Tum sunucularin birlestirilmesi
- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tum sunucularin birlestirilmesi
Tum sunuculari birlestirmek o kadar zor degildir heralde.Ugrasmak istemiyosaniz bile 1 hafta bedava yapin sunucu aktarmasini eminonune gitsin herkes en azindan kalanlar oyunun tadini cikartsin.
- vJesta
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Re: Tum sunucularin birlestirilmesi
Düşünce olarak iyi birşey olabilir ama açıkcası bu Eminönü oyuncularını kötü etkileyecek şekilde birşey.Diğer sunucularda ne kadar saygısız,hırsız v.s oyuncular varsa Eminönü'e geçiş yapar veya sunucuların birleşmesi fark etmez.Bu durum bütün oyuncuları etkiler tabi ki dikkatli olduktan sonra hırsızlık olayları olmuyor ama bazı kişiler bu dikkatsizliği yüzünden hırsızlara eşyalarını ve paraları kaptırabiliyor bu durum olduktan sonra bölge/klan tartışmaları çıkıyor bu durumuda hiç çekemiyoruz.
En mantıklısı olarak yeni bir güncelleme getirerek mesela 59 seviyenin gelmesi gibi birşey olursa eski oyuncularında kafalarında merak oluşup tekrardan oyuna giriş yapacaklarını düşünüyorum böylece oyun aktifleşecek azda olsa tabi eğer oyuna böyle bir güncelleme ne zaman gelir belirsiz
- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
İlk sunucu eminonu oldugu icin eminonu dedim herhangi bir sunucuda olabilir.Birde her sunucuda var oyleleleri insanlafin emeklerinde gozleri var yapacak bisey yok ben daha aktif olalim diye dedimvJesta yazdı:Düşünce olarak iyi birşey olabilir ama açıkcası bu Eminönü oyuncularını kötü etkileyecek şekilde birşey.Diğer sunucularda ne kadar saygısız,hırsız v.s oyuncular varsa Eminönü'e geçiş yapar veya sunucuların birleşmesi fark etmez.Bu durum bütün oyuncuları etkiler tabi ki dikkatli olduktan sonra hırsızlık olayları olmuyor ama bazı kişiler bu dikkatsizliği yüzünden hırsızlara eşyalarını ve paraları kaptırabiliyor bu durum olduktan sonra bölge/klan tartışmaları çıkıyor bu durumuda hiç çekemiyoruz.En mantıklısı olarak yeni bir güncelleme getirerek mesela 59 seviyenin gelmesi gibi birşey olursa eski oyuncularında kafalarında merak oluşup tekrardan oyuna giriş yapacaklarını düşünüyorum böylece oyun aktifleşecek azda olsa tabi eğer oyuna böyle bir güncelleme ne zaman gelir belirsiz
![]()
Durum o kadar vahimse,sunucu birleştirme felan kurtarmaz aynı şeylerden insanların sıkılacagını herkes biliyor.Sobeenin izleyecegi tutum önemli isterlerse eski günlerine döndürebilirler.Yok bitirmeyi kafalarına koymuşlarsa hiçbir şey kurtarmaz.Sobeenin kader mühürlerini bırakıpta ikv ile ilgilenecegini sanmam.Yinede bu senenin bitmesini bekleyecegim,imzamdaki tarih yaklaşıyor.O tarihe kadar yine bir şey yoksa foruma girmenin bir manasıda yok.Milletin dilinde tüy bitti,herkes kabullenmiş gibi artık sobeenin istedigi oldu sanırım bittik.
Tüm sunucular olarak değil ama
1-Tılsım Sancak Meran sunucuları
2-Eminönü Teşkilat Sunucuları
3-Kuklacı BeyazKöşk Sunucuları
birleştirilip toplamda 3 Sunucu yapılırsa hareketlilik olur diyorum.
