Az önce kafam esti ve üretim karakterlerimdeki bazı güzel itemleri üretmek istedim.Örnek göstereyim sizlere itemlerden.(Boş işlerle uğraşıyorsun diyenleri duyuyor gibiyim )
Bu baltayı nedense çok sevdim.Gerek tipi gerekse item şekli olarak hoşuma gitti.
Değişik bir Tek Atar ;
Son olarak üretimini yaptığım farklı bir balyoz
Son olarak hızımı alamadım ve az önce forum ve oyundaki ismiyle YankeeGoHome kardeşimizin hediyesi olan reçeteyi ürettim.Gerçekten güzel bir item.Teşekkür ederim.
Bunlar satılık falan değil.Sadece tanıdığım kişilere verebilirim.Zaten çok da ahım şahım bir itemler değil.
Zevk işi
En son AFRASiYAB tarafından 21 Ağu 2016 19:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep:İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Bu itemlere bende önceden merak sarmıştım . Bi ara her yer item dolmuştu 1 lvl felan . Sonradan bu işin benim oyunda yapacağım farklı işlerden alıkoyduğunu gördüm ve bıraktım . Ancak zevkli bir iş
YankeeGoHome yazdı:Bu itemlere bende önceden merak sarmıştım . Bi ara her yer item dolmuştu 1 lvl felan . Sonradan bu işin benim oyunda yapacağım farklı işlerden alıkoyduğunu gördüm ve bıraktım . Ancak zevkli bir iş
Oyunda yapılacak en son iş olduğunu düşünüyorum ve yapıyorum
VoiceOfVoiceless yazdı:Az önce kafam esti ve üretim karakterlerimdeki bazı güzel itemleri üretmek istedim.Örnek göstereyim sizlere itemlerden.(Boş işlerle uğraşıyorsun diyenleri duyuyor gibiyim )
Bu baltayı nedense çok sevdim.Gerek tipi gerekse item şekli olarak hoşuma gitti.
Bir yakışıklı gördüm sanki. Şaka maka güzel bir görüntü ortaya çıkmış.
VoiceOfVoiceless yazdı:Az önce kafam esti ve üretim karakterlerimdeki bazı güzel itemleri üretmek istedim.Örnek göstereyim sizlere itemlerden.(Boş işlerle uğraşıyorsun diyenleri duyuyor gibiyim )
Bir yakışıklı gördüm sanki. Şaka maka güzel bir görüntü ortaya çıkmış.
Teşekkür ederim Bu karakteri ilk açtığımdan beri hep derim çok karizma oldu bu diye , yanılmıyormuşum
Merhaba,
Reçeteler güzel gerçekten.
Yaklaşık 2 hafta sadece reçete kasmakla geçti sanırım zamanım.
5 6 yıllık oyun hayatımda her türlü reçeteyi gördüm.
Hatta ipek istemeyen ama ''İpekli Ceket'' reçetelerini bile gördüm.
Güzel uğraş tavsiyem Fareadam Tetikçi'de oldukça güzel reçeteler düşmektedir.
Ve gitmek gerekir çok yorduysa hayat. DeLiKiSs gemini Rüveyda Akseki
nisanyagmurum yazdı:Merhaba,
Reçeteler güzel gerçekten.
Yaklaşık 2 hafta sadece reçete kasmakla geçti sanırım zamanım.
5 6 yıllık oyun hayatımda her türlü reçeteyi gördüm.
Hatta ipek istemeyen ama ''İpekli Ceket'' reçetelerini bile gördüm.
Güzel uğraş tavsiyem Fareadam Tetikçi'de oldukça güzel reçeteler düşmektedir.
Öneriniz için teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz Tetikçi Fareadam kesmeyi denemedim hiç.Deneyeceğim uygun bir vakitte.