Merhaba
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Merhaba
ben hala bir güncelleme bekliyorum hocam, 10. senesine girecek yakında. e artık bir şeyler olmalı değil mi?:)
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Onlara etkinlik mi diyorsun kardeşim? Yıllardır aynı,Sancak Savaşı,Ölüm oyunu,bırak yapsınlar o kadarını da.Serinplay yazdı:Vandervaart yazdı:Arkadaşlar herkese iyi günler ben bu oyuna ilk zamanlarında başladım 2013 yılında bıraktım. Ancak görüyorum ki yerlebir olmuş kısacası bitmiş en azından benim anlayabildiğim kadarıyla oyunda canlılık kalmamış gördüğüm kadarıylada herhangi bir etkinlikte yapılmıyor. Merak ettiğim tek birşey var bu oyunun yönetenleri oyundan elini ayağını çektimi yoksa bu oyunun eski canlılığına kavuşması için herhangi bir çalışma içerisindeler mi ??
Saygılar.
Herhangi bir etkinlik yapılmadığı kısmı doğru değil.Güncelleme konusunda ise kimsenin bilgisi yok.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakma ama daha çok beklersin.pankuscagiz yazdı:ben hala bir güncelleme bekliyorum hocam, 10. senesine girecek yakında. e artık bir şeyler olmalı değil mi?:)
Kel Reverence.Sparineus yazdı:Kel miydi bu?Respected yazdı:I-ıh

pankuscagiz yazdı:ben hala bir güncelleme bekliyorum hocam, 10. senesine girecek yakında. e artık bir şeyler olmalı değil mi?:)

Geçtiğimiz C.tesi yazılmış yorumdur
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kel Reverence. [/quote]Sparineus yazdı:Kel miydi bu?Respected yazdı:I-ıh
Çok karıştırıyorum çok

Mustafa Kemal ATATÜRK!