1-Tılsım Sancak Meran sunucuları
2-Eminönü Teşkilat Sunucuları
3-Kuklacı BeyazKöşk Sunucuları
birleştirilip toplamda 3 Sunucu yapılırsa hareketlilik olur diyorum.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Bu çok kişi oyunu oynamasın demekle aynı şeyvJesta yazdı:Düşünce olarak iyi birşey olabilir ama açıkcası bu Eminönü oyuncularını kötü etkileyecek şekilde birşey.Diğer sunucularda ne kadar saygısız,hırsız v.s oyuncular varsa Eminönü'e geçiş yapar veya sunucuların birleşmesi fark etmez.Bu durum bütün oyuncuları etkiler tabi ki dikkatli olduktan sonra hırsızlık olayları olmuyor ama bazı kişiler bu dikkatsizliği yüzünden hırsızlara eşyalarını ve paraları kaptırabiliyor bu durum olduktan sonra bölge/klan tartışmaları çıkıyor bu durumuda hiç çekemiyoruz.En mantıklısı olarak yeni bir güncelleme getirerek mesela 59 seviyenin gelmesi gibi birşey olursa eski oyuncularında kafalarında merak oluşup tekrardan oyuna giriş yapacaklarını düşünüyorum böylece oyun aktifleşecek azda olsa tabi eğer oyuna böyle bir güncelleme ne zaman gelir belirsiz
![]()
- vJesta
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Alakası yok yazımı iyi okursan sevinirim veya şöyle bir açıklamada bulunayım.TOLGARDA yazdı:Bu çok kişi oyunu oynamasın demekle aynı şeyvJesta yazdı:Düşünce olarak iyi birşey olabilir ama açıkcası bu Eminönü oyuncularını kötü etkileyecek şekilde birşey.Diğer sunucularda ne kadar saygısız,hırsız v.s oyuncular varsa Eminönü'e geçiş yapar veya sunucuların birleşmesi fark etmez.Bu durum bütün oyuncuları etkiler tabi ki dikkatli olduktan sonra hırsızlık olayları olmuyor ama bazı kişiler bu dikkatsizliği yüzünden hırsızlara eşyalarını ve paraları kaptırabiliyor bu durum olduktan sonra bölge/klan tartışmaları çıkıyor bu durumuda hiç çekemiyoruz.En mantıklısı olarak yeni bir güncelleme getirerek mesela 59 seviyenin gelmesi gibi birşey olursa eski oyuncularında kafalarında merak oluşup tekrardan oyuna giriş yapacaklarını düşünüyorum böylece oyun aktifleşecek azda olsa tabi eğer oyuna böyle bir güncelleme ne zaman gelir belirsiz
![]()
Oyunun eski zamanlardaki online sayısı ile bu zamanki online sayısı oldukça düşük bunun herkes farkında.Anka,Teşkilat,Sancak gibi sunuculara bakınacak olursak 5-10 kişi var yok diğer sunucularda ki oyuncuların çoğu şuan Eminönü sunucusunda bulunmakta. Peki bu Eminönü sunucusuna karakter aktaranlara göz atacak olursak gözlemlediğim kadarıyla karakterini aktaran kişilerin yarısı kendi sunucularında hırsızlık yapıp Eminönü'ye dahil olan kişiler malesef ve hırsızlık yapıp aktarım yaparak Eminönü'de bu hırsızlığını sonlandıracak hali yok ya kendi sunucusunda hırsızlık yapan kişiler yeni geldikleri sunucuda da eminim ki devam ederler. 39 Seviye zamanlarının oyuncusuyum 49 Seviye geldiği zaman bi süreliğine oynayıp bırakmıştım oyun çok değişmiş eklentiler vs. vs. anlattıklarıma bakacak olursak bence Sunucu Transferi ürünü getirilmemeliydi, getirildiği içinde bu tür hırsızlık durumları artış gösterdi malum bu olaylarda olunca dostluk/arkadaşlık kavramları bitiyor ve oyuncular bu oyuna veda etmek zorunda kalıyor ve bu hala sürmekte çünkü güvenebilecek kimseleri kalmıyor. İKV yönetimi belki biz Sunucu Transferi ürününü getirirsek bütün oyuncular bi sunucuda toplanıp böylece oyunu ayakta tutabiliriz düşüncesinde bulunmuş olabilirler ama bunun içinde herhangi bi önlem almak zorundaydılar fakat bunun için önlem alınacak bi nokta yok çünkü oyuncuların kendi yaptıkları hatalar yüzünden eşyalarını paralarını çaldırıyorlar bu yüzdende yöneticilerin ellerinde yapacak birşeyi olamıyor. Şuanda Eminönü sunucusuna bakacak olursak karaktersiz kendini bilmeyen kişi sayısı olgun saygılı kişi sayısından fazla eski oyuncular ve karakterli kişiler bu düzeni sürdürmekte zorluk çekiyor. O yüzden sunucuların birleşmesine karşıyım eğer oldu ki sunucuları birleştirdiler İKV yönetimi ceza sistemini ağırlaştırmak zorundadır ''benim fikrimce''.
Neyse lafı fazla uzatmadan kısa kesmek istiyorum. Üstte dediğim gibi bu oyunu tekrardan canlandırmak istiyorlarsa hergün etkinlikler yapılmalı, yeni güncellemeler getirilmelidir bu şekilde oyunu bırakmış bazı kişilerinde akıllarında merak olacak oyuna tekrardan başlayıp ortamlarını kuracaklarını düşünüyorum. Bu oyunu bu şekilde anca ayakta tutabilirler sunucu birleştirirlerse işlerin daha kötüye gideceğini ''düşünüyorum''.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
güncelleştirme geldikten sonra oyuncu düzeyinin eski düzeyine ulaşacağını düşünüyorum.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
gelmeyecek olan bir güncellemenin sorunlarını çözeceğini düşünmek çok ironikpankuscagiz yazdı:güncelleştirme geldikten sonra oyuncu düzeyinin eski düzeyine ulaşacağını düşünüyorum.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....