Veda Konusu
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: Veda Konusu
Hayatında başarılar yolun açık olsun.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Yolun açık olsun bundan sonra ki hayatında başarılar dilerim. Yaptığın çalışmalar gayet güzel olmakla birlikte vermiş olduğun kararda güzel.
Bende 3 gündür oyuna girmiyorum. Son hadiselerden dolayı yapacakları 2 kuruşluk iş için zamanında çok oyuncu kaybettiler ve halen kaybetmeye devam ediyor.
Hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum.
Hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum.
Yolun açık olsun Mustafa. Kurduğun ve kuracağın tüm aile ortamlarında sana başarılar diliyorum. Yeri geldi sinirlendik yeri geldi üzüldük yeri geldi güldük. Geçmiş yıllar hep güzeldi tekrar öyle olması dileği ile
2007 Aralıkta teşkilat sunucusu varmıydı yahu? varsa bile isimlendirme kuralına göre isim kurmuşsun çok tuhafTakvimler 2007'nin Aralığını gösterirken ise yeni bir bilgisayar ile bu evrene ayak basmıştım. İlk başlarda sunucu kavramından bihaber olduğum için bir karakteri 10-15 seviyeye getirip oyundan çıktığımda başka bir sunucuyu seçtiğim için karakterin ortadan kaybolduğunu fark ettim. Bu olayı bir kaç kere yaşadıktan sonra kuzenim olayın mantığını açıkladı. Ve Teşkilat sunucusunda kuzenimin yanında oyuna başladım. Bir kaç ay oynadık. Fakat sonrasında ise kuzenim ve arkadaş çevresi sınav dönemi gerekçesi ile oyunu bıraktı. Ve ben de Kuklacı sunucusunda "Mustafasari" isimli savaşçı karakterim ile temiz bir başlangıç yaptım.
arından sultan kesmisşin fakat meteor eklentisi daha gelmemişdiki! yada bunu kabul ediyorum ama diğerlerine pek mantığım kabullenemedi
ama iyi yapmışın geç de olsa iyi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- iSTaNBuLSeFiRiII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HİCRET
oyun oynamanın sadece (vakit) geçirmek oldugunu bilen ve oyun içersinde karakterinden ödün vermeyen çok degerli kardeşler ve abilerle tanıştım. Mustafa'da bu kardeşlerimden yanlızca 1 tanesiydi. yıllardır birlikte güzel vakit geçirdigimiz ve geçirmeyede devam ettigimiz kardeşimle allahın izniyle çok daha güzel günlerin bizi bekledigini biliyorum oyun içinde oyun dışında yardımlaşmalarımız muhabbetlerimiz ilgi alanlarımızın aşşagı yukarı aynı olması özellikle (SİYASET)
diye bilirim... velasıl güzel vakitler geçirmen dilegiyle kardeşim sen güzel vakit geçirirsen bende geçiririm okuyan neden lan demesin hala beraberiz
şuan şu yazıyı 02:27 de yazıyorum sese bakıyorum gine mustafa var
allah tatlı muhabbetimizi bizden eksik etmesin kardeşim