büyükhol sürekli oyundan atması
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
büyükhol sürekli oyundan atması
basına gelen arkadaşlar varmı ?
Re: büyükhol sürekli oyundan atması
Çok saçma gelebilir ama bende başka mekanda düşüyorum. Ben bu sorunu yeraltı bölgesinde Cinnet'in oraya girerken oyundan düşüyorum.clairdelune yazdı:basına gelen arkadaşlar varmı ?
- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun dosyalarınızın Kodları çapraz düşmüş olabilir oyunu silip tekrar kurdugunuzda sorununuz kalmayacak. Aynı olay benimde başıma geldi meteor bölgesine giremiyordum girdiğim anda oyundan atıyodu. Bu şekilde hallettim.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
aynı sorunu ben de yaşıyordum, hol girişlerinde oyundan atma gibi. üstteki arkadaşların da dediği gibi bi kaldırıp tekrar kurarsanız oyunu sorun kalmayacaktır. ha bi de driverlarınızı güncelleyebilirsiniz 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Yoo bir buçuk yıldır denemediğim yöntem kalmadı tüm diski silip sistemi bile tekrar kurdum hatta farklı sistemler kurdum yine düzelmedi.Parlementt yazdı:Oyun dosyalarınızın Kodları çapraz düşmüş olabilir oyunu silip tekrar kurdugunuzda sorununuz kalmayacak. Aynı olay benimde başıma geldi meteor bölgesine giremiyordum girdiğim anda oyundan atıyodu. Bu şekilde hallettim.
- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Benim sorunum Bütün meteorla alakalıydı sen sadece bir yerden bahsetmişsin belki ondan olabilir.TOLGARDA yazdı:Yoo bir buçuk yıldır denemediğim yöntem kalmadı tüm diski silip sistemi bile tekrar kurdum hatta farklı sistemler kurdum yine düzelmedi.Parlementt yazdı:Oyun dosyalarınızın Kodları çapraz düşmüş olabilir oyunu silip tekrar kurdugunuzda sorununuz kalmayacak. Aynı olay benimde başıma geldi meteor bölgesine giremiyordum girdiğim anda oyundan atıyodu. Bu şekilde hallettim.