Yıllardır dönem dönem ara versem de hep aklımda olan ve oynamak için can attığım İKV'yi bu halde görmek üzücü gerçekten. O günleri özlememek elde değil. Şimdi ise küçük bir grupla çabalayan geliştirici ekipte, biz cefakâr oyuncularda ve bizler için çırpınan gönüllü arkadaşlarımda çaresiziz. Neden başka bir oyun onu da anlamış değilim, Türk Telekom'un o oyunu tercih etme sebebi nedir bunu da merak ediyorum doğrusu. Neyse sorulacak soru sayısı çok fakat alınacak cevap sayısı yok maalesef. Yine de ne olursa olsun burada bulunmak çok büyük keyifti, hala özlüyor olsam da fazlası elden gelmiyor.
Tüm değerli ve yürekli İKV camiasına sevgiler, selamlar.
Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.
Sevgilerimle,
Nihat usta senenin bitmesine 2 ay kaldı. Biz senin sözüne güvendik ve aylarca bekledik. Umarım umudumuzu bu sene' de boşa çıkarmazsın.
@Brainiac Bizde Nerull'a güvenmek istiyoruz fakat bu oyunun sonunun ne olacağını bu kadar yıl gizlemelerini ben hala anlamış değilim. Altı üstü bir oyun. Devlet meselesi değil ki bu. Adamlar yılda 1 defa konuşuyor sonra gidiyor. Hayır o kadar oyuncu var, hepsi bir açıklama bekliyor. Mevlüt Dinç görevinin başındayken hiç böyle şeyler olmazdı. Ne oldu da o gittikten sonra Sobee ekibi böyle bir tavır sergiliyor ? Ben her ne kadar yönetimi sevmesem de eleştirsem de içimde biraz umut var. Nerull'un dedikleri doğru çıkar umarım. Umarım güzel şeyler olur.