Farkındaysanız oyuna her bir güncelleme geldiğinde oyuncu sayısı bir anda yerle bir oluyor . Önceden Sunuculara giriş yapabilmek için 3-4 defa ve daha fazla zorlayarak girerdik ama şimdi tüm sunucular bomboş (Bazıları hariç). Önceden Grup bölgelerine girebilmek için diğer oyuncuların çıkmasını beklerdik . Grup bölgeleri bir anda en fazla 20 grup alıyordu ve tamamı neredeyse doluyordu. Şimdi ise taş çatlasa (Sanacak sunucusu içi geçerli) 1-2 grup zar zor oluyor ... Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama şöyle yazıyordu; " Emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bir oyun ve hilesiz " ... öyle bir şeydi . Benim eğer emeğime saygı duyuluyorsa ben ve diğer oyuncuların istediği şekilde gelişmeler göstermesi lazım ama maalesef tam tersi bir durumdayız. Oyun git gide maddiyata dönüşüyor resmen eğer yakında itemleride akçe ile satmaya başlanır ise şaşmayın .
Oyuna yeni bir gelişleme paketi gelince tahminime göre ilk haftalar rağbet artar ondan sonra bir anda tekrar çakılacak .(Tabi gelirse öyle bir şey ) Normalde oyun yönetimi oyuncuları oyuna çekmeleri gerekir iken tam tersi kaçırmak için elinden geleni yapıyorlar gibi. Oyunda basit bir örnek verim önceden her bir maden 3 dakikada bir çıkıyordu şimdi 15/20 Dakika arası bir şeyde çıkıyor artırıcılar var boşa yapılmış bir şey para tuzağı gibi (Benim "görüşüm" almam ve denemem sonucu).
Bu yazım forumda maksimum 5 10 dk kalır yetkili biri üşenmeyip okur ise kaldırır sonra
(3-5 Yılda bir güncelleme gelip oyunda oyuncu bırakmayacaksa hiç gelmesin daha iyi ).