Kasmamda Yardım sever vatandaş varmı acaba lütfen
Kasmamda Yardım sever vatandaş varmı acaba lütfen
ARKADAŞLAR 5 LVL İM BENI 49 YAPACAK Y2 VARMI VARSA LÜTFEN BENİ KASARMISINIZ OYUNA YENİ BAŞLADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kasmamda Yardım sever vatandaş varmı acaba lütfen
Arkadaşım görevler var.Yap görevlerini kimsenin ağız kokusunu çekmeden kas kendini
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle Hasan'a katılıyorum. Bahsettiğin şekilde seviye atlamak bir halta yaramaz. Görevleri yapa yapa, oyunun ruhunu anlayarak ilerlemen çok daha keyif verici olacaktır. Zorlandığın görev olursa da her zaman yardım ederiz.

Oyuna yeni başlayıp y2 ile kasmayı bu kadar erken öğrenmeniz de manidar :) Geceleri ben görev yapıyorum sizin seviyenize yakın bir karakterim ile isterseniz bana ulaşın beraber hallederiz olabildiği kadarını.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Genelde böyle kin dolu sözler yazmam ama lütfen maruz görün.
Sevgili kardeş,yaptığın gerçekten çok gereksiz ve ahmakça.Zira böyle güzel bir oyunun hikayesi,oynanışı ve kurgusu mükemmel bir şey.Oyunun en zevkli şeyidir,yeni bir karakter ve görevler.Hem yeni başlamışsın.Bence oyunun her açısını ve taslağını öğren.Kesinlikle pişman olmazsın.
Sevgili kardeş,yaptığın gerçekten çok gereksiz ve ahmakça.Zira böyle güzel bir oyunun hikayesi,oynanışı ve kurgusu mükemmel bir şey.Oyunun en zevkli şeyidir,yeni bir karakter ve görevler.Hem yeni başlamışsın.Bence oyunun her açısını ve taslağını öğren.Kesinlikle pişman olmazsın.