Slm.Mynet uyelıgıme havale ıle plus almak ıstıyorum.ama anlamadım sıteden referans felan dıyor yardım edecek varmı oyundaiken pm atabılır veya asagya yazabılırısnız.simdiden tşk.
HERKEZE BOL ŞANSLAR...BOL İTEMLER...
Arkadaslar mynet havale ile plus alımına yardım edecek varmı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaslar mynet havale ile plus alımına yardım edecek varmı
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
Re: Arkadaslar mynet havale ile plus alımına yardım edecek varmı
http://market.mynet.com/market/sepet.asp
Bu Sayfadan Güncelle İle Devam Ediyorsunuz.
Havale İşlemlerinde Kişisel Bilgilerinizi Ev Adresinizi Bilgileriniz Yazıyorsunuz Havaleyi İşaretleyip
Devam ediyoruz
Daha sonra aşağıdaki kutuyu onaylıyoruz
Mesafeli satış sözleşmesini elektronik ortamda okuduğumu ve anladığımı teyid ediyorum.
işaretlemeyi bitirip satın al a tıklıyoruz karsımıza üye adı ve referans numarası çıkıyor bu şekilde (ben her zaman böyle alıyorum plus paketi)
İstanbul Oyun Aboneliğinizin tamamlanması için havale işlemini sonuçlandırmanız gerekiyor.
Banka Havalesine Mynet Üye Adınızı ve Referans Numarasını mutlaka ekletin.
Mynet Üye Adını yazmadığınız takdirde aboneliğiniz açılamayacaktır.
Havaleye eklenecek bilgiler:
· Mynet Üye Adı : xxxxxxxxx
· Referans numarası : xxxxxxx
Havaleyi göndereceğiniz hesap noları:
Yapı Kredi Bankası Maslak Şubesi (şube kodu:688) TL Hesap No: 84997192 / IBAN: TR070006701000000084997192
Önemli Not: Yapı Kredi Bankası şubelerinden hesabımıza yapılan para gönderiminden (havale işlemi) banka komisyonu alınmamaktadır.
Garanti Bankası Stadyum Mecidiyeköy Şubesi(şube kodu:439) Hesap No: 6298801 / IBAN: TR20 0006 2000 4390 0006 2988 01
Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
YAPI KREDİ BANKASININ HERHANGİ BİR ŞUBESİNE GİDİP ;
Bu bilgileri Bir Kağıda Not Alıyorsunuz
Yapı Kredi Bankası Maslak Şubesi (şube kodu:688) TL Hesap No: 84997192 / IBAN: TR070006701000000084997192
REFERANS NUMARASI & ÜYE ADINI KESINLIKLE YAZILMASINI SÖYLÜYORSUN 11,80 ÖDENECEK TUTAR BANKAYA GİTTİĞİNDE SORUYORLAR ZATEN FAZLA BİR ZORLUĞU YOK BENCE
Bankaya gittiğinde Para yatırma için numara alıcaksın makınadan onuda söliyim :mrgreen:
Bu Sayfadan Güncelle İle Devam Ediyorsunuz.
Havale İşlemlerinde Kişisel Bilgilerinizi Ev Adresinizi Bilgileriniz Yazıyorsunuz Havaleyi İşaretleyip
Devam ediyoruz
Daha sonra aşağıdaki kutuyu onaylıyoruz
Mesafeli satış sözleşmesini elektronik ortamda okuduğumu ve anladığımı teyid ediyorum.
işaretlemeyi bitirip satın al a tıklıyoruz karsımıza üye adı ve referans numarası çıkıyor bu şekilde (ben her zaman böyle alıyorum plus paketi)
İstanbul Oyun Aboneliğinizin tamamlanması için havale işlemini sonuçlandırmanız gerekiyor.
Banka Havalesine Mynet Üye Adınızı ve Referans Numarasını mutlaka ekletin.
Mynet Üye Adını yazmadığınız takdirde aboneliğiniz açılamayacaktır.
Havaleye eklenecek bilgiler:
· Mynet Üye Adı : xxxxxxxxx
· Referans numarası : xxxxxxx
Havaleyi göndereceğiniz hesap noları:
Önemli Not: Yapı Kredi Bankası şubelerinden hesabımıza yapılan para gönderiminden (havale işlemi) banka komisyonu alınmamaktadır.
Garanti Bankası Stadyum Mecidiyeköy Şubesi(şube kodu:439) Hesap No: 6298801 / IBAN: TR20 0006 2000 4390 0006 2988 01
Mynet'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
YAPI KREDİ BANKASININ HERHANGİ BİR ŞUBESİNE GİDİP ;
Bu bilgileri Bir Kağıda Not Alıyorsunuz
REFERANS NUMARASI & ÜYE ADINI KESINLIKLE YAZILMASINI SÖYLÜYORSUN 11,80 ÖDENECEK TUTAR BANKAYA GİTTİĞİNDE SORUYORLAR ZATEN FAZLA BİR ZORLUĞU YOK BENCE
Bankaya gittiğinde Para yatırma için numara alıcaksın makınadan onuda söliyim :mrgreen:

-
- İskele Babası
-
- İskele Babası
Mynet üyelik adını ve referans numarası ıle bankaya parayı yatırınca plus olunuyor mu.Baska ıslemı varmı.
Katilbalina
FuU
LastFuU
FuU
LastFuU
- avsareli
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
YOK PAŞA PLUSUN HAYIRLI OLSUN
-