Tercih sonuçları...
Re: Tercih sonuçları...
KTÜ Türkçe öğretmenliği.Bir de arkadaşlar ben Trabzon'da oturuyorum.Bu e-kayıt illa zorunlu değil,değil mi ? Yani kaydımı direk 15-19 Ağustos arasında okula gidip yapabilir miyim ?
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- cihaom
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kaybedenler Kulübü
E kayıt zorunlu değil ama rahat yani şehire 1 ay sonra gitmek var şimdi gitmek varosman5050 yazdı:KTÜ Türkçe öğretmenliği.Bir de arkadaşlar ben Trabzon'da oturuyorum.Bu e-kayıt illa zorunlu değil,değil mi ? Yani kaydımı direk 15-19 Ağustos arasında okula gidip yapabilir miyim ?
Tanrım, beni dostlarıma karşı koru, kendimi düşmanlarıma karşı korurum.
Deadburn
Yaistiklal
Lınkinpark
Deadburn
Yaistiklal
Lınkinpark
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
http://www.ktu.edu.tr/oidb-duyuru14116osman5050 yazdı:KTÜ Türkçe öğretmenliği.Bir de arkadaşlar ben Trabzon'da oturuyorum.Bu e-kayıt illa zorunlu değil,değil mi ? Yani kaydımı direk 15-19 Ağustos arasında okula gidip yapabilir miyim ?

- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gods Ofthe Game
bilecik şeyh edebali üniversitesi 
cihaom yazdı:E kayıt zorunlu değil ama rahat yani şehire 1 ay sonra gitmek var şimdi gitmek varosman5050 yazdı:KTÜ Türkçe öğretmenliği.Bir de arkadaşlar ben Trabzon'da oturuyorum.Bu e-kayıt illa zorunlu değil,değil mi ? Yani kaydımı direk 15-19 Ağustos arasında okula gidip yapabilir miyim ?![]()
KTÜ zaten Trabzon'da olduğu için sıkıntı olmuyor
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Teşekkür ederim,her ihtimale karşın sorayım dedim.kekikserp yazdı:http://www.ktu.edu.tr/oidb-duyuru14116osman5050 yazdı:KTÜ Türkçe öğretmenliği.Bir de arkadaşlar ben Trabzon'da oturuyorum.Bu e-kayıt illa zorunlu değil,değil mi ? Yani kaydımı direk 15-19 Ağustos arasında okula gidip yapabilir miyim ?
- hasaneren57
- İskele Babası
istanbul universitesin bilgisayar ogretmenligi
ben kiyametin ortasinda kaldim
)
Merhabalar Arkadaşlar
Öncelikle emeğinin karşılığını alıp derin bir oh çeken herkesi tebrik ederim, başarılarınız daim olsun. Ayrıca belirtmek isterim ki hayatlarınızın en keyifli günleri sizi bekliyor. Her şey gönlünüzce olsun.
Öncelikle emeğinin karşılığını alıp derin bir oh çeken herkesi tebrik ederim, başarılarınız daim olsun. Ayrıca belirtmek isterim ki hayatlarınızın en keyifli günleri sizi bekliyor. Her şey gönlünüzce olsun.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
xPrince yazdı:Erciyes üniversitesi Japon dili ve edebiyatı![]()
Japonyaya gittiğimde oyun açık kalırsa japonyadan oynayan ilk kişi olucam umarım![]()
Kayseri'ye hoşgeldin. Japon öğretmeninin bayan olduğunu biliyorum arkadaşlar söylemişti.
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ülkü
E kayıt şart mı bilgisi olan yazabilir mi ?