İnenal kartıma gün gece 20tl yükledim. 10 Tl değerinde 1000 akçe almaya çalışırken her şeyi başarılı bir sekilde yaptığım halde. Kart tipiniz bu ödeme için uygun değil diye hata veriyor ve ödeme başarısız oldu .
İnenal kartımla nasıl akçe alabilirim ?
Playstoreden Akçe Alamadım
-
Mchqeen955
- Acemi Savaşçı

Re: Playstoreden Akçe Alamadım
viewtopic.php?f=46&t=127920
Sorununuzun çözümünü bu konudan bakarak giderebilirsiniz umarım işe yarar.
Sorununuzun çözümünü bu konudan bakarak giderebilirsiniz umarım işe yarar.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bir de kartta visa yada mastercard falan mevzusu var.Başka bir oyun için visa olduğu için ürünü alamamıştık bir arkadaşıma.Belki o yüzden senin de uymuyor olabilir.
-
Mchqeen955
- Acemi Savaşçı

İnenal kartım aktif App store den Steamdan oyun falan alabiliyorum. Ama Dün gece 500 ve 1000 akçe denememde hata veriyor ve bugün de denedim yine hata veriyor.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
ticket ya da müşteri hizmetlerine ulaşmayı denemelisiniz dostum. şimdiden sabır dilerim
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
-
Mchqeen955
- Acemi Savaşçı

6 Ay ara vermiştim. 1140 akçe varmış hesabımda 1000 akçe ekleyip 1 ay plus alıp durumu bakacaktım oyundaki. Devam etmeyi düşünüyordum ama akçede alamadım en iyisi hiç başlamamak 
-
snapdragon
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Playstore da ininal kart geçmiyor yigen. -18 oldugunu düşününce tek çaren mobil ödeme. mobille alırsan haliyle biraz daha fazla eğileceksin.
Yukarda eleman sana link atmısta o linki ciddiye alma. Playstore resmi facebook sayfasından bu durumu izah edersen net olarak ininal kartın playstorede geçmediğinin cevabını alacaksın.
Yukarda eleman sana link atmısta o linki ciddiye alma. Playstore resmi facebook sayfasından bu durumu izah edersen net olarak ininal kartın playstorede geçmediğinin cevabını alacaksın.