Sıkıcı bir gündü.Ne yapsak ne etsek bilemedik.Hol'e geçiyoruz en fazla 10 dakika dayanabiliyoruz.Meteor'a geçiyoruz savaş sürükleyici olmuyor.Ama öyle böyle bitirdik günü.
Can sıkıntısından Ölüm Ejderi kestim."adını tam hatırlamıyorum"
Bakınız tonca yağmura dayanamadı ve deniz taşkın verdi.Vatandaş mağdur.Fareler perişan.Kertenkeleler kayıp...
Ruh Döven set ile Taşkanat kesmeyi denedim.İşe yarıyor.Sadece örs çok çabuk tükeniyor.
Çokca yaşadım bu durumu.Zihin yemekten oyun oynayamaz hale geldik.Furkanasit geldiyse kusra bakma karşiim , cenk sırasında babam olsa tanımam :mrgreen:
Devamında loncamızdan IKüNFeyeKüNI (Chatlaqs) ve Bedrinaslanlarıı(Sadrazan) kardeşlerimiz Arz neferi oldular.Bunu kutlamak gerekliydi ve güzelcene KP kastık.
Yeni kalemiz manzaralı küçük bir kare ile güne noktayı koydum.
Ruh Döven set ile Taşkanat kesmeyi denedim.İşe yarıyor.Sadece örs çok çabuk tükeniyor.
Taş Kanat hadisesinde çok,çok ama çok haklısın.Anka'daki karakterin görevini yaparken 3 defa örs oldum.Haydar sağ olsun 1 saatte bitirdik görevi ve teslim ettik.Yoksa işimiz yaştı.
VoiceOfVoiceless yazdı:
Çokca yaşadım bu durumu.Zihin yemekten oyun oynayamaz hale geldik.Furkanasit geldiyse kusra bakma karşiim , cenk sırasında babam olsa tanımam :mrgreen:
Yapacak bir şey yok.Dedim bir Sivri Ada maden turu atayım.Maden düşmedi ama ;
Yine arbalet arayışları...Ömrümü yedi o item ömrümü.....
Sancakta düello atan savaşçılar(TheOsmanlı , YankeeGoHome ve xSinyor) görünce izlemek için yerimi aldım.İzlemeyi , uygulamaya tercih ediyorum.İzlemek daha keyifli
Diyerekten günü bitirdim.Belki akşam yeteneklerimde biraz kurcalama yapabilirim.Yaparsam da burda bahsederim.
:idea: Ayrıca büyücüye FıratÇakıroğluxII ismini düşünüyorum.Belki bayramda akçe indirime girer.Alabilirim ürünü duruma göre.
Ustamız geldi , hoş geldi.
1 ay sonra tekrar görüştük , muhabbet ettik.Oyun bırakılır , bu sohbet muhabbet bırakılmaz.Bu yüzden bu oyun bunca yıl oynandı.
2 Gazap yan yana gelince , tüfekler meydana çıkmazsa ayıp olur.
Gazap olmak tılsımları takıp , sadece asit yahut zehir atmak değildir.Umarım oyuncular bunu bir gün anlarlar...
VoiceOfVoiceless yazdı:
Günün bu saatinde buraya daha önce bir şeyler eklemedim.Özel bir sebepten ötürü yazıyorum şuan.
Oyunun kadim oyuncularından , artık oyuna "tok" oyuncularından Yunus Üstadımız ile tanıştım.Günlüğümü takip ediyormuş.Kendisi gibi ben de şifacıya gönül verdiğim için yollarımız bir şekilde kesişti.Çok değerli tüyolar aldım.Çok değerli itemler hediye etti.O itemleri burda yayınlamam doğru olmaz ancak itemlerin benim oyundaki ömrüm ile eş değer bir ömrü olduğunu bilinmesini isterim
Şuanki İKV dünyasında olmayan yahut unutulan "sohbet" kültürünün bir fragmanını gerçekleştirdik onunla sağolsun.İKV'nin ve pek tabi Türk insanının en önemli değerlerinden biridir bana göre "sohbet muhabbet ortamı".Kaba gelecek ama "yabani" olmayın arkadaşlar.İnsanlara selam vermekten çekinmeyin.Çok güzel dostluklar kazanıldı bu oyunda...Amannn neyse.Bu saatte sosyal mesaj mı verilir :mrgreen:
Güzel bir sohbet ortamından ötürü Yunus üstadımıza teşekkürlerimi iletirim.İtem konusunda da teşekkürlerimi iletirim.Tanıştığıma memnun olduğumu da iletirim.
Hatıra fotoğrafı ile noktayı koyduk.Tekrardan görüşeceğimize inanıyorum.Esen kal !
[spoiler]O arbelat yok mu o arbelat...Çok can yakacak [/spoiler]
Elimdeki itemi merak eden var ise hemen alttaki gizlenmiş içeriğe bakabillir.
[spoiler]
Yeni gözdem bu artık.Çok hoşuma gidiyor kendisi[/spoiler]
Sancakta düello atan savaşçılar(TheOsmanlı , YankeeGoHome ve xSinyor) görünce izlemek için yerimi aldım.İzlemeyi , uygulamaya tercih ediyorum.İzlemek daha keyifli
Aman tanrım ben neler yapıyorum öyle Deklanşöre güzel yerlerde basılmış . Umarım sizinlede ofansa ofans olarak ws atmak bir gün nasip olur .
Selamlar.Bugün pek bir şey yapmadım.Öylesine dolandım ortalıkta.
Yetenek sisteminde ufak bir değişiklik yaptım.Direnç kısmı biraz sıkıntılı ama deneyelim bir süre.Olmadı değiştiririz tekrardan.
Ayrıca çıkmadan evvel bir kaç avel ile karşılaştık.Aslında 1 kişi ama yanındakiler de öyleymiş.Sonradan belli ettiler.
Zamanında Lodos iken , bir garip Arz'ı hunharca kesmiştim ard arda 2-3 defa.Ofansif dövüş modunda bir savaşçıydı.
Yalan yok canımı 50'den aşağıya düşüremedi hiç birinde.Onun dediğine göre 1 defa 49'da düşürmüş ama
Neyse bunu güzelce ve "dalga geçercesine" kestiğim için aynı şekilde güzelce küfrederek ve hakaret ederek yanıt verdiydi bana.Ama neden dalga geçercesine kestin derseniz sözleri bana ondan başka çare bırakmadı çünkü.
Bugün aynı mevzuyu suratına vurunca utanmadı nedense.Yanındaki aveller de "uzatma" gibisinden konuştular.Her türlü denk gelirsem her şekilde de uzatırım.Uzatacağım da.
:arrow: Arzlarda ilk kez böyle birine denk geldim.Elma ve çürük denkleminin doğruluğunu kanıtlamış oluyor o kişi sağolsun.
Şuan 2 klanda da karakterlerim var.5 - 49 seviye kim olursa saldıracağımı da buraya not düşerim.İşi vardır diye dokanmıyoruz kimseciklere , geliyorlar devamında atak yapıyorlar.
:idea: Oyunu kuralına göre oynamak lazımmış meğersem.
Neyse boşverelim.Bir dahaki sefer 40'tan aşağıya düşürsün çikilata alıcam ona
Selamlar , bol düşünceyle geçen bir gündü.Ne üretsem , hangi yetenek kombini yapsam diye diye kafayı yedim.Neyse bakalım bulucaz orta yolu bir şekilde.
Biraz Hol'de vakit geçirdim bugün.2 defa Kasa1 doldurup boşalttım.1 tane torba düştü , o da tılsım zaten.Ortalama 5-6 gündür Peptit nedir görmüyorum.Bir sürü torba düştü ve hepsi tılsım.Şimdi ben sinirlenmiyeyim de kim sinirlensin.1 haftadır adam akıllı para kazanamıyorum.
Geçenlerde düşürdüğüm Klorotoksin'leri ucuzdan bıraktım.Tane fiyatı 1m olarak satacaktım ama item aradığım için nakit lazım , o yüzden saldım gitti.
Holde şöyle bir item düştü ,
Ne satıcam ne atıcam , kasa karakterde çürüyecek
:arrow: Ve son olarak BilgeTonyukuk abimizde olan bir reçete...Aradığım bir item kendisi.Eğer itemi bulamaz isem , epey tuzlu da olsa bunu üreteceğim.
Bu item ile [Centurion Zehiri Kolye] item giymeden zırhım fullenmiş olup , hasar düşüşünü en aza indiricem.Yani öyle planlıyorum
:arrow: [quote="VoiceOfVoiceless"]Thexniqhtmare = Sunucudaki ilk karakterim.Uzun zamandır kullanıyorum.Şuan maden toplamak için kullanıyorum.
[/quote]
Şeklinde bir savaşçım var.Bu savaşçımın tüm görevleri yapılı olduğu halde Çemberlitaş için gerekli olan görevler açılmıyor.2-3 defa desteğe bildirdim ancak yeteri kadar aydınlatılamadım.Bugün oyundaki görev veren tüm karakterleri tek tek dolaştım.YOK.GÖREV YOK.Bu karakterimi dizemiyorum.
Hadi dedim Çemberlitaş giremiyoruz , Çemberlitaş itemsiz , sadece Sığınak ve Migrat itemleri olan bir ofansif savaşçı olsun.Onda da Migrat'a adım atamıyoruz.Almıyorlar.....Dostlarımızla ayda yılda 1 defa giriyoruz onda da boş dönüyoruz.
Savaşçı oynamanın hazzından yoksunum ne yazıkki.Bilmiyorum ne yapıcam.Bu karakteri "oyundan kaynaklı" bir hata yüzünden Çemberlitaş'a götüremiyoruz.Benden kaynaklı olsa , oyunda hikaye örgüsünde bulunan tüm karakterlerin en az 1 tanesi Çemberlitaş için görev verirdi değil mi ?
Bu item ile [Centurion Zehiri Kolye] item giymeden zırhım fullenmiş olup , hasar düşüşünü en aza indiricem.Yani öyle planlıyorum
Şifacı karakterine merak sardığımda bende sizin gibi düşünüyordum . Hatta yücelen solucan ayak eld ceket takı almayı planlıyordum hasarım çok az düşsün diye . Ancak 1 2 usta şifacı ile konuştuktan sonra bana şunları söylediler ; Centurion itemlerin etkisine bakarsanız saldırı kritik vuruş ihtimali ve hasar zehir veriyor . Ancak yücelen solucanlar ise sadece max ve zırh veriyor bu durumda yücelen solucan item takarsanız kritiğiniz ve zırhınız düşücektir ve bu da ıska atıp kritiksiz vurmanıza sebeb olucaktır . Bundan dolayı yücelen solucan 2 parça item ( centuriondan düşen mor pantolon olursa iyi olur ) ve 2 parçada cent item takarsanız yeterli olucaktır . Bilmem anlatabildimmi . Yani tamamen gereksiz bir item şifacı için . Zaten denk geldiyseniz genelde tüm şifacı ws lerinde de cent zırh ve yüzük takarlar . Ben ofansları kesicem derseniz yine söylediğim itemleri takmalısınız . Bu durum sizi 5 parça item takmaktan da kurtarır . 4 parça itemle zırhınız 70 70 ve maxınız 3800 olucaktır .
VoiceOfVoiceless yazdı:Bu savaşçımın tüm görevleri yapılı olduğu halde Çemberlitaş için gerekli olan görevler açılmıyor.2-3 defa desteğe bildirdim ancak yeteri kadar aydınlatılamadım.Bugün oyundaki görev veren tüm karakterleri tek tek dolaştım.YOK.GÖREV YOK.Bu karakterimi dizemiyorum.
Selam VoiceOfVoiceless;
An itibariyle yaptığım kontrollerde Thexniqhtmare adlı karakterinizin Domuz'un Adamı [44] görevinin durduğunu görmekteyim. Meran Labirenti girişinde kapının arkasında sağ tarafta bulunan Domuz'un Adamı ile konuşarak görevi alabilir, akabinde Asrın Keşfi [44] görevinizi ve devamında gelecek olan Meran Şehri görevlerini, Arzuhalci'nin görevlerini, Migrat görevlerini tamamlayarak savaşçınızı Çemberlitaş'a sokabilirsiniz. Umarım hevesiniz yarıda kalmaz, saygılarımızla.