Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Flewz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Flewz »

Furkan'cım Merhaba!

Günlüğünü ilgiyle okuyup, takip ettiğimi bilmeni isterim.
Aslında uzun süredir baya bi kişiyi takip ediyordum ama yazmak bugüne nasip oldu. Bu arada daha önceden sesli olarak tebrik etmistim. Tekrardan üstün başarın için tebrikler.

Allah başarılarının devamını erdirsin diyorum...

Saygılar ve sevgiler...
Resim

Resim

Resim

Lorem ipsum dolor sit amet.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Flewz yazdı:Furkan'cım Merhaba!

Günlüğünü ilgiyle okuyup, takip ettiğimi bilmeni isterim.
Aslında uzun süredir baya bi kişiyi takip ediyordum ama yazmak bugüne nasip oldu. Bu arada daha önceden sesli olarak tebrik etmistim. Tekrardan üstün başarın için tebrikler.

Allah başarılarının devamını erdirsin diyorum...

Saygılar ve sevgiler...
Merhaba Mert Hocam;

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür eder ve ben de dereceye girdiğin için seni kutlarım.Bu arada sesli iletişimimizin tekrar olmasını çok isterim.Buradan Furkan Ağabeye de selamlar olsun. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün oyundan oldukça haz aldım diyebilirim.Çok mizahi ve esprili,aktivitesi ve ticareti olan bir gündü.Ayrıca etkinlikten kazandığım ödül de yüklenmiş.Yönetime ilgiden dolay teşekkür ediyorum.Geçen de bir arkadaşa söz vermiştik,kendisi ile Migrat'a girecektik ve bugün girdik.Ancak ben görevleri var sanıyordum ama GBM-68 [45] görevlerini daha yapmamış.Bu bizi dara düşürmedi neyse ki.Çünkü Migrat'a görevsiz girilebiliyor.Burası uzadıkça uzar günlük,biz en iyisi başlayalım. ;)

İçeri girdik Emre arkadaşımız su içmek için izin istedi.Ahmet ustamız tek [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] olduğu için kesemeyeceğini söyledi.Ben de konuşma panelinde kendisine yazdım.
Resim

Sonra bizim grup,Karkumlara gelince ilginç bir taktik denediler.İlk defa gördüm.Tesla gözcülerini çağırıp,karkumlara yönlendirdiler.
Resim

Burada da Centurion'dan 2 tur boyunca düşenler:
Resim

Resim

Junon Hanımı da unutmayalım.Bu arada,Junon için söz verdiğimiz ve tanıştığımız Yasin ağabeyimize de Kıyamet Alevi Zırh düşünce çok sevindim.
Resim

Etkinlikten tekrar [tooltip t=Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %300 arttırır.]Büyü Bozma (III)[/tooltip] istedim.Çünkü Emre arkadaşımız günlerdir bu tılsımı arıyordu.Ben de iki söz verdim loncama.Birincisi bu tılsımdı.İkincisi de [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip] almaktı.Hem iksirim de azaldı,biraz toparlamak lazım diyerek aradım ancak takas yapabilecek kimse bulamadım.Ben de Emre'ye etkinlikten gelen tılsımı sattım.
Resim

Resim

Resim

Resim

Emre'nin bu vesile ile eli ağrıdı.Kendisine hayırlı olsun.Daha sonra bir de şu an yapılan Mini Fan Art yarışmasına değindik.Çoğu kişi,Epe'nin neden birincilik ödülü olmadığını düşündü.Bunu forumda da soran olmuştu.Hızlı destekte AFRASİYAB Bey cevaplamıştı.Sonra bir dostumuz Epe'yi ne yapacaksınız diye sordu.Yanıtı aşağıda. ;)
Resim

Ben susayım fotoğrafta alttaki diyaloglar konuşsun bölümümüze hoş geldiniz.Meteorit büyücüler gerçekten tehlikeli.Zihin Saldırısı yapmasalar ölebilirler ancak bir de bir anda toplanıp sizi un ufak ediyorlar.
Resim

Savaşçı ile 9000+ Klan Parasına ulaştık.
Resim

Ben susayım fotoğrafta alttaki diyaloglar konuşsun bölümümüzün ikinci perdesine hoş geldiniz.Böyle bir cümleye,böyle bir açıklık getirilebilirdi diyorum,yine de söz sizlerde.
Resim

Son olarak da Arz Sancağı bastık.Savaş sırasında birdakikaafkyim(Gülsüm Hanım)'la çok karşı karşıya geldik.Arzlara saygım sonsuzdur.Ve son olarak bugün Rıfat Bey'i de oyunda göremedim buradan söyleyeyim. :)
Resim

Günün Sözü:
Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene. -Victor Hugo

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün hoş,güzel bir gündü.Klan Savaşımız oldu,bölgemiz oldu ve ticaretimiz oldu.Özlem ve hasret giderdim eski bir NPC ile.Hol'e ara verince kendisini çok ziyaret etmek istiyordum daha önce de söylemiştim zaten.Burayı bugün kısa tutarak başlamak istiyorum.

Dünden beri [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] verip [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip]almaya çalışıyordum.Aslında takas yapacaklar vardı ancak tam istediğim gibi takaslayan bulamamıştım ve maalesef ki 2M gibi bir + ücret vererek takasladım.
Resim

Ne söylesem bilemedim.Bölgeyi çok özlemişim.Genelde şu sıralar oyunun müziklerini ayarlardan kısar,arkadan müzik açardım.Ancak bölgenin taşını,toprağını,müziğini,Gaffar'ın madalyalarını hatta Stuart'ın cimriliklerini bile özlemişim.[tooltip t=Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azalta miktarını %35 yapar.]Meteorit 2(III)[/tooltip] tılsımım olmadığı halde beni Stuartsız Gaffar'a aldılar.Sorunsuz şekilde kestik.Semiha Hanım bana "geri gelme" hediyesi vermedi. :(
Resim

Gaffar Bey ise,kendisini çok sevdiğimi bildiği için Hidrojen ikram etti.
Resim

Çemberlitaş'ı bırakma sebeblerimden bir tanesi de budur.Arkadaş grup kurarken genelden ve özelden tılsımımı yansıttım.Ancak görmemek için ısrar etti sanırsam.En sonunda bağırarak alttan "Kardeş alacak mısın,tılsımı yansıtıyorum görmüyorsun" dedim.Bu sefer de özelden Hasarımı sordu.Küçümsemek gibi olmasın ama,ipekli ceketli bir neferimizin hasar sorması garip geldi gözüme.Alttan 200 yazdım absürt olması için ama sonradan yine gruba girdim.
Resim

Yol Savaşçısı da tekrardan hoş geldin dedi.Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Resim

GBM-X'in kolunu kurcalarken aldığım bir fotoğraf.Galiba bu koca makineyi Genç Bilgililer tasarlamıştı,belki de değil.Ancak güzel tasarlamışlar. :)
Resim

Lonca kanalından "Gaffar'dayım var mı bir isteğiniz?" yazmıştım.Hasan dostum aşağıdaki isteği talep etti.Ben de onu kırmadım.
Resim

Son olarak da Stuart Efendi bize tekrardan hoş geldin dedi.Şunu belirtmeden geçemeyeceğim.Eksikler için değil,azalan iksirlerim için tılsımı değiştirdim. ;)
Resim

Günü Sözü:(Geçmişte olan tılsım çalınma anımıza gönderme niteliğinde olsun)
Geçmiş bir felakete üzülmek, bir yenisini davet etmenin en emin yoludur. -W.Shakespeare

Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Bir düzeltme yapayım izninle,
Shakespeare , Shakespeare değildir.Kendisi "Şeyh Pir"dir ve gizli Müslümandır.
Kanıtını atabilirim :D
(Trolldür tabi meczup bir zatın uydurması)

Şeyh Pir Efendi güzel bir söz söylemiş ayrıca.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

VoiceOfVoiceless yazdı:Bir düzeltme yapayım izninle,
Shakespeare , Shakespeare değildir.Kendisi "Şeyh Pir"dir ve gizli Müslümandır.
Kanıtını atabilirim :D
(Trolldür tabi meczup bir zatın uydurması)

Şeyh Pir Efendi güzel bir söz söylemiş ayrıca.
:mrgreen: :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün sinirliydim.Çemberlitaş bölgesini seviyorum ama giren oyucuları sevmiyorum.Durduk yere tartışma çıkarırlar,birbirlerini ezerler ve sürekli gruptan çıkarlar.Sevmiyorum bu tip oyuncuları.Bugün Gaffar'ın nur yüzünü göremedim.Hatta Ateş güzeli Semiha'yı da.Stuart Efendi'den ileri gidemedim.Bugün,oyun hakkında çok şey anladım.Devamını aşağıda konuşalım.

Anlıyorum ki herkes tılsımı olduğu için giriyor buraya.Bazı deyyuslar bizi buluyor "Hasarın az" diye.Kim bilir,belki de reelden tılsım alan birkaç zat,hasarı düşük diye yine de alınıyor.Neden?Çünkü onun tılsımları tam.Benim hasarım 2000+,dün biri bana hasar soruyor.Tılsımlıyı gruba alınca sormuyor ama.Artık Çemberlitaş bilen kimse kalmamış.İnanır mısınız,grupta liderlik yaptım en son girmeme rağmen.Kimse pratik oynamıyor.Kimse bir şeyleri düşünerek,kombine ederek hareket etmiyor."1 tuşuna basayım sadece Meteorit atınca yaratık ölür" düşüncesi var.Kesinlikle yanlış.Bugün şunu anlıyorum ki,bu oyunda geliştirici ekibe ve yöneticilere hakaret etmek yanlıştır.Her defasında "Güncelleme,güncelleme" demek vesaire...Bu oyunu,onların öldürdüğünü söyleyenler var,HAYIR!Bu oyunu biz oyuncular bitirdik.Yönetim nereden bilebilirdi söyler misiniz,tılsım güncellemesi getirdiklerinde tılsımlı oyuncunun,tılsımsızı ezmesini veya artık bölgelere tılsımsızların alınmamasını.Eh şimdi Retacığım oyunda kişi az güncelleme gelmediğinden derseniz eğer,güncelleme yoksa oyuna destek var öyle değil mi?Mesela bakınız...Çemberlitaş ve Migrat.Herkes tılsımı olmasına rağmen bölgeyi bilmiyor.Onlara destekte bulunalım değil mi?Çemberlitaş bile bilinçsiz oyuncular ile doldu.Haliyle sinirden sağa sola sardım.Kalktım bilgisayardan aldım elime kalemi bir şeyler karaladım.Bir ara sunucular gitti.Tam KP kasarken gitmesi her ne kadar ilk başta üzse de beni,daha sonra sevindim.Şimdi size soruyorum,o eski Çemberlitaşçılardan kimler var etrafınızda?Saymaya kalksak 10 kişiyi çok nadir geçer.Velhasıl şöyle kötü espri ile bitireyim.İşte Reta'nın iç yüzü.
Resim

Günün Sözü:
Zamanın Mahvetmeyeceği Bir Şey Yoktur. -Horatius

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün hasretinden yandığımın Gaffar Bey'ime kavuştum.Madalyasını dahi özlemiştim.Ancak sadece bir defa başarılı bir kesim yapabildik.İkinci denememizde başaramadık.3 ve 7 canlarda grup öldü.Çemberlitaş'a girince oyunun içler acısı durumunu giderek anlıyorum.Ayrıca bugün de geç yazdım fark etmişsinizdir.Gözümdeki 4 yıllık bir iz,tekrardan nüksetti.Halk arasında it dirseği yada Çıban olarak bilinen bir göz hastalığı.Herkes için sıradan bir şey olsa da bende izi hala vardır.Bu denli oyun saatlerimi azalttım.Bakalım düzelecek miyiz?Neyse haydi başlayalım.

Fizik olmak keyif verici.Bugün,sabahın erken saatlerinde yine Klan Savaşı'ndaydık.
Resim

Çok ıska vurduğum için Ofansife dönmeye karar verdim.Defansif iken,ofansif bir savaşçı beni çok rahat öldürüyordu.Ben de tılsımı takasa sundum.Sağ olsun "nisanyagmurum" yani Rüveyda Hanım,takası kabul etti.
Resim

Günün ilk ve tek başarılı Stuart Efendi kesimi.
Resim

Ve de Gaffar Bey'i...
Resim

Günün Sözü:
Her Gün Değişiyoruz; Düşüncelerimizle Eserlerimiz Nasıl Aynı Kalabilir? -Carlyle

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Akşam oyuna öylesine girdim.Meğer sancak savaşı varmış.Klandan şifa arıyorlardı.Şifacıya geçtim ancak ilk tur için alımlar kapanmış.Şahsen hiç bu etkinliğe katılamadım. :( İnşallah bir gün katılma imkanım olur.Loncadan da şöyle küçük,komik bir diyalog geçti aramızda.Tam alımlar başladı...Neyse devamı aşağıda.
Resim

Keyifli Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün Çemberlitaş'ta başarılı kesimler yaptım şükürler olsun ki.İksir sayısı 100 kadar olunca [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] tılsımını geri alacağım.Ayrıca bugün Gaffar yüzüme güldü bir ceket verdi.Ancak ben güldüm mü aşağıda göreceğiz.Lafı kısa keserek başlamak istiyorum.

Çemberlitaş'a girecekken,bizim loncanın Çeteci mağara önünde toplanıp konuştuklarını gördüm.Serkan o sıra bir öneride bulundu.Ben de kendisine yanıt verdim. :)
Resim

Arkamda Eminönü olacak,şurada da bir havuz.Yaptık olacak!

Sıradan bir fotoğraf diyebilirsiniz ancak iyi bir refleksle Stuart'ın burada 2 candan 50-60 cana çıkmasını engelledik.Tam ölecekken Erg yeteneğini kullandı,son meteorit büyüleri ve kutup rüzgarı ile kurtulduk.
Resim

Aman Allah'ım 4.5 ay sonra bir eşya ve de reçete!Ne olabilir ki.Haydi bir reçeteye bakalım.
Resim

Transformatör Ceket çıkması beni üzdü.Ancak aylar öncesinden bunun riskini almıştım.Sonra bu düşünce aklıma gelince teselli etmiş oldum kendimi.Zaten eşya için değil,iksir için girdik öyle değil mi? ;)
Resim

Günün Sözü:(Düşen Ceket için gelsin)
Kendi düşen ağlamaz. -Türk Atasözü

Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön