Kullandığı şeyler tamamen yerli yapım olmadan millete köpeklik yapıyor diyen bir beyinsizi de yukarı da görmüş oldunuz. saygılar sevgiler.
İkv gelistirici gunlukleri
-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: İkv gelistirici gunlukleri
Bu oyunda milli idi bir zamanlar gerçi hala öyle ama sonuç ortada, awp'yi para ile satıp milleti sömürsünler mantık aynı ya sonra oyunun hali bu oyundan beter olur. körler sağırlar birbirini ağırlar hep birlikte ağlaşırsınız 
Kullandığı şeyler tamamen yerli yapım olmadan millete köpeklik yapıyor diyen bir beyinsizi de yukarı da görmüş oldunuz. saygılar sevgiler.

bunun millîlikle bir alakası yok.zula için tırt diyemem elbet lâkin counter strike global offensive ile yarışabilecek bir oyun değil.ilâveten kullandığın kelimelere dikkat edersen sevinirim kimsenin amerikan merkezli teknolojilerin köpeği olduğu falan yok.VoiceOfVoiceless yazdı:Şuan ülkede en iyi yerli yapım olan oyuna tırt dedi adam.Bunlar daha milli* olmamışlar demekki.
Manisa merkezli teknoloji firmamıza sövüp , gidip japon , amerikan merkezli teknolojiler için köpek olan birilerini görüyorum burada..Hmm...
*O anlamda olmadığını anlamışsınızdır umarım.
-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Elwing de geldi yine bana acımadan ban atacaklar
Tabi yukarıdaki şahıs forumda yazmaya devam edecek. Hislerim bu yönde umarım yanılırım 

- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlış anlamışsın ama benim yerime cevabı vermişsinZIPKIN yazdı:bunun millîlikle bir alakası yok.zula için tırt diyemem elbet lâkin counter strike global offensive ile yarışabilecek bir oyun değil.ilâveten kullandığın kelimelere dikkat edersen sevinirim kimsenin amerikan merkezli teknolojilerin köpeği olduğu falan yok.VoiceOfVoiceless yazdı:Şuan ülkede en iyi yerli yapım olan oyuna tırt dedi adam.Bunlar daha milli* olmamışlar demekki.
Manisa merkezli teknoloji firmamıza sövüp , gidip japon , amerikan merkezli teknolojiler için köpek olan birilerini görüyorum burada..Hmm...
*O anlamda olmadığını anlamışsınızdır umarım.
Üstteki arkadaş vermiş benim yerime cevabı.kekikserp yazdı:Bu oyunda milli idi bir zamanlar gerçi hala öyle ama sonuç ortada, awp'yi para ile satıp milleti sömürsünler mantık aynı ya sonra oyunun hali bu oyundan beter olur. körler sağırlar birbirini ağırlar hep birlikte ağlaşırsınız
Senin şimdi evindeki buzdolabın alman merkezli firmadır , çünkü onlarda bedava olan bizde ücretli
Nasıl bir yaklaşımdır bu çok ilginç.Harbi sorunlu.İmzanda belirttiğin gibi.
Konu kişisel tartışmaya yöneldiği için kilitlenmiştir. Devamı halinde konular açarak tartışma taraftarlarının tutumunu devam ettirmesi halinde ilgili kişilere cezai işlem uygulanacaktır.
Burasının İstanbul Kıyamet Vakti oyununun forumu olduğunu hatırlatır, diğer oyunlar ile ilgili tartışmalarınızı ilgili oyunların platformlarında gerçekleştirmenizi öneririm.
Burasının İstanbul Kıyamet Vakti oyununun forumu olduğunu hatırlatır, diğer oyunlar ile ilgili tartışmalarınızı ilgili oyunların platformlarında gerçekleştirmenizi öneririm.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!