Benim güzel kardeşim zaten yazıyor yarışma acıklamasında yarışma bitene kadar açılan veya devam edilen tüm günlükler yarışmaya dahil olacak diye . Kabul edip yazıyorsun sonra neden böyle yaptılar diyorsun . Hiç yazmaman daha iyi bence bu kadar eleştiriceksen .s4knn yazdı:YAHU ARTIK AĞIR KONUŞACAM BAK BEN DİYORUM Kİ YAZIP YAZMADIĞI DEĞİL ŞİMDİ AÇ HER GÜNLÜĞÜ TEK TEK OKU BANA BU GÜN BU DÜŞTÜ ŞŞU GÜN ŞU DÜŞTÜ GİBİ BENZER ŞEYLER GÖRÜRSÜN DEĞİLMİ GÜZEL KARDEŞİM BURAYA KADAR ANLAMIŞSINDIR ANLAMAYAN GERİZEKALIDIR ZATEN NEYSE DEVAM EDEYİM BAK SONRA DİYORUM Kİ ÇOK TA Bİ FARK YOK EMPATİ KUR BEN AZ YAZAYIM SEN ÇOK YAZ ÇOK TA Bİ FARK YOK TEKRAR HATIRLATAYIM AZ YAZAN KAZANSIN NEREDE ADALET ANLADIN MI ŞİMDİ YOK ANLAMADIM DİYORSAN GERİZEKALI OLDUĞUNU KABUL ETMİŞ SAYILIRSIN
ADALETSİZSİNİZ!!
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
Re: ADALETSİZSİNİZ!!
- s4knn
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
HAHA İŞTE BAK ANLAMAMAKLA KENDİNİ KABUL ETTİN DİĞER ARKADAŞ SENDE KENDİNİ KANTILAMIŞ OLDUN

- s4knn
- İri Fare Avcısı

ŞU KONUYA BİRŞEYLER YAZIN MODLAR SONRA KONUYU KAPATIN EN SONDA HESABIMI KAPATIN YENİSİNİ AÇARIM AMA ADAM GİBİ BİR CEVAP BEKLİYORUM

- DreamCatcheR
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ayıp lan size. Gidin şu köşede utanın. Kendi loncasından adam birinci olmuş. Yine kendi loncasından birisi mansiyon almış. Herif bununla gurur duyacağına bir de çirkeflik yapıyor. Bunun lonca başkanının yerinde olsam atarım bu çingeneyi anında. Ha pardon Seven'in karın ağrısı Flewz ile yaşadığı kişisel tartışma idi değil mi. Bu onu çekemediğinden böyle sağa sola höykürüyor. Kapı orada kardeş, yazmak istemiyorsan çıkabilirsin. Günlüğüne baktım zaten Fenerbahçe reklam sayfası gibi. Adam günlük yanında ne bulduysa doldurmuş kişisel hayatıyla alakalı. Günlük değil karalama not defteri olmuş.
Edit: Bu listede Flewz olmasa inan tüm forum isyan ederdi. Şimdi ise sen ile şu yandaş s4knn dışında sesi çıkan yok. Aksine millet sizi gibiyor. Yazık la. :mrgreen:
Edit: Bu listede Flewz olmasa inan tüm forum isyan ederdi. Şimdi ise sen ile şu yandaş s4knn dışında sesi çıkan yok. Aksine millet sizi gibiyor. Yazık la. :mrgreen:

- s4knn
- İri Fare Avcısı

ARKADAŞIM SENDE ŞU DEDİĞİM GERİZEKALILAR SINIFINA GİRİYORSUN HERHALDE BEN O ARKADAŞLARIMDAN YANA DEMİYORUM 2. VE 3. DEN BAHSED,YRUM

Fenerbahçe düşmanı olan insanlarımız var orası ayrı benim çekemezliğim yok neyini kıskanacam çektiği videolar güzel iyi hoş ona diyecek lafımız yok. Bana düşman olan kendisi olmuş o ayrı bir konu neyse halen cevap bekliyorum.
Ayrıca dünya sadece bu oyun etrafında dönmüyor ben reel hayatıma da önem veririm sosyal bir insanım.
Ayrıca dünya sadece bu oyun etrafında dönmüyor ben reel hayatıma da önem veririm sosyal bir insanım.
En son Seven tarafından 03 Ağu 2016 22:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- s4knn
- İri Fare Avcısı

ULAN AYNISINIZ HEPİNİZ SİZİN GİBİ KÖPEKLER SAYESİNDE BÖYLE OLDU SİZİN GİBİ DERKEN BU İŞ İLE İLGİSİ OLAN BÜTÜN KÖPEKLERDEN BAHSEDİYORUM

- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı

hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
Sende yazaydın kardeşim kim dedi günlük yazma diye Allah Allah.BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı

Günlük yazmıyorum ve kazanamayınca da ağlamıyorum en azından sizin gibi emeğe saygınız olsun birazSeven yazdı:Sende yazaydın kardeşim kim dedi günlük yazma diye Allah Allah.BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım