YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
onurcinucen
İskele Babası
İskele Babası

YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?

Mesaj gönderen onurcinucen »

Öncelikle herkese merhaba.
Ben kuklacı sunucusunda oynuyorum normalde fakat bugün lanet ettim adeta nedeni ise herkesin dininin imanının para olması ve insanların içine işlemiş olan bencillikleri.
Bu konuyu açmamın sebebi ise emek verdiğim karakterim dursun istiyorum aktar bu sunucuya diyenler olacaktır fakat şuan 1 Tl bile harcayamam maddiyatım çok kötü bu sunucudan bana yardımcı olabilecek var mı tabii ki sizden m1 y2 falan istemiyorum en azından görevlere yardım edebilecek veya kasmama yardımcı olabilecek var mı bu sunucu tek umudum artık burası da olmazsa oyuna nadiren girerim belki şimdiden teşekkürler herkese...
Kullanıcı avatarı
onurcinucen
İskele Babası
İskele Babası

Re: YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?

Mesaj gönderen onurcinucen »

Az önce fark ettim ki 2 konu açılmış benimkine benzer fakat ben değilim arkadaşlar şimdiden söyliyim bunu bilerek okuyun lütfen benim kuklacıdaki nickim Altınnadam Goldenman ve Palabıyıkremzi dir
Kullanıcı avatarı
hewlet57
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: FireNation

Mesaj gönderen hewlet57 »

https://discord.gg/UHETu gün içerisinde seslı chat programımıza gelebılırsınız bızde yenıden başlıyoruz ekıpce
Server :Eminönü
Nick : Hewlet
Lonca : FireNation
Kullanıcı avatarı
hewlet57
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: FireNation

Mesaj gönderen hewlet57 »

Merhabalar neredeyse tum serverlerde böyle farklı bır serverde oynuyoruz fakat ekibimizle başlamak ıstersenız level konusunda yardımcı olabılırız ozel mesaj atmanız yeterli iyi geceler saygılar.
Server :Eminönü
Nick : Hewlet
Lonca : FireNation

“Genel Sohbet” sayfasına dön