Aydınoğlu görevini yap 99dayken exp 40 a kadar çıkarSTARK yazdı:Aynısını yapıcaktım benden önce OLIVERA isimli arkadaş yaptı sadece 13 ex verdi, inanmadım Team dan baktım 13 ex vermiş gerçekten,TOLGARDA yazdı:Tüm arttıcılar varken 48 seviye 99 ex iken kadim görevi teslim edersen.
Slotları kes derseniz, 27 ex i geçiceğimi sanmam,
Merandaki genelde oynadığım çarın ismi şu; HawkinsKabile yazdı:meranda oynadığın nick ne senın belkı yardımım dokunur
Bunu Yapmayı anlatana Defans 2 III Tılsım Hediye Edicem
Re: görev
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Bunu Yapmayı anlatana Defans 2 III Tılsım Hediye Edicem
Yanılıyor olabilir misin? Benim bildiğim kadarıyla karakter en fazla 1 seviye atlıyor. Nereden mi biliyorum? 24lvl ex 95 civarı Philotheos görevini bitirdim. Karakter 24 lvl iken 25 lvl olup ex tam 100 de durdu. Karakter penceresinden incelediğimde tecrübe puanı eşit idi yani 1 tane fazla olsa 26 olacaktı fakat sistem engelliyor. Bunu nereden biliyorum? yine karakter kasarken edindiğim tecrübelerden 24lvl karakterin 10 15 civarı ex varken yine Philotheos kestim ve 25 lvl olup 90 da kaldı ex yani her türlü 1,5 seviye atlatması gerekirken en fazla 1 seviye ve 100 ex yapıp duruyor. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.0LIVERA yazdı:Arkadaşlar Bunlar Eskiden Oluyordu Artık Olmuyor.
48 Lvl 99 Ext (Saatteyim 1 Slot 102 Ext Veriyor 3 Arttırıcı + Plus Var)
Açıklayım;
1. Arttırıcı Hediye %50 (Fakat Bu Hediye Yüzde 50 Diğer Paketlerin Üstüne Eklenenden Arada Bir Veriliyor)
2. Arttırıcı %50 Ext ve Lp Arttırıcı
3. Arttırıcı %50 Lonca Lp ve Ext Arttırıcı
4. Plus Paket.
25 Lvl'de 2.5 Lvl Birden Atlıyordu Karakter Saatte.
48lvl 99 Ext'te Sorunsuz Hepsini Tek Seferde Kestim Ext 6'da Kaldı Bizde Diyorum ki 90mı Olur 99'mu.
Re: görev
[/quote]Sora yazdı:
Aydınoğlu görevini yap 99dayken exp 40 a kadar çıkar
Bu gece arkadaşla denemek için yaptık Plus + Yüzde 50 Ex arttırıcı + Hediye Arttırıcı varken sadece 24 ex verdi,
27 ex ve üzeri olmadı ama yaklaştım .d
Başka bir görev daha denicem
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar Arkadaşlar...
Forumu dolaşırken def 3 ü görünce dikkatimi çekti
Benim bir charımında expi baya bir artmıştı 49 level olduğunda.
Fakat ben ayrıca bi çaba göstermedim expin 37 olabilmesi için
Hesapta plus vardı fakat ekstra bi hediye arttırıcı varmıydı hiç hatırlamıyorum.
Ki dediğim gibi ekstra bi uğraş vermedim ki level atlarken expim 99 muydu onu bile hatırlamıyorum.
Yani 99 ken daha fazla atlatması gibi bi durumda var.
Kenana girmiştik ilk girişimdiki Zahiri yani hain öldür görevi vardı.
Haini kestiğimizde level atladım ve expim bu hale geldi.
İyi Oyunlar Dilerim...

Forumu dolaşırken def 3 ü görünce dikkatimi çekti
Benim bir charımında expi baya bir artmıştı 49 level olduğunda.
Fakat ben ayrıca bi çaba göstermedim expin 37 olabilmesi için
Hesapta plus vardı fakat ekstra bi hediye arttırıcı varmıydı hiç hatırlamıyorum.
Ki dediğim gibi ekstra bi uğraş vermedim ki level atlarken expim 99 muydu onu bile hatırlamıyorum.
Yani 99 ken daha fazla atlatması gibi bi durumda var.
Kenana girmiştik ilk girişimdiki Zahiri yani hain öldür görevi vardı.
Haini kestiğimizde level atladım ve expim bu hale geldi.
İyi Oyunlar Dilerim...

PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
SeRRuh yazdı:Yanılıyor olabilir misin? Benim bildiğim kadarıyla karakter en fazla 1 seviye atlıyor. Nereden mi biliyorum? 24lvl ex 95 civarı Philotheos görevini bitirdim. Karakter 24 lvl iken 25 lvl olup ex tam 100 de durdu. Karakter penceresinden incelediğimde tecrübe puanı eşit idi yani 1 tane fazla olsa 26 olacaktı fakat sistem engelliyor. Bunu nereden biliyorum? yine karakter kasarken edindiğim tecrübelerden 24lvl karakterin 10 15 civarı ex varken yine Philotheos kestim ve 25 lvl olup 90 da kaldı ex yani her türlü 1,5 seviye atlatması gerekirken en fazla 1 seviye ve 100 ex yapıp duruyor. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.0LIVERA yazdı:Arkadaşlar Bunlar Eskiden Oluyordu Artık Olmuyor.
48 Lvl 99 Ext (Saatteyim 1 Slot 102 Ext Veriyor 3 Arttırıcı + Plus Var)
Açıklayım;
1. Arttırıcı Hediye %50 (Fakat Bu Hediye Yüzde 50 Diğer Paketlerin Üstüne Eklenenden Arada Bir Veriliyor)
2. Arttırıcı %50 Ext ve Lp Arttırıcı
3. Arttırıcı %50 Lonca Lp ve Ext Arttırıcı
4. Plus Paket.
25 Lvl'de 2.5 Lvl Birden Atlıyordu Karakter Saatte.
48lvl 99 Ext'te Sorunsuz Hepsini Tek Seferde Kestim Ext 6'da Kaldı Bizde Diyorum ki 90mı Olur 99'mu.
1 lvlden fazlasını atlama konusunda öyle değil tamamen denk gelmiş diyelim
dediğim gibi 32 bin exp gelecekti slotu kestiğimde 5 lvldan 48 lvl'a kadar sabit belirli ölçüde geldi 2 lvl birden atladıgım oldu fakat 48 lvl 99 extte 32 bin ext gelmedi 6da durdu çok saçmaydı
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.