Yine yeniden tebrik ederim kardeşim.Tahtın tek sultanısın.Sonsuz tebrikler...
Estağfurullah taht yakışmadı ama.Zira burada en kral,kim kral oynamıyoruz.Sadece bir etkinlikti ve yazmayı sevdiğimden ötürü yazdım.Kazanacağımı tahmin etmiyordum.Ancak yönetim sayesinde bu tabular yıkılmış oldu.Beğenen,takip eden ve yorum yapan herkese teşekkürler.
VoiceOfVoiceless yazdı:Bir yandan salgılar , diğer yandan Ada'daki saf madenlerden bugün yüzümüz güldü
Ama bunun bugüne mahsus olduğunu düşünüyorum
Altını çizelim.
VoiceOfVoiceless yazdı:Ama bunun bugüne mahsus olduğunu düşünüyorum
Güne şu yazıyla başlıyorum çünkü gerçekten böyle oldu.Nasıl yani ya,abartıyorsunuz diyebilirsiniz.Evet böyleydi ancak son dakikada küçük bir sürpriz oldu.Bütün gün Hol'den çıkmadım.Akrepler cimriydi.Örümcekler de son anda açıldı.Hasan dostuma olan borcumda şükürler olsun ki bugün de gelişme oldu.Kendisi yeni tılsımını inşallah yakın zamanda basacak.Ayrıca evet etkinliği kazandım,güzel bir doğum günü hediyesi oldu evet ancak forumda açılan konulara üzüldüm.Galiba bu sefer sunucu ziyareti olmayacakmış.AFRASİYAB Bey öyle söyledi.Ona dünkü hadiselerden daha çok üzüldüm.Zira biz,kendileri ile az muhabbet istedik.Yine de son takdir kendilerinin.Burası yine uzadı gibi.Ben de başlayayım o zaman.
Düşürülen hayal kırıklıkları.
Tabi bunun dışında vazgeçilemeyen reçetelerimiz de mevcut.Etkileyici 2 tane,buna örnek;
Şu düşen ayakkabı,belki de bir döngü oldu.Değerli bir ayakkabı.
Hasan ustamın aylardır aradığı takı;Hayyan İcadı Vahşi Emsali Yüzük.
Çanta ve kasa tam dolmak üzereydi kiÖrümcek Salgısıdüştü ve tılsım için gerekli olanÖrümcek Salgılarıtamamlanmış oldu.
Ve de Teslimat.
Günün Sözü: İster tatlı, ister acı olsun, hatıra insana ıstırap verir. -Dostoyevski
BunudaBanlayin yazdı: Tebrikler : ) Oylamayı kimler yaptıysa gerçekten hakeden kazanmış bu sefer , senin adına sevindim. Başarılarının devamını dilerim : )