ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!
ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!
Merhaba arakdaşlar.Ben oyunda 25 level bir karakteri olan acemi bir oyuncuyum.Eminönünde oynamaktayım.Yardımlaşma 0 dostluk 0 çünkü çevrem hiç yok tanıdığım kişiler arasında bu oyunu oynayan yok.Görevlerde yardıma ihtiyacım olabiliyor yardım istediğim kişiler çoğunlukla yardım etmiyor 1-2 kişi tek yardımcı oluyor oda sınırlı ve aşırı derecede az.Dediğim gibi yalnız oyuncuyum.Holde kasılayım diyorum hol nerede ben nerede.Bir Furkan abim var oda çok fazla aktif göremiyorum az aktif görebiliyorum dediğim gibi oda boş zamanlarda yardım ediyor.Uzun bir zamandır 25 levelde tıkalı kaldım.Hakikaten yalnız oynamak zor çevre desen hiç yok.Elimden gelen emeği sarfediyorum ama yardım g-e-r-e-k-i-y-o-r.Yokmu burada iyi kalpli bana yardımcı olup abilik-ablalık yapacak?Gerçektende yalnız olmak zor bana birinin-birilerinin yardımı lazım.Şimdiden herkese sağolun.(Şimdiden oyunu bırak vs. şeyler demeyin çünkü bırakmayacağım) şimdiden herkese teşekkürlerimi diliyorum.
Re: ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!
Bu oyunu oynama değmez okulunu oku iyi yerlere gelmeni tavsiye ederim. Oynayacaksan bu oyunda zamanını öldürme daha güzel oyunlar var etkinliklerde 500 TL civarı bir para ödülü veren oyunları tavsiye ederim. 
Yapma be abimSeven yazdı:Bu oyunu oynama değmez okulunu oku iyi yerlere gelmeni tavsiye ederim. Oynayacaksan bu oyunda zamanını öldürme daha güzel oyunlar var etkinliklerde 500 TL civarı bir para ödülü veren oyunları tavsiye ederim.
Bi babayiğit yokmu yahu hakikaten 25 levelde tıkalı kaldım.Yardım lazım kimseyi tanımam etmem çevrem hiç yok.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
25'te kaldıysan in Meteor'a , subayın ordaki akreplerde güzelce kas kendini.29-30'a kadar kastın.Dön tekrar yapamadığın görevleri yap.Seviyen yükseldiği için kolayca yaparsın eski görevleri.
Eminönü'de olduğun için yalnızlık çekmen normal.Bu dertten sadece sen muzdarip değilsin.Herkes için aynı bu durum.
Yani kendini bu kadar acındırma.Meteor'a girince 1-2 arkadaş edinirsin zaten.
Ayrıca insanlara selam vermekten çekinme.O 1-2 arkadaş gökten gelmiyor , senin bulman lazım.
Bol şans.
Eminönü'de olduğun için yalnızlık çekmen normal.Bu dertten sadece sen muzdarip değilsin.Herkes için aynı bu durum.
Ayrıca insanlara selam vermekten çekinme.O 1-2 arkadaş gökten gelmiyor , senin bulman lazım.
Bol şans.
Dediğini uygulayacağım abim sağol.Abim semender derisi varmı sende görev için bari onu yapalımVoiceOfVoiceless yazdı:25'te kaldıysan in Meteor'a , subayın ordaki akreplerde güzelce kas kendini.29-30'a kadar kastın.Dön tekrar yapamadığın görevleri yap.Seviyen yükseldiği için kolayca yaparsın eski görevleri.
Bol şans.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Semender Derisi görevini şuan oyunda olanların %70'i yapmadığından eminim.Gereksiz ve uğraş gerektiren bir görev.Es geç herkes gibi 
Peki abim sağol.VoiceOfVoiceless yazdı:Semender Derisi görevini şuan oyunda olanların %70'i yapmadığından eminim.Gereksiz ve uğraş gerektiren bir görev.Es geç herkes gibi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Selamlar İkvcibeo;
Sanırsam ismin Berat'tı değil mi?Velhasıl,Şuan [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip]tılsımını vermeme 15 iksir kaldı.Daha sonra sana yardımcı olabilirim.
Sanırsam ismin Berat'tı değil mi?Velhasıl,Şuan [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip]tılsımını vermeme 15 iksir kaldı.Daha sonra sana yardımcı olabilirim.
Vayy abim sendemi buradaydın Furkan abiRetaliation yazdı:Selamlar İkvcibeo;