Dikkat çekiyorum!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Dikkat çekiyorum!

Mesaj gönderen KURT »

Merhaba,

Hala hatırlayan var mı bilmiyorum ama yine de kendimi tanıtmaya çalışayım. İsmim Mete, oyun içi ismim Börü ve Kuklacı'da oynuyordum. Geçen yazın sonunda üniversite sınavına hazırlanmak için oyundan elimi çekmiştim. Bu sabah üniversite yerleşme işlemleri tamamlandı ve Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini kazandığımı öğrendim. Ankara'da yaşadığım için yerleşmem biraz zaman alacak ancak sonrasında oyunda tekrardan aktif olmaya başlayacağım.

Yeni bölge gelmemiş sanırım hala... Bir kaç sene daha beklerseniz yeni bölgeyi ben yazıp dizayn edeceğim! Bu da İKV halkına sözümdür!!

Not : Son paragraf İKV geliştiricilerine yönelik bir ironiydi ancak elimden bir şey gelirse yardım etmeye hazırım :P
Börü
Kıpçak
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Dikkat çekiyorum!

Mesaj gönderen kekikserp »

Hayırlı olsun dostum umarım uzatmadan bitirirsin :d
Resim
Kullanıcı avatarı
kizildas2675
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kizildas2675 »

O bölge birgün gelecek, sonsuz başarılar diliyorum kardeşim. En kısa zamanda çt de buluşmak dileği ile.
''onlar sözü dinlerler, en güzeline uyarlar.''
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Vay Börü biliyorum seni :) bende 300 puan aldım hiç hazırlanmadan 295lik yeri yazdım meğersem puanı 330 olmuş puanlar çoşmuş ek tercihe kaldık hayırlısı :) her bölum 20 30 puan yükselmiş resmen oyun oynadılar
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen KURT »

Ben 66bindeydim, kazandığım yer geçen sene en son 71binle almış... Eğer dediğin gibiyse büyük ihtimalle sonuncu falan girdim :D
Börü
Kıpçak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön