Merhaba, arkadaşlar şimdiden söyliyim bu konu altına neden buraya yazıyorsun denenler olucaktır haklısınız fakat büyücü konusunda açınca kimse kolay kolay bakmıyor boşuna yazmış gibi oluyor cevap gelmiyor yani sıkıntı var işe silinebilir konu.. Her neyse arkadaşlar büyücü yetenekleri konusuna hakim olan bir arkadaş var ise bana mesaj yoluyla ulaşabilir mi sorularım olacak ..
Teşekkürler..
Yetenek Sistemi ..
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Yetenek Sistemi ..
kedi
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Yetenek Sistemi ..
Konuyu açmışsın sorularını'da sorsaydın keşke
Öğrenmek istediğin soruların cevabını alınca konunun kaldırılmasını söyleye bilirsin sorun çıkmaz
Öğrenmek istediğin soruların cevabını alınca konunun kaldırılmasını söyleye bilirsin sorun çıkmaz
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

Bilerek sormadım mesaj yolu ile sormayı tercih ediyorum konu baska yere taşınmasın diye .
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

Arz kesme amaçlı fizik buz tercih ettim fakat gerisine puan dağıtırken sıkıntı yaşıyorum misal kutup 15 vermem lazım ama zihine veremiyorum vs vs ..
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

+5 ve [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip] tılsımı va mıydı acaba?BayTerapi yazdı:Arz kesme amaçlı fizik buz tercih ettim fakat gerisine puan dağıtırken sıkıntı yaşıyorum misal kutup 15 vermem lazım ama zihine veremiyorum vs vs ..
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

+5 Mevcut fakat elimde m1 yok y2 ile takaslamayı düşünüyorum sıkıntı değil orası 
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

O zaman şöyle diyelim;
15 fizik ve bilgisi
15 Konsantrasyon
15 Zihin
15 Büyü bozma
15 Kutup
1 tesla
10 puan meditasyon
kalan 2 puan da buz
Buza az puan vermemizin nedeni,klan savaşlarında ilk buz büyüsü atarsın.Büyücü kurnaz değilse onu bozar.Sen de sonra fizik büyüsü atarsın.Haliyle büyü bozma sürede olacağı için onu bozamaz.Meditasyona fazla puan vermemizin nedeni ise;hızlı kudret doldurmak ve meditasyondan gelen kritik etkisini arttırmak.
15 fizik ve bilgisi
15 Konsantrasyon
15 Zihin
15 Büyü bozma
15 Kutup
1 tesla
10 puan meditasyon
kalan 2 puan da buz
Buza az puan vermemizin nedeni,klan savaşlarında ilk buz büyüsü atarsın.Büyücü kurnaz değilse onu bozar.Sen de sonra fizik büyüsü atarsın.Haliyle büyü bozma sürede olacağı için onu bozamaz.Meditasyona fazla puan vermemizin nedeni ise;hızlı kudret doldurmak ve meditasyondan gelen kritik etkisini arttırmak.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

Eline sağlık kardeşim bilgilendirme için sagol
Yok bizim sunucuda pek kurnaz olacağını zannetmiyorum 
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Rica ederim.BayTerapi yazdı:Eline sağlık kardeşim bilgilendirme için sagolYok bizim sunucuda pek kurnaz olacağını zannetmiyorum