Kırmızı Kıyafetler HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
oOxJOKERxOo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Kırmızı Kıyafetler HK.

Mesaj gönderen oOxJOKERxOo »

Arkadaşlar topkapıdaki Mecnun adlı NPC den aldığımız kırmızı kıyafetler başka birine verilebiliyomu yoksa hep bizdemi kalıyo
HaWaMBaTSıN
HuYuMKuRuSuN
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Kırmızı Kıyafetler HK.

Mesaj gönderen kekikserp »

Merhabalar;

Bahsedilen elbiselerin satın alındıktan sonra bir başka karaktere aktarılması mümkün değildir, yani alışverişe kapalıdır. Bilginize sunarım.

İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
oOxJOKERxOo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen oOxJOKERxOo »

Teşekkürler.
HaWaMBaTSıN
HuYuMKuRuSuN
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

kekikserp yazdı:Merhabalar;

Bahsedilen elbiselerin satın alındıktan sonra bir başka karaktere aktarılması mümkün değildir, yani alışverişe kapalıdır. Bilginize sunarım.

İyi forumlar.
Mobilsorun,

Zamanında ben konulara başlarken merhaba yazmamı takıntı haline getirmiştin ve benim yazı tarzım senin zorunamı gidiyordu desem yada ukalalık mı yapmak istiyordun desem tam olarak kesin bir sonuca bağlayamadım. İşin özü laf atmak laf çarpıştırmak değil. Maden insanların bu türk yazı tarzından dolayı senin sinirini bozuyor ne olduda merhaba ile başlar oldun :D
Neyse...
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Vezirx27 yazdı:
kekikserp yazdı:Merhabalar;

İyi forumlar.
Mobilsorun,

Zamanında ben konulara başlarken merhaba yazmamı takıntı haline getirmiştin ve benim yazı tarzım senin zorunamı gidiyordu desem yada ukalalık mı yapmak istiyordun desem tam olarak kesin bir sonuca bağlayamadım. İşin özü laf atmak laf çarpıştırmak değil. Maden insanların bu türk yazı tarzından dolayı senin sinirini bozuyor ne olduda merhaba ile başlar oldun :D
Neyse...
Hocam burada aslında çok ince bir sitem yatıyor, google'a kırmızı elbise ikv yazınca direkt olarak afrasiyabın cevap verdiği konu çıkıyor. Kopyala yapıştır yaparak o mesajın aynısını yazarak arayıp bulunabilecek olduğunu ifade ettim kendimce.

viewtopic.php?f=100&t=127651

bu da bahsettiğim konu.
Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Yazmış olduğun yazıda zaten kötü bir şey yok. Aksine oyuncuya yardımcı olmuşsun buda güzel bir şey fakat zamanında insanları belki farkına varmadan belkide isteyerek kırdığından şimdi sana böyle birşey yazmaya gerek duydum. Troll olarak takılmak istiyorsan insanları eleştirip kalplerini kırmak yerine kullandığın sözcükler ile insanların yüzünü güldürüp kendini sevdire bilirsin. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Vezirx27 yazdı:Yazmış olduğun yazıda zaten kötü bir şey yok. Aksine oyuncuya yardımcı olmuşsun buda güzel bir şey fakat zamanında insanları belki farkına varmadan belkide isteyerek kırdığından şimdi sana böyle birşey yazmaya gerek duydum. Troll olarak takılmak istiyorsan insanları eleştirip kalplerini kırmak yerine kullandığın sözcükler ile insanların yüzünü güldürüp kendini sevdire bilirsin. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
Anladım hocam.
Resim
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Merhabalar;

Bahsetmiş olduğunuz Kırmızı Ceket, Kırmızı Pantolon, Kırmızı Eldiven ve Kırmızı Ayakkabı ürünleri, satın alma işlemi yaptığınız karaktere bağlanmaktadır. Yani herhangi NPC'ye satışı veya herhangi bir oyuncuya vermeniz söz konusu değildir. Bilginize.

İyi forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön