İkv gelistirici gunlukleri
Re: İkv gelistirici gunlukleri
Arkadaşlar böyle bir şey yazmamın sebebi,alttan alttan ikv geliştiriliyor gibi cevapları engellemek.Gelişen bir şey varsa somut adımlar atılmalı sosyal medyada laf cambazlıgı yapmakla zor.10.yılı beklemekteyim zaten oldu oldu forumada girmenin bir manası yok.Sobee oldugu her projeye karşı çıkarım.İnsanları kandırmakla/oyalamakla bir yere varılmayacagı anlarlar.Halen oyunu canlandırmaya ugraşanlarıda görünce hakikaten üzülüyorum en başta bu sizemi kaldı?Kader mühürlerine google adsense verip playstoreda vitrinden indirmiyorsunda,gel reklamini yap biz niye oyuncu cekelim.Oyuncu cekmeyi gectim mevcut oyunculari bile tutamadiniz.Yani siz belki bunu niyetle istiyorsunuz fakat istemedende olsa Sobee/Türk Telekom'un kasasına beş kuruş dahi sokmayın.
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İstanbul kıyamet vaktili fırında akçe:
Malzemeler
1 adet 2500 akçe
1 adet bayramınız kutlu olsun
1 adet nice yıllara dükkanda indirim
1 adet güncelleme için destek
İlk önce 2500 akçemizi keriz gibi çekiyoruz.Ondan sonra akçemizin parası TTnet tarafından çatır çatır yeniliyor. Akçemizin parası iyice yenildikten sonra bayramınız kutlu olsun haberine girip ttnet/playstore adlı para sömürme sitesine giriyoruz 6. yıl paketimizi alıyoruz aldıgımız 6. yıl paketi sunucuda bulunmayan oyuncularla klandan konuşmak için.Bu 6. yıl paketinin parasınıda iyice yedirdikten sonra. Sıra sosumuza geldi nice yıllarda dükkanda indirim haberine tıklayıp 1 adet akçe alıyoruz fark etmez fiyatı. Bunların hepsini bir güzel karıştırıyoruz.Ve oyundan sıkılmaya başlıyoruz ve bu bölümden sonra Googleda ikv güncelleme başlıgı altındaki herşeye giriyoruz, gaza geliyoruz ve forumda güncelleme ilgili başlık açıp 'Umut uyanık adamın düşüdür.' kafasıyla nerullun cevap vermesini bekliyoruz.
Malzemeler
1 adet 2500 akçe
1 adet bayramınız kutlu olsun
1 adet nice yıllara dükkanda indirim
1 adet güncelleme için destek
İlk önce 2500 akçemizi keriz gibi çekiyoruz.Ondan sonra akçemizin parası TTnet tarafından çatır çatır yeniliyor. Akçemizin parası iyice yenildikten sonra bayramınız kutlu olsun haberine girip ttnet/playstore adlı para sömürme sitesine giriyoruz 6. yıl paketimizi alıyoruz aldıgımız 6. yıl paketi sunucuda bulunmayan oyuncularla klandan konuşmak için.Bu 6. yıl paketinin parasınıda iyice yedirdikten sonra. Sıra sosumuza geldi nice yıllarda dükkanda indirim haberine tıklayıp 1 adet akçe alıyoruz fark etmez fiyatı. Bunların hepsini bir güzel karıştırıyoruz.Ve oyundan sıkılmaya başlıyoruz ve bu bölümden sonra Googleda ikv güncelleme başlıgı altındaki herşeye giriyoruz, gaza geliyoruz ve forumda güncelleme ilgili başlık açıp 'Umut uyanık adamın düşüdür.' kafasıyla nerullun cevap vermesini bekliyoruz.
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Hay lanet olsun gizlilik ilkenize
O oyuna baktıkça imreniyorum vallahi. Bir yanda 3 yıldır oyunu geliştiriyoruz bile diyemeyen, güncelleme gelince görürsünüz havasında takılan Sobee, diğer yandan yapacakları her güncellemeyi önceden tanıtan falanca oyun şirketi.
Az önce oyuna ekleyecekleri yeni haritanın videosunu izledim, sadece bakın geliştiriyoruz demekle kalmıyor, üstelik geliştirici olmak isteyen gençlere bilgiler- tüyolar veriyorlar. Helal olsun.
Az önce oyuna ekleyecekleri yeni haritanın videosunu izledim, sadece bakın geliştiriyoruz demekle kalmıyor, üstelik geliştirici olmak isteyen gençlere bilgiler- tüyolar veriyorlar. Helal olsun.
Sobee ve Türk Telekom'un gizlilik ilkelerinden dolayı bu oyunun ismini gizli ... Şaka şaka Zula yav bizim yerli MMOFPSSeven yazdı:Bu dediğiniz hangi oyun merak ettim.
Zula güzel oyun Tam Kafadan Avcıyız. Evel Allahmstfmrt yazdı:Sobee ve Türk Telekom'un gizlilik ilkelerinden dolayı bu oyunun ismini gizli ... Şaka şaka Zula yav bizim yerli MMOFPSSeven yazdı:Bu dediğiniz hangi oyun merak ettim.
-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Counter Strike - Global Offensive oynadığım için ilgimi çekmeyen tırt mmofps oyunu. Adamlar awp'yi gerçek parayla satıyormuş bildiğim kadarıyla
ahauhuauhahaha
ahauhuauhahaha

gerçek mi lan bu ahahahahahahahahahahah.bu arada foruma tekrar hoş geldin usta.steam profil linkini özelden atabilir misin istanbula dönünce eklerim müsait zamanlarda cs go oynayabiliriz belki.kekikserp yazdı:Counter Strike - Global Offensive oynadığım için ilgimi çekmeyen tırt mmofps oyunu. Adamlar awp'yi gerçek parayla satıyormuş bildiğim kadarıyla
ahauhuauhahaha
-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Teşekkürler banlamadıkları sürece az çok yazıp çiziyoruzZIPKIN yazdı:gerçek mi lan bu ahahahahahahahahahahah.bu arada foruma tekrar hoş geldin usta.steam profil linkini özelden atabilir misin istanbula dönünce eklerim müsait zamanlarda cs go oynayabiliriz belki.kekikserp yazdı:Counter Strike - Global Offensive oynadığım için ilgimi çekmeyen tırt mmofps oyunu. Adamlar awp'yi gerçek parayla satıyormuş bildiğim kadarıyla
ahauhuauhahaha

- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şuan ülkede en iyi yerli yapım olan oyuna tırt dedi adam.Bunlar daha milli* olmamışlar demekki.
Manisa merkezli teknoloji firmamıza sövüp , gidip japon , amerikan merkezli teknolojiler için köpek olan birilerini görüyorum burada..Hmm...
*O anlamda olmadığını anlamışsınızdır umarım.
Manisa merkezli teknoloji firmamıza sövüp , gidip japon , amerikan merkezli teknolojiler için köpek olan birilerini görüyorum burada..Hmm...
*O anlamda olmadığını anlamışsınızdır umarım.