ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!

Mesaj gönderen ikvcibeo »

Merhaba arakdaşlar.Ben oyunda 25 level bir karakteri olan acemi bir oyuncuyum.Eminönünde oynamaktayım.Yardımlaşma 0 dostluk 0 çünkü çevrem hiç yok tanıdığım kişiler arasında bu oyunu oynayan yok.Görevlerde yardıma ihtiyacım olabiliyor yardım istediğim kişiler çoğunlukla yardım etmiyor 1-2 kişi tek yardımcı oluyor oda sınırlı ve aşırı derecede az.Dediğim gibi yalnız oyuncuyum.Holde kasılayım diyorum hol nerede ben nerede.Bir Furkan abim var oda çok fazla aktif göremiyorum az aktif görebiliyorum dediğim gibi oda boş zamanlarda yardım ediyor.Uzun bir zamandır 25 levelde tıkalı kaldım.Hakikaten yalnız oynamak zor çevre desen hiç yok.Elimden gelen emeği sarfediyorum ama yardım g-e-r-e-k-i-y-o-r.Yokmu burada iyi kalpli bana yardımcı olup abilik-ablalık yapacak?Gerçektende yalnız olmak zor bana birinin-birilerinin yardımı lazım.Şimdiden herkese sağolun.(Şimdiden oyunu bırak vs. şeyler demeyin çünkü bırakmayacağım) şimdiden herkese teşekkürlerimi diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Re: ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!

Mesaj gönderen Seven »

Bu oyunu oynama değmez okulunu oku iyi yerlere gelmeni tavsiye ederim. Oynayacaksan bu oyunda zamanını öldürme daha güzel oyunlar var etkinliklerde 500 TL civarı bir para ödülü veren oyunları tavsiye ederim. :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Seven yazdı:Bu oyunu oynama değmez okulunu oku iyi yerlere gelmeni tavsiye ederim. Oynayacaksan bu oyunda zamanını öldürme daha güzel oyunlar var etkinliklerde 500 TL civarı bir para ödülü veren oyunları tavsiye ederim. :D
Yapma be abim :D oynayacağım ben pes etmek yok 8-) her oyunda yardıma ihtiyaç duyulur bu bir kural.Hem benim 500 Tl'yede ihtiyacım yok sanki turnuvalara girmeyide başaracağım ya :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bi babayiğit yokmu yahu hakikaten 25 levelde tıkalı kaldım.Yardım lazım kimseyi tanımam etmem çevrem hiç yok.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

25'te kaldıysan in Meteor'a , subayın ordaki akreplerde güzelce kas kendini.29-30'a kadar kastın.Dön tekrar yapamadığın görevleri yap.Seviyen yükseldiği için kolayca yaparsın eski görevleri.
Eminönü'de olduğun için yalnızlık çekmen normal.Bu dertten sadece sen muzdarip değilsin.Herkes için aynı bu durum.
Yani kendini bu kadar acındırma.Meteor'a girince 1-2 arkadaş edinirsin zaten.
Ayrıca insanlara selam vermekten çekinme.O 1-2 arkadaş gökten gelmiyor , senin bulman lazım.
Bol şans.
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

VoiceOfVoiceless yazdı:25'te kaldıysan in Meteor'a , subayın ordaki akreplerde güzelce kas kendini.29-30'a kadar kastın.Dön tekrar yapamadığın görevleri yap.Seviyen yükseldiği için kolayca yaparsın eski görevleri.
Eminönü'de olduğun için yalnızlık çekmen normal.Bu dertten sadece sen muzdarip değilsin.Herkes için aynı bu durum.
Yani kendini bu kadar acındırma.Meteor'a girince 1-2 arkadaş edinirsin zaten.
Ayrıca insanlara selam vermekten çekinme.O 1-2 arkadaş gökten gelmiyor , senin bulman lazım.
Bol şans.
Dediğini uygulayacağım abim sağol.Abim semender derisi varmı sende görev için bari onu yapalım :D :twisted:
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Semender Derisi görevini şuan oyunda olanların %70'i yapmadığından eminim.Gereksiz ve uğraş gerektiren bir görev.Es geç herkes gibi :)
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

VoiceOfVoiceless yazdı:Semender Derisi görevini şuan oyunda olanların %70'i yapmadığından eminim.Gereksiz ve uğraş gerektiren bir görev.Es geç herkes gibi :)
Peki abim sağol.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Selamlar İkvcibeo;

Sanırsam ismin Berat'tı değil mi?Velhasıl,Şuan [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip]tılsımını vermeme 15 iksir kaldı.Daha sonra sana yardımcı olabilirim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Retaliation yazdı:Selamlar İkvcibeo;

Sanırsam ismin Berat'tı değil mi?Velhasıl,Şuan [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip]tılsımını vermeme 15 iksir kaldı.Daha sonra sana yardımcı olabilirim. :)
Vayy abim sendemi buradaydın Furkan abi :D .Oyundaki adım Maxretos bana yardımcı olacağın zaman pm atarsınki bilelim.Çok sağolasın reis :D ve evet adım Berat :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön