17 Ağustos 2016 İKV Mini Fan Art Yarışması Rezaleti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

17 Ağustos 2016 İKV Mini Fan Art Yarışması Rezaleti

Mesaj gönderen kekikserp »

Yarışma kurallarında da belirtildiği gibi '' her hangi bir siyasi içerik, rahatsız edici içerik veya görüntü bulundurmamalı '' şeklinde bir madde var.

Resim

Fakat bugün yarışmaya başvuran 2 adet yarışmacı içeriklerinde siyasi öğeleri / dini öğeleri kullanarak duygusal bir suistimali ön plana çıkarmıştır.

Resim

Yukarıdaki eserde açık bir şekilde ' Türk Bayrağı ' üzerinden bir duygusal suistimal göz önüne serilmiş ve bu doğrultuda yarışmacı ve jurilerin kanaatine girmeye çalışılmıştır.

Resim

Bu yukarıdaki eser hakkında zaten daha fazla fikir beyan etmek istemiyorum gördükçe midemi bulandırıyor zaten. Bu kadar aşağılık planlar ile hareket edip belirtilen ödüllere göz diken bir şahsiyet oyunda musalla taşı ve tabut kullanacak kadar alçalmıştır.

Konuda içeriklere yaptığımız 3 adet olumsuz yorum forum yetkilileri tarafından silinmesine rağmen belirttiğim eserler halen yarışma sayfasında boy göstermektedir.

Yapılan bu yanlıştan bir an önce dönülmesini temenni eder , başvuruların daha çok titizlikle incelenmesini ümit ederim.

Hayırlı akşamlar/forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: 17 Ağustos 2016 İKV Mini Fan Art Yarışması Rezaleti

Mesaj gönderen YemeLik »

sözlük başlıklarına benzemiş hangi işleri dogruki buda dogru olsun takma değmez.
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Genemi ellerine yüzlerine Bulaştırdılar :D Nedense Hiç Şaşırmadım :P
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Katıldığım eser ile ilgili bir üyenin haddini aşarak yorumda bulunması sebebi ile cevap verme ihtiyacında bulunmam gerektiğini düşünüyorum.

Öncelikle yarılma kurallarında siyasi içerik ve toplumu rahatsız edici unsurların yer aldığı paylaşımların yarışmaya katılamayacağı bariz şekilde açıkca söylenmiş ve belirtilmiştir.
Benim paylaşmış olduğun eserde siyasi bir içerik bulunmamaktadır. Bir Türk olarak Türk bayrağının siyasi olarak arlandırılması üzüntü ve cahilliktir. Kaldıki eserim Türk bayrağı üzerine deği cenaze merasimi üzerine kuruludur ve Türk olarak cenazede Türk bayrağının olması ve oyunun yapımı tarihine uygun olması söz konusudur.

Söz konusu arkadaşın yapmış olduğu iğrenç yorum ise apayrı bir durumdur. Türk bayrağının veya musalla taşının senin mideni bulandırması senin sorunundur. Paylaşım senin niye bu kadar zoruna gitti anlamadım. Uygun değil der geçersin....

Kaldı ki paylaşımda bulunduğum resim duygusal yaklaşarak birşeyler kazanmak değildir ki illa duygusal bir paylaşım kazanıcak olsa herkes öyle bir paylaşımda bulunurdu. Bu bir önceki yarışma gibi oldu. En uzun süreli günlük tutan kazanmalıydı gibi oldu.
Oysaki ben yarışmaya anlamsal olarak yaklaşın gösterdim. İsim vermicem ama bir arkadaşımızda espirisel olarak yaklaşmış. Başkası başka şekilde yaklaşmış başkası kardeşliğe vurgu yapmış. Ve içlerinde beğendiğim çalışmalar da var.

Açıkcası paylaşımıma bu gözle yaklaşılması beni derinden üzmüştür. Şahsı geçen üye art niyetli olduğu benim açımdan bellidir. Uygun olmayan arkadaşlarda üzmüştür.

Okuyan arkadaşlara teşekkürler.
Tartışma çıkmaması için ve yarışmaya katılmış biri olarak daha fazla mesaj atmam yakışı kalmaz ki kendimi ifade edebildiğimi düşünüyorum.

Lütfen art niyetli gözle paylaşımları değerlendirmeyin...
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

pislik çıkacak moderatör kardeşler gm kardeşler gönüllü kardeşler el atın bir şuraya kilit vurun konuya uçurun bir şey yapın.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Milli , dini değerler bu kadar küçültülmemeli.
Katılımcılarda art niyet olduğunu zannetmiyorum ama musalla taşı , tabut falan hiç ama hiç hoş değil.
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Türk bayrağının bir figür olarak yer aldığı oyunumuzda; yine Türk bayrağı bulunan görsellerin siyasi içerik teşkil etmeyerek ve kanunlara, kurallara uygun bir şekilde kullanılmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Belirtmiş olduğunuz eserlerde bulunan Türk bayraklarının veya yer alan diğer öğelerin bir siyasi, dini unsur olarak kullanılmadığı aşikardır. Bu sebeple içerikleri kaldırmamızı gerektiren bir durum bulunmamaktadır.

Etkinliği manipüle ederek tartışma ortamına çevirmemenizi önemle rica ederiz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön