İKV Güncelleme 2016 - Sobee Studios
Re: İKV Güncelleme 2016 - Sobee Studios
Dayanacak yürek kalmadı artık,tükendim.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
İçeri dalan kesin Nerull o ekipten başka kimse oraya öyle dalamaz.Arkandayız reis.
Mevlüt Dinç-Kovdunuz.
Nihat Özpay-Yedirmeyiz.
Mevlüt Dinç-Kovdunuz.
Nihat Özpay-Yedirmeyiz.
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Düşündürücü.. :ugeek:

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Bu arada oyunu yaklaşık 4 yıl sonra tekrar indirdim.Bir gireyim dedim. Oyun çok tuhaf geldi fizik motoru felan eskiden gözüme batmıyordu bu kadar ama müzikler yine beni benden aldı 
Birde sabahın 4'ünde girdim heryer bomboş sanki sunucu bana aitmiş gibi
orada 1 kişiye rastladım oda maden çekiyordu.
Keşke bir güncelleme gelse diye diye zamanında öldük ama artık böyle geceleri oyunda biraz yürüyüşe çıkar müziklerini felan dinler maden çekerim.
Kader mühürlerine boş yatırımlar yapıcaklarına bu oyunu baştan yeni bir oyun motoru ile yapsalar o zaman süper oyuncu toplar e-sporsa e-spor paraysa para kazanırlardı. Ama işte fizikleri berbat sadece grafik basılmış odun gibi bir oyun için uğraş veriyorlar.
GÜNCELLEME PLS. Biraz insaf be.Birazda mantık. Oyuncuğa kulakları tıkayıp oyun mu yapılır ?
Birde sabahın 4'ünde girdim heryer bomboş sanki sunucu bana aitmiş gibi
Keşke bir güncelleme gelse diye diye zamanında öldük ama artık böyle geceleri oyunda biraz yürüyüşe çıkar müziklerini felan dinler maden çekerim.
Kader mühürlerine boş yatırımlar yapıcaklarına bu oyunu baştan yeni bir oyun motoru ile yapsalar o zaman süper oyuncu toplar e-sporsa e-spor paraysa para kazanırlardı. Ama işte fizikleri berbat sadece grafik basılmış odun gibi bir oyun için uğraş veriyorlar.
GÜNCELLEME PLS. Biraz insaf be.Birazda mantık. Oyuncuğa kulakları tıkayıp oyun mu yapılır ?
...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
mevlüt dinçi kimse kovmadı , kendisi aldı cukkasını çekildi.YemeLik yazdı:İçeri dalan kesin Nerull o ekipten başka kimse oraya öyle dalamaz.Arkandayız reis.
Mevlüt Dinç-Kovdunuz.
Nihat Özpay-Yedirmeyiz.