Eminönü Sunucusu Yardım
- FeelMySkills
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Eminönü Sunucusu Yardım
Selam arkadaşlar ben Eminönü sunucusunda oynuyorum ofansif savaşcım var migrat görevlerini hala yapamadım ve oyunda kimse yardım etmiyor bende şansımı burda denemek istedim yardımcı olabilecek varmı oyundaki kullanıcı adım : Loxus

Re: Eminönü Sunucusu Yardım
Yardım ederim gün içinde seni bulduğum zaman sıkıntı olmaz.
OoNİKOLAxTESLAoO
Saat aralığı bir aksilik çıkmazsa 12:00 ile 19:00 arasında oyunda olacağım. Bu saatler arasında pm atmayı deneren olumlu sonuç alırsın.
OoNİKOLAxTESLAoO
Saat aralığı bir aksilik çıkmazsa 12:00 ile 19:00 arasında oyunda olacağım. Bu saatler arasında pm atmayı deneren olumlu sonuç alırsın.
- FeelMySkills
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Tamam, teşekkürler bugün oyuna girmeye vaktim olmadı ama yarın sana mesaj atarım.

Selam kardeşim,
Oyun içerisinde bana ulaşabilirsen sana gerekli her türlü yardımlarda bulunacağımdan emin olabilirsin.
Oyun içerisinde bana ulaşabilirsen sana gerekli her türlü yardımlarda bulunacağımdan emin olabilirsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Para ile götürmezsin inşallah.Esadullah yazdı:Selam kardeşim,
Bana ulaşamadın gireceğin zaman kesinleşirse forumdan mesaj atabilirsin.FeelMySkills yazdı:Tamam, teşekkürler bugün oyuna girmeye vaktim olmadı ama yarın sana mesaj atarım.
Hayır hayır asla! Gerek görevler için, gerekse grup bölgeleri için kesinlikle hiç bir ücret teklif etmiyor, kabul etmiyorum.Seven yazdı:Para ile götürmezsin inşallah.Esadullah yazdı:Selam kardeşim,
Oyun içerisinde bana ulaşabilirsen sana gerekli her türlü yardımlarda bulunacağımdan emin olabilirsin.![]()
Genellikle oyun içerisinde ki yazışmalarıma dikkat ederseniz daimi olarak ücretsiz ibaresini belirtiyorum.
Bende bu yoldan geçtim, bende zorlandım, ücreti ile bana yardım edenlere ibretlik olsun diye herkese ücretsiz yardımlarda bulunuyorum. Hala ücretle kasan, görev yapanlar var ama inşAllah onlarda çözülecek.
Genellikle Eminönü bölgesinde bulunurum kardeşim, bilgine..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Yardım sever kardeşimEsadullah yazdı:Selam kardeşim,
Savaşçı | Büyücü | Şifacı |
DaDaşBey | DaDasBey | DaDasBeyII[/b] |