Kambek

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Kambek

Mesaj gönderen AlperenARAR »

Merhaba dostlar, nasip olursa 2 yıla yakın sürenin ardından oyuna geri dönüş yapacağım.Birkaç soru sormak istiyorum.

-Sunucuda ana tılsımların fiyatları aynımı ? (Ana Tılsım = m1,y2 vs.)

-Hala hırsızlıklar devam ediyormu ? Eskisi kadar fazlamı ?

-Son olarak Arz'larda aktif kullanıcı sayısı çok olan bir klan varmı ?

Sorularımı cevaplarsanız şu kardeşinizi mutlu etmiş olursunuz.İyi oyunlar iyi forumlar :)
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Kambek

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Aramıza tekrar hoş geldin ahbap. İki yıl öncesine nazaran tılsım fiyatları biraz düştü elbette. Örneğin bahsettiğin Meteorit 1 ve Yıldırım 2 tılsımlarının piyasaları şu an 310-330 milyon aralığında seyrediyor. Hırsızlıklar elbette devam ediyor. Fakat sağlam bir arkadaş çevresine dahil olup kendini koruduğun sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Arz klanı çok daha aktif ve her zamanki gücünü koruyor. Ama elbette ki Lodos klanı kadar aktif değil. :) Seni yeniden oyunda görmek güzel olur, yardım edebileceğimiz bir şey olursa buradan veya oyun içerisinden ulaşman yeterli. Görüşmek dileğiyle. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
AlperenARAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AlperenARAR »

Öncelikle değerli vaktini ayırıp sorularıma yanıt verdiğin için teşekkür ederim.Tılsım fiyatları beklediğim kadar düşmemiş bu üzdü :) Bugün indirip şöyle bi bakınayım ufaktan dedim ne yazikki eski simalara rast gelemedim ama ne tesadüftürki adı hırsızlıkla tanınmış insanlar hala ortalarda fink atıyor.

Tekrardan sorularıma cevap verdiğin, beni mutlu ettiğin için :) teşekkür ederim. İyi oyunlar dilerim

(Son olarak bakmadim fakat umarim kiyamet gunlugune devam ediyorsun :) )
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

AlperenARAR yazdı:Öncelikle değerli vaktini ayırıp sorularıma yanıt verdiğin için teşekkür ederim.Tılsım fiyatları beklediğim kadar düşmemiş bu üzdü :) Bugün indirip şöyle bi bakınayım ufaktan dedim ne yazikki eski simalara rast gelemedim ama ne tesadüftürki adı hırsızlıkla tanınmış insanlar hala ortalarda fink atıyor.

Tekrardan sorularıma cevap verdiğin, beni mutlu ettiğin için :) teşekkür ederim. İyi oyunlar dilerim

Lodos Klanı Lut Kavmi gibi yoldan çıkmış gibi durumda.(Tövbe estağfurllah)

Adamlar arkadaşlarını falan soyuyor,bir de marifet gibi anlatıyor.Örnek vereyim "Lan A,sen B'nin tılsımlarını çalıp arkadaşına verdin sonra o arkadaşını da soymadın mı?" gibi yüzsüzlük ve haysiyetsizlik.
Resim
Kullanıcı avatarı
MEDEA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MEDEA »

Retaliation yazdı:Lodos Klanı Lut Kavmi gibi yoldan çıkmış gibi durumda.(Tövbe estağfurllah)

Adamlar arkadaşlarını falan soyuyor,bir de marifet gibi anlatıyor.Örnek vereyim "Lan A,sen B'nin tılsımlarını çalıp arkadaşına verdin sonra o arkadaşını da soymadın mı?" gibi yüzsüzlük ve haysiyetsizlik.

Hem gülümsettiniz hem de üzüldüm ya daha doğru anlatılamazdı. Hırsızlık hat safhada çok dikkat etmek gerekiyor. Çok üzücü bir durumda verilen emekleri göz bile kırpmadan çalabilenler...
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

AlperenARAR yazdı:Öncelikle değerli vaktini ayırıp sorularıma yanıt verdiğin için teşekkür ederim.Tılsım fiyatları beklediğim kadar düşmemiş bu üzdü :) Bugün indirip şöyle bi bakınayım ufaktan dedim ne yazikki eski simalara rast gelemedim ama ne tesadüftürki adı hırsızlıkla tanınmış insanlar hala ortalarda fink atıyor.

Umduğunu bulamamana üzüldüm. Fakat yine de dönmeyi düşünürsen elimizden geldiği kadar yardımcı olmak isteriz. :) Günlüğüme ise devam etmiyorum maalesef, artık o tozlu raflarda çürümeye mahkum. Hatırlayan birisini görmek de beni mutlu etti, esen kal. :)

Retaliation yazdı:Lodos Klanı Lut Kavmi gibi yoldan çıkmış gibi durumda.(Tövbe estağfurllah)
Allah ömrünü uzun etsin Furkan. :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

AlperenARAR yazdı:
-Son olarak Arz'larda aktif kullanıcı sayısı çok olan bir klan varmı ?
Arz zaten bir klan ama lonca olarak sorarsan herkesin farklı görüşü vardır.
Diğer yönden bakarsak Arzlar az ama güçlü lodoslar çok ama oynamayı bilmez kraterde vs atarlar.

Bazen eşya satarken nerdesin yazdıklarında kraterdeyim yazıyorum ve krater neresi diye bir cevaplı soru geliyor. Galiba görevi yapmış ama tesadüf eseri yapmış. :D

Lodos klanından bahsedecek olursak Allah onları ıslah etsin. :D Yapacak birşey yok önünde çatışan silah arkadaşına yardım etmiyor bunlar hep çıkar hep menfaat.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selam kardeşim,

Öncelikle hoş geldin diyerekten sözlerimi kısa ve öz olarak kesiyorum;

Eminönü Sunucusu, Karabosra gibidir, her an neyin nasıl ve nerede olacağını bilemezsin. 350m'den aldığın Tılsımı acil satlık ile 2 dakika sonradan 300m'ye bulabilirsin:)

Hırsızlık konusuna gelince, kendi güvenliğini sağladığın sürece hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

Oyun içerisinde daha bilgin kardeşlerimizden bilgi alabilirsin..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Sohbet” sayfasına dön