Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Oyundan ayrılamama rağmen , her gün açıp merakla ve heyecan ile okuduğum bir günlük , başarılarının devamını dilerim :idea:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Takip ettiğiniz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.ANGELETTA yazdı:Oyundan ayrılamama rağmen , her gün açıp merakla ve heyecan ile okuduğum bir günlük , başarılarının devamını dilerim :idea:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün oyuna geç girdim.Kursa kayıt işlerim vardı ve galiba önümüzdeki haftada gideceğim.Yarın da doktordan randevum var,yarın yine ya geç girerim yada hiç girmem!Bakalım neler diyecek Doktor Bey?Her neyse,bugün de 2 tur Gaffar Bey'i ziyaret ettik.2 turdan düşen tek şeyle günü bitireyim.
Yazı az olunca buralar dolu olmalı.Size bir İnternational Rap sunmak istedim.Bir pesimistin gözyaşları albümünden bir parça.WE GOT RHYMES!
Günün Sözü:
Sentetik hayallerinde sen tetiksin kendine. -Sagopa Kajmer(We Got Rhymes)
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün oyuna yine geç girdim.Biliyorsun ki dün doktorla randevum vardı.Doktor Hanım,fazla önemsiz bir şey olduğunu,evdeki pansumanla geçebileceğini söyledi.Bir reçete yazdı ama başıma çok komik bir şey geldi.Reçetede bir bayan ismi yazılıymış.Eczane'ye gidince reçete değil,gözlük yazıldığını gördük.Sonra bir arpacık için fazla bir reçete olduğunu düşündük.İsme bakınca bir bayan ismi yazılıydı.Yani reçeteyi veren doktor,karışıklık yapmış.Her neyse,oyunda ise iksir avındaydık ve 20 tane kadar kâra geçtik.Ayrıca reçeteler de düşürdük.Kısa keserek başlamak isterim.Zira reçeteler biraz fazla.
Semiha Hanım'dan bir adet bayan Transformatör Amplifikatör Reçetesi.
Gaffar Bey ise,eksiklerden tek istediğim ceketin reçetesini verdi.
Stuart Efendi ise reçete konusunda çıldırmış olmalı ki,bugün elime 2 tane reçete verdi.İşte erkek, Transformatör Eldiven ve Amplifikatör Reçeteleri.
Düşmese de olur diyeceğim,kendisi daha önceden de düşen Cehennem Pantolonu,Semiha Hanım göz kırparak bana uzattı.
Omuz omuza duran 3 büyücü arkadaşım.İlginç yanı da simetrik duruyorlar.
Son olarak da Semiha Hanım tekrardan,bir pantolon reçetesi uzattı.
Günün Sözü:
İnanç, hayatın kuvvetidir. -Tolstoy
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün güzel bir gündü.Bölgelerimiz,klan savaşlarımız ve bir de üretimimiz oldu.Bugün tek üzüldüğüm şey,loncadan bir arkadaşımızın şifasını başarılı şekilde Gaffar Bey'e götürememek oldu.Götürdük,kesime başladık ancak hep aksilikler sonucunda Gaffar'ı kesemedik ve çıktık.Üretim kısmı dedik;çok gerekli bir üretimdi ve satıcısını da bulunca hemen satın aldık,reçeteyi okuduk ve ürettik.Detaylara aşağıda yer verelim ve başlayalım.
Savaşçım ile az biraz Eminönü'nde maden çektim.Çektiğim madenler sonucunda çıkan Yeşil Elmaslar.
Şu sıralar birkaç kişinin klandan talep ettiği Zamk'tan da 2 adet düştü.
Ve günün üretimi...Ofansif bir savaşçı için gerekli olan bir silah Bıçak Sırtı Kılıcı,Tıkla-Üret satıcılardan birinden,iyi bir fiyatta anlaşarak aldık ve ürettik.Ayrıca kendisi inşallah sabaha parlayacak.
Karakterin Işık Hanım Kolye'si eksik olunca,Ahmet ustam da beni Sığınaklara götürdü.Kenan'dan bir şey alamamış olsam da Motorin yine insaflı davrandı.Gör bunları Kenan Bey...!
Bir tur GBM-X'i ziyaret ettik.Onlardan bir şey düşmemiş olsa da,Sıhhiye Aygıtı güzel bir Krizoberil Baş ağrısı verdi.
Günlüğümü takip eden ve son yarışma sonuçlarından sonra beni tebrik eden Quicksilverx adlı nefer ile bir fotoğraf çekildik.Kendisine buradan selam olsun.
Son olarak da bir tur Junon'a davet ettiler.Ben de kendilerine eşlik ettim.Tek eksiğim Oksidant Yüzük ancak yine düşmedi.Çantada yüzük vardı evet,ama beklentimiz olan yüzük değil de çakmasıydı.
Günün Sözü:
Altı üstü toplasan et kemik eşittir insan.Farkımız hayvandan üç kuruşluk mantık. -Sagopa Kajmer(Ar Gelir Yakın)
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Parallax Phenomenon
Günlüğünde bana yer verdiğin için çok teşekkür ederim dostum
devamını bekliyoruz.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Rica ederim.Elimizden geldiğince yazmaya devam. :arrow:Windowss yazdı:Günlüğünde bana yer verdiğin için çok teşekkür ederim dostumdevamını bekliyoruz.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün anca sabah saatlerinde oyunda olabildim.Öğlenden akşama kadar da eski staj yaptığım yeri ziyaret ettim.Geçtiğimiz günlerde mesaj atmışlardı arayıp sormuyorum diye.Eee haklılar ben de bugün ziyaret ettim.Her neyse sabah Bıçak Sırtı Kılıcın parladığını gördüm.
Ayrıca sabah saatlerinde can sıkıntısından Eminönü'nde maden arayışındaydım.İşte Eminönü'nde bulunup da çekebildiğim birkaç saf maden.
Günün Sözü:
Davranışlar Herkesin Kendini Seyrettiği Bir Aynadır. -Terence
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Bıçak Sırtı Kılıcın hayırlı olsun
Bol bol Arz kesmen dileği ile
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim Ağabey,ancak Eminönü içerisinde 2 gündür Arz'a denk gelmedim.Vezirx27 yazdı:Bıçak Sırtı Kılıcın hayırlı olsun![]()