Doğru olmayan "yalan" söylediği sözleri alıntı yaparak buraya ekle de boş bir yorum olmasın.Rivalxmelodi yazdı:DuMaNisTT yazdı:Görüntü de herhangi bir oynama yokturEğer öyle bir şey olsaydı zaten moderasyon uygulanırdı çünkü bir Yöneticinin diliyle konuşmuş olurdum.
Amacım bilgilendirmekti. Konuya yorum yapmayacaktım fakat şahsıma yapılan söylemlere cevap niyetiyle yorum yaptım.
İyi Forumlar.
Bununla mı övünüyosun ? Nerull buraya gelip güncelleme geliyor diye konu açsa bile inanmam. Hangi sözü doğru çıktı ki bu da çıksın ?
Oyunun Geleceği Hakkında ..
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunun Geleceği Hakkında ..
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
VoiceOfVoiceless yazdı:Doğru olmayan "yalan" söylediği sözleri alıntı yaparak buraya ekle de boş bir yorum olmasın.Rivalxmelodi yazdı:DuMaNisTT yazdı:Görüntü de herhangi bir oynama yokturEğer öyle bir şey olsaydı zaten moderasyon uygulanırdı çünkü bir Yöneticinin diliyle konuşmuş olurdum.
Amacım bilgilendirmekti. Konuya yorum yapmayacaktım fakat şahsıma yapılan söylemlere cevap niyetiyle yorum yaptım.
İyi Forumlar.
Bununla mı övünüyosun ? Nerull buraya gelip güncelleme geliyor diye konu açsa bile inanmam. Hangi sözü doğru çıktı ki bu da çıksın ?
Sana bu cevabı yazdığıma şükret. Şimdi işine bakabilirsin..Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.
Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

Gören zannedecek açıklama yapmadan oyunu kapattılarRivalxmelodi yazdı:VoiceOfVoiceless yazdı:Doğru olmayan "yalan" söylediği sözleri alıntı yaparak buraya ekle de boş bir yorum olmasın.Rivalxmelodi yazdı:DuMaNisTT yazdı:Görüntü de herhangi bir oynama yokturEğer öyle bir şey olsaydı zaten moderasyon uygulanırdı çünkü bir Yöneticinin diliyle konuşmuş olurdum.
İyi Forumlar.
Bununla mı övünüyosun ? Nerull buraya gelip güncelleme geliyor diye konu açsa bile inanmam. Hangi sözü doğru çıktı ki bu da çıksın ?Sana bu cevabı yazdığıma şükret. Şimdi işine bakabilirsin..Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.
Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk.
Zaten adam orda açıklama yapmadı mı ? Dedi oyun kapanmıyor , İKV aynen devam ediyor.
Moderatörler diyorlar İKV gelişen bir oyun , gelişmeye devam edecektir.
Adam burda da söylemiş İKV bitmedi , elimizden geleni yapacağız demiş.
Hayır Nerull ne yapsın FaceTime ile canlı yayında oyuncuları Eminönü sokaklarına mı davet etsin oyunun bitmediğini anlatmak için.
Çok art niyetlisin.
Ayrıca hamd Allah içindir.Aciz kula hamd dilenmez.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
artık gelsin yani, severek oynuyoruz
km den de bir şey olacağı yok herkes bunu farkında hani. oyunumuzun tamamen arkasındayız
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Beyler konumda sorun istemiyorum
Tartismaniza son vermelisiniz rica ediyorum :ugeek: Ben herhangi bir sey geliyor veya gelmiyor demiyorum. Yoruma acik bana verilen bir cevabi sizlerle paylastm sadece.
14 ağustosta görüşmek üzere
Nerull küçük yalanlar söylüyor dert etmeyin,mesela 2013te yeni projeyle ilgilenicek gücümüz yok dedi.2012den beri geliştirilen bir oyun çıktı olur olur kişilik olarak iyi birisine benziyor iyi niyetli.Buluşma yapsın gelelim ya yemişim yeniligi 2 2 2 gaffar keseriz ne güzel.
olm hayırdır lan size 14 ağustos felan darbeciler basmış burayı
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Bence de gelebilir bir yenilik,son zamanlarda forumda da bir hareketlilik var zaten.