokabilirsiniz. :) Umarım hevesiniz yarıda kalmaz, saygılarımızla.
Dayanamayıp oyuna girip görevi aldım.
Daha önce şifacı hariç hiç bir sınıf ile Çemberlitaş'a girmedim.Bakalım becerebilecek miyiz :?: Ama en azından benim için bir uğraş olur ,
Taş Kanat
ve Bıçak Sırtı itemlerini tamamlarsam kâfi benim için , tank ve ofans olarak gidip gelirim aralarında.

Resim
En son AFRASiYAB tarafından 07 Eyl 2016 22:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Girmişken oyuna yetenek sistemini hallettim. +5 puan olmadığını hatırlatırım.
+5 puan ve Ayı ürününü alma taraftarı değilim.Gittiği yere kadar böyle gidicem , tıkanırsam bir yerde alırız artık.

Yetenek dağılımı bu şekilde ,

Resim

İlk parti Shen İcadı Karakürk Emsali İksir 10 adet mevcut akçem ile satın aldım.Umarım ocağımı kurutmaz bu iksir :cry:

Resim

Günü de böyle güzel hadiselerle bitirdik.Umarım güzelcene kullanıp , savaşçı bir karaktere sahip olurum :)

Ben kullanamazsam da otomatik pilot olaraktan Furkan devralacak tankı , belirteyim :D

İyi geceler ...
Kullanıcı avatarı
ARON
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ARON »

VoiceOfVoiceless yazdı:
+5 puan ve Ayı ürününü alma taraftarı değilim.Gittiği yere kadar böyle gidicem , tıkanırsam bir yerde alırız artık.

Resim

İlk parti Shen İcadı Karakürk Emsali İksir 10 adet mevcut akçem ile satın aldım.Umarım ocağımı kurutmaz bu iksir :cry:

Resim

Günü de böyle güzel hadiselerle bitirdik.Umarım güzelcene kullanıp , savaşçı bir karaktere sahip olurum :)

Ben kullanamazsam da otomatik pilot olaraktan Furkan devralacak tankı , belirteyim :D

İyi geceler ...

İtemlerle işiniz bittikten sonra ben ödünç alabilirim. :roll:
Bende bir çemberlitaşa savaşçı gözünden bakmak istiyorum da itemler yok. :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ARON yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:

Resim

Resim

İyi geceler ...

İtemlerle işiniz bittikten sonra ben ödünç alabilirim. :roll:
Bende bir çemberlitaşa savaşçı gözünden bakmak istiyorum da itemler yok. :)
Ben de otomatik pilottan alıcam itemleri , benden de sana kalır artıkın :D
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar , harika bir günü geride bıraktık.İstediğim ne varsa "löp" diye yerine oturdu ve oldu.Sağolsun Furkan epey yardımcı oldu.Bugün oyunda ayrılmadık diyebilirim :P

Hazır Meran'a inmişken İfliss'e suikast yapmadan dönülmezdi.

Resim

Ve günün en önemli en güzel haberine.Migrat görevlerim için grup ayarladık.Grup kurma aşaması biraz sancılı oldu.Girdik içeriye içerisi de bir o kadar sancılıydı.İnternet gitti bir anda.TTNet kullanan kişilerin hepsinde olan bir sorundu.10 dakika süremiz dolmadan giriş yaptık.Furkan , Junon kesim sırasında afk kalmak zorunda kalınca tek Yıldırım2 olaraktan yani Batu kardeşimiz kesti.Bakınız tam da Çemberlitaş arefesinde düşen zırh :D

Resim

Akabinde görev ganimeti mi de aldım

Resim

Çemberlitaş'a iksirsiz girilmez haliyle ve bende Furkan aracılığı ile 93 adet Tilki Kudretlendiren İksir ürettim

Resim

Ve yine Furkan :D Sağolsun bana yardımcı olacak itemleri verdi

Resim

Ve item matematiği...Resmen gözlerimde mavi ekran oluştu , beynim aklım fikrim durdu.Hiç ama hiç anlayamadım mevzuyu.Verdim hesabı Furkan'a girdi sağolsun güzel bir ayar çekti.Şuan direnç açılmış hali ile Gaffar Bey'e hazırım 8-)

Resim

Yakın zamanda savaşçı dizen Burak kardeşimiz de aramıza katıldı ve ufak bir istişare yaptık benim yeni Çemberlitaş maceram hakkında

Resim

Ve Çemberlitaş'ın anahtar görevini aldıktan sonra çıkış yaptım oyundan.İnşallah yarın patron kesimi yapabilirim :idea: :?:

Resim

Birazdan oyuna giricem , Stuart Efendi kesimlerinde buz direncimi 1000 puan yapmama yarayacak olan 1 seviye direnç buz iksir reçetesini düşürmeyi deneyeceğim.İnşallah şansım yaver gider de bugün düşürebilirim onu.

Evet , günü böyle güzelcene bitirdik , tekrar görüşmek üzre baybay :D
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Sen yeter ki iste dostum.Zira aylardır bu anı bekliyordun. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

[quote="Retaliation"]Sen yeter ki iste dostum.Zira aylardır bu anı bekliyordun. :)[/quote]

Kuruyan umutlar yeşerdi bugün itibariyle , bekleyip göreceğiz ;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

2 saat oyunda 1 seviye buz direnç iksir reçetesi düşürmek için fare avladım ama düşmedi :)

Yarın devam edicem arayışa.

Bir kaç item düştü bu sırada ,

Resim

Zırh çok hoşuma gitti :lol:

Resim

Resim

Ve tandır için tavuğun çıkmasını beklerken hatırlatıcı mesaj geldi sistemden , bende çıktım oyundan sağlığım için :D

Resim
İyi akşamlar...
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Gaffarıda Görmek İstiyoruz =P

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön