Herkese iyi akşamlar.
Normalde buna benzer bir konu açılmış "oyunun durumu" başlığı adı altında fakat ben yeni bir konu açmak istedim çünkü gm lere sormak istiyorum:
Bu oyunun gidişatı nedir yani oyun geliştiriliyor mu grafiklerde iyileştirme yapılacak mı silahların kıyafetlerin vs. görünümü değiştirilip iyileştirilecek mi belki bazıları gerek yok falan diyecektir kıyafetlerin görünümünün değişmesine ama bence kesinlikle grafiklerde iyileştirmeye ihtiyaç var. Bu oyunun tutulmasının bir sebebi de bence hikaye örgüsünün mükemmel olması yani oyunun başından sona çok güzel bi hikaye örgüsü var. Görevlerin açıklamasını kaç kişi okumuştur bilemem ama okunduğunda cidden çok ilgi çekici geliyo örneğin daha labirent görevlerinde arzuhalci taşa dokunup yok olduğumuzda ne olacağını nereye gideceğimizi bilmiyor fakat ruh taşının kullanım sözlerini biliyor ve bize öğretiyor bunu da oyunda "o da bende sır olarak kalsın" diyor.Her neyse fazla uzatmak ta istemiyorum ama sayın gm ler soruyorum size bu oyun ne olacak kapanacak mı yoksa bir iyileştirme yapılacak mı ?...
Oyunun gidişatı hk.
- onurcinucen
- İskele Babası

Re: Oyunun gidişatı hk.
Fren patlak duvara toslamamız an meselesi.
:arrow: :idea:YemeLik yazdı:Fren patlak duvara toslamamız an meselesi.
- onurcinucen
- İskele Babası

Haklısınız fakat gm lerden hala ses yok keşke biraz önem verselerdi şu oyuna ben eminim ki avrupadan bile oyuncu toplardı...
bu oyundan hala bişey mi bekliyosunuz ya :mrgreen: :mrgreen: oyunu ben bırakalı 2-3 yıl falan oldu . çok iyidi de işte..
ah güzel eski ikv'li günler...
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
dostum şahsen benim hala umudum var yani, hala kalabalığız biz bize yetiyoruz. ttnet yahut sobee den de yakında bir şeyler bekliyorum. 10. senesine girecek
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- onurcinucen
- İskele Babası

Ben de 10. seneye özel bişeyler bekliyorum ama hala gm lerden destek ekibinden bi ses yok bi konuda gördüm geçen Türk Telekom yetkilileri oyunun yetkilileri Destek takımıdır biz bilgi veremeyiz demiş destek takımı ise tam tersini...Yani bi açıklama yapsalar da en azından hevesimiz falan artsa