BETADAN SONRA OYUNA BAŞLADIM BETADEKİLER BELKİ YARDIM EDER
BETADAN SONRA OYUNA BAŞLADIM BETADEKİLER BELKİ YARDIM EDER
Abilerim Kardeşlerim Alman Ok ucu,sera merlin ve benzeri takıları nereden düşürebiliriz ? 
Re: BETADAN SONRA OYUNA BAŞLADIM BETADEKİLER BELKİ YARDIM ED
kurt mağarada element olanlar düşüyordu (kristal tesla dalton vb) sera larda kurt mağrada düşer .
almanlarda yılanlarda ve adada düşüyordu heralde
almanlarda yılanlarda ve adada düşüyordu heralde
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Seviyeleri kurtardığı sürece Sivri Ada veya Meteor Bölgesinden düşürebilirsin.O burdan düşüyor, öteki şurdan düşüyor diye bir mantık yok.
Edit: Er Meydanında savaşarak da bahsettiğin tarzda takı ve item düşürebilirsin.
Edit: Er Meydanında savaşarak da bahsettiğin tarzda takı ve item düşürebilirsin.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

Kurt Mağara ve Sivri Ada'daki çürümüş ormanda düşüyor.
Kurt Mağara'dan Alman Conk Pala reçetesi ve çürük ormandan sera merlin ve komet demirci dilek pabuç reçeteleri düşürmüştüm.Tecrübeyle sabit yani
Kurt Mağara'dan Alman Conk Pala reçetesi ve çürük ormandan sera merlin ve komet demirci dilek pabuç reçeteleri düşürmüştüm.Tecrübeyle sabit yani
öncelikle hoş geldin. Bir düzeltmeyle başlamak istiyorum, betada alman,sera,merlin gibi efsunlar yoktu
Beta dediğin şey 39 dönemi sanırım.
soruna dönecek olursak, 35 seviye efunlardan bahsetmişsin. Sana önerim kurt mağarasındaki örümcekler bu konuda gayet iyi bir seçim olur. Adadaki kemik kafalar ise kolay kesimiyle gayet iyi bir alternatif.
soruna dönecek olursak, 35 seviye efunlardan bahsetmişsin. Sana önerim kurt mağarasındaki örümcekler bu konuda gayet iyi bir seçim olur. Adadaki kemik kafalar ise kolay kesimiyle gayet iyi bir alternatif.
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Hunters
Er Meydanında savaşarak takı ve item nasıl düşüyor ilk defa duydum şuan :shock:SeRRuh yazdı:Seviyeleri kurtardığı sürece Sivri Ada veya Meteor Bölgesinden düşürebilirsin.O burdan düşüyor, öteki şurdan düşüyor diye bir mantık yok.

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Er meydanlarını sadece alışveriş için kullanırsan duymazsın tabiLegendhunter yazdı:Er Meydanında savaşarak takı ve item nasıl düşüyor ilk defa duydum şuan :shock:SeRRuh yazdı:Seviyeleri kurtardığı sürece Sivri Ada veya Meteor Bölgesinden düşürebilirsin.O burdan düşüyor, öteki şurdan düşüyor diye bir mantık yok.
Değerli yorumlar ve yardımlarınız için Teşekkürlerimi iletiyorum Güzel insanlar
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Günümüz oyuncusunun Ermeydanı'na verdiği tepki :lol: Savaş sonlarında kazanan taraftan 1 kişiye efsunlu eşya düşüyor. Fakat günümüz oyuncuları Ermeydanı'nı Alışveriş veya İllegal klan parası kasma şekli olarak kullandığı için bu durumu çok fazla bilen yok. Eski zamanlarda acaba ne düşecek diye son dakikasına kadar beklerdik Ermeydanı'nda : ) Tabii bu durumda yeni oyuncuların hiçbir suçu yok, Güncelleme getirmeyen yönetimin en azından Ermeydanı'nı canlandırma gibi bir girişimi yok.Legendhunter yazdı:Er Meydanında savaşarak takı ve item nasıl düşüyor ilk defa duydum şuan :shock:SeRRuh yazdı:Seviyeleri kurtardığı sürece Sivri Ada veya Meteor Bölgesinden düşürebilirsin.O burdan düşüyor, öteki şurdan düşüyor diye bir mantık yok.
Konu amacına dönersek, oyunda beni gördüğün takdirde manevi yardım istersen elimden geleni yapmaya çalışırım.
Karakter nicklerim imzamda yazıyor.
İyi forumlar..

Teşekkür ederim üstad.BunudaBanlayin yazdı:Günümüz oyuncusunun Ermeydanı'na verdiği tepki :lol: Savaş sonlarında kazanan taraftan 1 kişiye efsunlu eşya düşüyor. Fakat günümüz oyuncuları Ermeydanı'nı Alışveriş veya İllegal klan parası kasma şekli olarak kullandığı için bu durumu çok fazla bilen yok. Eski zamanlarda acaba ne düşecek diye son dakikasına kadar beklerdik Ermeydanı'nda : ) Tabii bu durumda yeni oyuncuların hiçbir suçu yok, Güncelleme getirmeyen yönetimin en azından Ermeydanı'nı canlandırma gibi bir girişimi yok.Legendhunter yazdı:Er Meydanında savaşarak takı ve item nasıl düşüyor ilk defa duydum şuan :shock:SeRRuh yazdı:Seviyeleri kurtardığı sürece Sivri Ada veya Meteor Bölgesinden düşürebilirsin.O burdan düşüyor, öteki şurdan düşüyor diye bir mantık yok.
Konu amacına dönersek, oyunda beni gördüğün takdirde manevi yardım istersen elimden geleni yapmaya çalışırım.
Karakter nicklerim imzamda yazıyor.
İyi forumlar..