İKV Mini Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Pisayisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: İKV Mini Fan Art Yarışması Kazananları Belli Oldu!

Mesaj gönderen Pisayisi »

Hadi her şeyi geçtim de çizim kategorisinde 1. olan arkadaşın kopya çektiği çok bariz, "benim düşüncem" o yönde. Nerull acaba bana dediği gibi 1. olan arkadaşa da "Renklendirseydin daha güzel olurdu." diyebilecek mi? 2 gün boyunca zaten bozuk olan ekran görüntüleriyle ter akıta akıta, gözlerimi acıta acıta çizdiğim ve sırf Nerull geçen yarışmada renklendirseydin dediği için, boyamayı sevmediğim halde boyadığım ve en önemlisi de BAKARAK çizdiğim eser mansiyon bile almamış. Hoş mansiyonu da alsa ne olur, almasa ne olur?.. Şaşırdım mı? Tabi ki hayır. Siz ne zaman emeğin hakkını verdiniz ki? Çizim yeteneği konusunda başarılı olan biri olarak yine hazin bir sonuç... Zaten aylardır girmedğim oyuna bundan sonra da girmemek için tuzu biberi oldu bu sonuç. Tebrikler emeğe saygı göstermeyen İKV yönetimi. Kalanlarla sağlıcakla...

Dipçe: Merak edenler olur belki. Kopya çekilmeden çizilen, emek kokan ve buruşturulup bir köşeye atılan eserim.

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhabalar;

Öncelikle Vezirx27,Furkan ağabeyimi,daha sonra da yarışmada dereceye giren herkesi tebrik ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Winci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: E BE N

Mesaj gönderen Winci »

Kazananları tebrik ediyorum. ben 3 adet resim çizerek katılmıştım bu yarışmaya fakat sonuç hüsran.
Bence bu fan art yarışmasında bu ödül verilen resimlerden çok daha iyi derecede resimler gördüm. Bence
gözlük kullanmalısınız.Philiyi çizen , Kuklacıyı çizen ve benim eserim kendi düşünceme göre ödül alanlardan daha iyi çizilmiştir. Ama bunlar sadece eleştri işte..
Neyse bir başka hüsranla sonuçlanacak fan artlarda görüşmek üzere .)
COME TO BESIKTAS
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Dereceye girenleri tebrik ediyorum, etkinliğe katılan herkesin ellerine sağlık güzel görseller ortaya çıkmıştı :)
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba arkadaşlar;

Bu etkinlik sonucunda 2 satır cümlede ben yazmak istedim. Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim.

Daha sonra ise Çizim kategorisi ile Görsel kategorisi diye ayırmış olduğunuz için ikv ekibine teşekkürler.

Gerçekten çizim kategorisinde 2. olan ve 3. olan arkadaşlar neye göre değerlendirildi tartışılır. Ama gerçekten hak eden arkadaşlarda vardı içlerinde ben dahil olmak üzere Phiyi çizen ve kuklacı ile dövüşen elemanların yaptığı çizimlerde gayet hoş olmuştu.

Artık bu kanal üzerinden vedamı gerçekleştireyim.

Yapılan bu tür haksızlıklar karşısında sadece benim değil yukarıda bahsetmiş olduğum 2 elemanın çizdiği resimlerin dereceye girememesi yapılan haksızlığın bariz örneğidir.

Diğer bir husus artık bu oyunu oynayacağım süre
18 Eylül 2016 ondan sonra bu oyuna belli bir süre ara vereceğim. Şubat ayında görüşmek üzere....

Eserimi merak edenler için... Bakarak çizilmiş ve boyaması yapılmıştır. Tamamen doğal. :D

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YankeeGoHome
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Exile

Mesaj gönderen YankeeGoHome »

Yarışmaya katılan ve dereceye girenlerin tebrik ederim . Baştan sona yanlış kararlar verilerek ödül verilmesi imkansız eserlere ödül verilmiştir . Tekrar baktım da çizim kategorisinde ben ve eminim ki birçok kişinin de beğendiği çizimin mansiyon ödülü almasıda ayrı bir çelişki . Zira o kişi favoriler arasındaydı .
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

YankeeGoHome yazdı:Yarışmaya katılan ve dereceye girenlerin tebrik ederim . Baştan sona yanlış kararlar verilerek ödül verilmesi imkansız eserlere ödül verilmiştir . Tekrar baktım da çizim kategorisinde ben ve eminim ki birçok kişinin de beğendiği çizimin mansiyon ödülü almasıda ayrı bir çelişki . Zira o kişi favoriler arasındaydı .
Şimdi sorsan bizim kararımız ve jürinin kararı bu yönde oldu teker teker oylanarak kazananlar belli olmuştur. :D

Geçen etkinlikte ''üslup'' bahane edildi. Bu seferki etkinlikte ne bulup söyleyecekler merak ediyorum.

Ayıca görüşlerine katılıyorum mansiyon alan arkadaşları ben yüksek yerlerde bekliyordum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ADS1940 »

Zifan biseyi merak ettim Agah Bey Juriler arasindami ?
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

Her zaman bunu yaptınız 2007 den beri oynuyorum ilk karakterim ella , şuanki karakterim BLACK . Bi insan neden fan artta tanıdığına ödül verirki? Bu bardağı taşıran son damlaydı orda adamların emekleri var hele çizim kategorisinde. 1. Yaptığınız adama bakın bariz karakter çizimi gerçek değil. Her neyse bütün hakkım haram olsun.Benden bu kadarmış.
Kullanıcı avatarı
Amasyaqolic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen Amasyaqolic »

GaffarBEY yazdı:Her zaman bunu yaptınız 2007 den beri oynuyorum ilk karakterim ella , şuanki karakterim BLACK . Bi insan neden fan artta tanıdığına ödül verirki? Bu bardağı taşıran son damlaydı orda adamların emekleri var hele çizim kategorisinde. 1. Yaptığınız adama bakın bariz karakter çizimi gerçek değil. Her neyse bütün hakkım haram olsun.Benden bu kadarmış.

Öncelikle şunu belirtmek isterim. İkv fan art yarismasi juri uyeleri veya herhangi bir mensubu ile hic bir baglantim yoktur.! Elestirilerinize her zaman acigim. Eserimi degerli juri 1.lige layik gormus. Bu onlarin bilecegi birseydir.. Karakter cizimimle alakali bi elestiride bulunmussun.. Eserim %100 kara kalem cizimidir.
xKöRxCeRRaHx
KöRxCeLLaD
KörünGönyesi

Abdüssamet BUĞUŞ

“Eski Duyurular” sayfasına dön